Kom proefrijden in onze Showroom
Scherpe prijzen
Pechhulp in heel Nederland
Persoonlijke service
Klantbeoordeling 9.0 obv 1182 reviews
Scootmobiel-comfortabel
Sluiten
Sluiten

Luggie vouw-scootmobiel

Ontdek de Luggie: de lichtste opvouwbare scootmobiel ter wereld! De Luggie vouw scootmobiel weegt slechts 23kg (exclusief lithium accu). Hij is in drie eenvoudige stappen opvouwbaar tot handige trolly die u zo met u mee rolt.

Luggie vouw scootmobiel

Ontdek de Luggie: de lichtste opvouwbare scootmobiel ter wereld! De Luggie vouw scootmobiel weegt slechts 23kg (exclusief lithium accu). Hij is in drie eenvoudige stappen opvouwbaar tot handige trolly die u zo met u mee rolt. De Luggie past gemakkelijk in de achterbak van uw auto en kan mee in trein, boot of vliegtuig. Voor op reis is een lichtgewicht reistas leverbaar.

Dankzij het handige vouwsysteem is de Luggie vouwscootmobiel ideaal om mee te nemen in bijvoorbeeld een auto. Het opgevouwen pakket is zó compact dat deze in bijna iedere auto zal passen.
Doordat er geen onderdelen zijn die verwijderd moeten worden bij het opvouwen, is de Luggie in één simpele beweging op te vouwen.

De Luggie scootmobiel is voorzien van een hoogwaardige Litium Ion cassette welke eenvoudig uitneembaar is. Voor het transport is het niet vereist om uit te nemen, maar het is wel mogelijk om het totaal gewicht nog verder te reduceren.

Het bedieningspaneel van de Scootmobiel Luggie is duidelijk afleesbaar en zeer gemakkelijk te bedienen. de accu indicatiemeter geeft duidelijk het stroomniveau van de accu aan. Met de handige snelheidsregelaar kunt u gemakkelijk de maximum snelheid instellen.

De Scootmobiel Luggie is de ideale reisscootmobiel; slim ontworpen, doordacht geproduceerd en eenvoudig in gebruik.  Dankzij het unieke vouwsysteem kan de Luggie scootmobiel in één simpele handeling in zijn geheel opgevouwen worden.

De Scootmobiel Luggie weegt inclusief slechts 23 kg en is daarmee de lichtste opvouwbare scootmobiel ter wereld. Ondanks het compacte formaat haalt u met een maximum snelheid van 6 km per uur een actieradius van 18 km.

Door het handige gepatenteerde scootmobiel luggie click-and-go vouwsysteem kan de Luggie scootmobiel binnen 10 seconden in- of uitgevouwen worden. Direct klaar voor gebruik! Het unieke frame ontwerp van hoogwaardig aluminium lichtgewicht delen is sterk en bovendien zeer stabiel.

 

Geplaatst in:

© 2024 – Scootmobiel Comfortabel | Top Kwaliteit A-merk Scootmobielen – Alle rechten voorbehouden

De waardering van www.scootmobiel-comfortabel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 1182 reviews.