Bescherming voor op de scootmobiel

Voor velen is de scootmobiel een kostbaar bezit. Bescherming van de scootmobiel is dan ook aan te raden. In het assortiment van Scootmobiel Comfortabel vindt u een groot aantal beschermingsartikelen. Variërend van afdekhoezen voor verschillende soorten scootmobielen tot bandenpompen en van reflecterende tape tot windscherm.

vc

 

Slot voor scootmobiel

Met een scootmobiel-slot kunt u uw scootmobiel veilig parkeren en verkleint u het risico op diefstal aanzienlijk. Wij leveren een muurslot met staalkabel waarmee u uw scootmobiel in een handomdraai veilig op slot zet. Een slot voor uw scootmobiel is handig wanneer u genoodzaakt bent de scootmobiel op de openbare weg te parkeren.

Afdekhoes of regenhoes voor scootmobiel

Met een afdekhoes of regenhoes beschermt u uw dashboard of zelfs de volledige scootmobiel tegen de invloeden van het weer. Regenwater is schadelijk voor de kostbare elektronica van uw scootmobiel. Een hoes voor uw scootmobiel beschermt niet alleen tegen regen, maar ook tegen vuil. U verkleint het risico op roestvorming en vergroot daarmee de levensduur van uw scootmobiel! Een goede regenhoes is helemaal niet duur en daarmee een bijzonder zinvolle investering in uw scootmobiel.

Reflecterende tape

Met reflectietape maakt u uw scootmobiel extra goed zichtbaar in het donker, niet alleen wanneer u de scootmobiel gebruikt, maar ook wanneer deze op de openbare weg geparkeerd staat en de verlichting dus niet brandt. Met reflecterende tape vergroot u de zichtbaarheid in het verkeer en daarmee uw eigen veiligheid, en voorkomt u schade aan uw geparkeerde scootmobiel.

Berging voor scootmobiel

De allerbeste bescherming voor uw scootmobiel is een speciale berging. De bergruimte is vaak ontoereikend voor het stallen van een scootmobiel. In de buitenlucht wordt uw scootmobiel blootgesteld aan de weersomstandigheden, het risico op beschadiging en de mogelijkheid tot diefstal. De scootmobielberging van NPC Mobility lost dit probleem voor u op. Deze berging kan op vrijwel alle locaties geplaatst worden, en wordt gratis bij u thuis afgeleverd en geplaatst.

Hoogwaardige bescherming voor uw scootmobiel

Alle producten die u ziet afgebeeld zijn geselecteerd op kwaliteit en betrouwbaarheid. Zo bent u ervan verzekerd dat u uw scootmobiel op de allerbeste manier beschermt. Wilt u meer weten over een van de producten? Neem contact met ons op; ons team staat voor u klaar!

« Terug naar de vorige pagina
  • Kom proefrijden in onze Showroom
  • De laagste prijs garantie
  • Pechhulp in heel Nederland
  • Persoonlijke service
  • Bekijk ook onze webshop


Scootmobiel Comfortabel

Onze klanten aan het woord

Levert wat het op de site aanbied.
Hans uit Breda

Onafhankelijke score Kiyoh:

8.7/10

Laagste prijsgarantie

Elders goedkoper? Mail ons en wij zullen er alles aan doen u een nog beter aanbod te doen!

» Mail ons
of bel 085 303 3473


Geen aanbieding meer missen?

Abonneer op onze nieuwsbrief:

 
vc

Leverancier van de volgende Scootmobielen

Scootmobiel-comfortabel.nl is dealer van Sterling scootmobielen Scootmobiel-comfortabel.nl is dealer van Handicare scootmobielen Scootmobiel-comfortabel.nl is dealer van Vermeiren scootmobielen Scootmobiel-comfortabel.nl is dealer van Life & Mobility scootmobielen Scootmobiel-comfortabel.nl is dealer van Pride scootmobielen Scootmobiel-comfortabel.nl is dealer van Afikim scootmobielen

 

Scootmobiel-comfortabel.nl
Vaartweg 12A
4905BL Oosterhout

Tel.: +31 (0)85 - 3033473
info@scootmobiel-comfortabel.nl

Levert wat het op de site aanbied.
Hans uit Breda

Onze klanten beoordelen ons met een:

8.7 /10

Scootmobiel Comfortabel

98% van onze klanten beveelt Scootmobiel Comfortabel aan bij anderen.
Kiyoh

© 2017 Scootmobiel-comfortabel.nl | Algemene Voorwaarden Webshop software: Shopman