Kom proefrijden in onze Showroom
Scherpe prijzen
Pechhulp in heel Nederland
Persoonlijke service
Klantbeoordeling 9.1 obv 688 reviews
Scootmobiel-comfortabel
Sluiten
Sluiten

Handige accessoires voor een scootmobiel

Handige scootmobiel accessoires. Wanneer je voor het eerst gaat rijden op een scootmobiel, zul je merken dat er een aantal dingen nieuw zijn.

Handige accessoires voor een scootmobiel

Handige scootmobiel accessoires. Wanneer je voor het eerst gaat rijden op een scootmobiel, zul je merken dat er een aantal dingen nieuw zijn. Zo heb je een andere rol in het verkeer, meer bewegingsvrijheid dan voorheen en heb je meer flexibiliteit in je dagplanning. Het is een prijzige aanschaf, maar je krijgt er veel fijne voordelen voor terug. Naast de aanschaf van je scootmobiel, zijn er een aantal handige accessoires die het gemak van een scootmobiel rijden verbeteren.

Kleding

Wil je graag een ritje maken op je scootmobiel, maar regent het pijpenstelen buiten? Of is het -3 graden en ligt er een dikke pak sneeuw? Wees daar goed op voorbereid door de juiste kleding te dragen. Er zijn talloze opties! Houd je voeten warm met een warme voetenzak, of je gehele lijf met een wikkeldeken of een kleed voor op schoot. Het houd je warm en droog, en beschermt tegelijkertijd je eigen kleding, waardoor je langer draagplezier hebt. Daarnaast is het verstandig om een extra regenkleding aan te schaffen. Er zijn meerdere opties: poncho’s, regenjassen of regencapes. Ook is er een handsfree paraplu beschikbaar, die je bevestigd op je scootmobiel en waardoor je lekker droog zit.

Zit- en rugkussens

Behoefte aan wat extra comfort tijdens een van je ritten op een scootmobiel? Dankzij een zit- of rugkussen verminder je bestaande klachten. Dit extra steuntje kan net het verschil maken om in comfort, waardoor je langer plezier hebt in het rijden. De kussens van Scootmobiel Comfortabel zijn gemaakt van traagschuim, waardoor er een drukverdelende werking is, 24 uur lang. De kussens zijn voorgevormd van foam gemaakt. Er zit een elastistische stiek aan, waardoor deze niet verschuift. Tot slot zijn beide kussens voorzien van wasbare hoezen.

Extra baggage

Van plan om vaak met je scootmobiel boodschappen te gaan doen? Er zijn een aantal accessoires die deze activiteit vergemakkelijken! Kies voor een playmarketboodschappentrolley met 3 of 4 wielen. Deze trolleys zijn eenvoudig voort te duwen dankzij een duwbeugel. De trolleys zijn gemaakt voor een vergroting van gebruiksvriendelijkheid, vandaar dat ze extra stabiel zijn en niet zomaar omvallen. Vind je een trolley toch ietwat onhandig? Er zijn ook voldoende tassen en manden beschikbaar in onze webshop. Ze zijn gemakkelijk te monteren en bieden net wat extra bergruimte voor kleine boodschappen.

Overige accessoires

Naast accessoires voor een scootmobiel, zijn er ook een aantal handige accessoires voor rollators of rolstoelen. Ook voor deze hulpmiddelen zijn namelijk tassen ontworpen om spullen gemakkelijker van A naar B te kunnen brengen. Daarnaast hebben we dienbladen voor rolstoelen en – indien nodig – achterwielen ter vervanging. Uiteraard alleen als de oude achterwielen versleten zijn.

 

Ga dus zonder zorgen de weg op en geniet van de vrijheid die de scootmobiel je biedt!

Geplaatst in:

© 2024 – Scootmobiel Comfortabel | Top Kwaliteit A-merk Scootmobielen – Alle rechten voorbehouden

De waardering van www.scootmobiel-comfortabel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 688 reviews.