• Kom proefrijden in onze Showroom
 • De laagste prijs garantie
 • Pechhulp in heel Nederland
 • Persoonlijke service

Klantenervaringen

 • Geplaatst op
 • 11

Wij vinden het belangrijk om de ervaringen van onze klanten met u te delen. U vindt hieronder verhalen van klanten over de producten, advisering en service van Scootmobiel Comfortabel.

Hebt u zelf een bestelling gedaan bij Scootmobiel Comfortabel? Wij waarderen het erg als u uw ervaring deelt met onze website bezoekers. Klik op de onderstaande button om uw verhaal te vertellen.

Wij vinden het belangrijk om de ervaringen van onze klanten met u te delen. U vindt hieronder verhalen van klanten over de producten, advisering en service van Scootmobiel Comfortabel.

Hebt u zelf een bestelling gedaan bij Scootmobiel Comfortabel? Wij waarderen het erg als u uw ervaring deelt met onze website bezoekers. Klik op de onderstaande button om uw verhaal te vertellen.

Reacties

 1. Jan Verheulen Jan Verheulen

  Heb vandaag voor het eerst mijn opvouwbare pride gogo in het tuincentrum uitgeprobeerd
  heb alle paadjes gedaan tof ding ben er super blij mee

 2. Hans de Craen Hans de Craen

  Vanaf vandaag rijdt ik rond op mijn/de nieuwste scootmobiel ST5D van Drive. Op advies van meneer Geurts gekozen voor deze scootmobiel. Ik was op zoek naar een betrouwbare goed geveerde gemakkelijk te bedienen 4 wielige scootmobiel en ben erg blij met deze scootmobiel. Netjes en correct geleverd met een actie gratis verzekering pech-service en een onderhoud beurt gratis. Geweldig geholpen, netjes te woord gestaan en zeer tevreden met de st5d scootmobiel.

 3. Evert van Sliedregt - Ouddorp Evert van Sliedregt - Ouddorp

  Aankoop een Solo 4 + een Solo 3 scootmobiel. - Service gericht - Houdt zich aan afspraken - Snelle reactie op vragen Bent u opzoek naar een Scootmobiel raden wij Scootmobiel comfortabel aan!

 4. Erik-Jan Erik-Jan

  Afgelopen weekend in de showroom weesten kijken en meteen geslaagd, de Solo scootmobiel is meteen dezelfde dag nog afgeleverd. Fijne, vriendelijke service. In de showroom keuze genoeg in diverse prijzen. Van harte aanbevolen.

 5. Richard Richard

  Vriendelijk, beleefd, goed advies, gewoon top en een zeer positieve ervaring. Aankoop Vermeiren rolstoel inclusief aanpassing en een set krukken.

 6. Silvia Jimenez Silvia Jimenez

  Vandaag scootmobiel vivo gekocht...zo blij mee...Olof en andere medewerker waren heel vriendelijk, duidelijk alles uitgelegd het fijne van Olof vonden wij dat er niks opgedrongen werd dat vind je tegenwoordig niet zo vaak meer. Ik raad iedereen aan daar eens te gaan kijken..prachtige scootmobielen gezien...

 7. Dhr. van Strien Dhr. van Strien

  Afgelopen zaterdagmiddag in de showroom geweest voor een scootmobiel, na enige uitleg en proefritjes gekocht de Afikim breeze c3 met groot accuset. Fijn was dat de scootmobiel de zondagochtend erna al afgeleverd werdt in het zorgcentrum waar ik woon. Goede service prettige manier van werken. Bedankt.

 8. Dhr Klein Dhr Klein

  Uitstekende service aan huis en goede voorlichting. Er werd veel tijd genomen en geduld opgebracht. Belangrijk voor oudere mensen. Een week na aankoop werd geïnformeerd hoe het ging en of er vragen/opmerkingen waren. Waar vind je dat nog op internet? Een Warme douche!!!! Aankoop Scootmobiel Afikim Breeze C3

 9. M. Thijssen M. Thijssen

  Heb nog geen rit gemaakt op mijn nieuwe Solo 3 scootmobiel, het was te koud. Maar heb alle vertrouwen dat ik trots met mijn scootmobiel ga rijden. Olof Geurts heeft ons naar eer en geweten geadviseerd proef laten rijden en naar volle tevredenheid geholpen en bijgestaan. Prachtig om op deze manier een scootmobiel te kopen en zo eerlijk behandeld te zijn. Ben je toe aan een scootmobiel of vervanging van je scootmobiel bel scootmobiel comfortabel.nl je krijgt er geen spijt van.

 10. Ben.H.M.J.KASPERS Ben.H.M.J.KASPERS

  Na diverse aankopen elders en ontevreden over de zgn. dienst na verkoop w.o. onderhoud en afstelling op specificaties,ben ik uiteindelijk terechtgekomen bij Olof Geurts en zijn Vader met mijn PRIDE Victory 140 XL. Een hele verademing om kennis te maken met hun gevoel voor service,vakkennis en het oplossen van problemen. Ik kan iedere scootmobielberijder aanraden om bij welk probleem dan ook,met hen in contact te treden en in fijne samenspraak en redelijke prijs tot tevredenheid zaken te doen. Ben.

 11. J.A. Bloks J.A. Bloks

  Heb een scootmobiel afikim breeze s4 gekocht en ben er zeer te vrede over. Ook over de voorlichting en de behandeling van de heer Geurts. Het is een aanrader om hier een scootmobiel te kopen. J.A. Bloks

 12. Jan en Loekie Jan en Loekie

  Een dikke 10 voor dit bedrijf én een warme douche! Snel in communicatie, hulpvaardigheid, meedenken, uitleg geven. Olof Geurts kan bij ons niet meer stuk. Enkele weken na de aankoop van de Afikim BreezeC3 voor mijn man hadden we een familieweekendje in de Efteling. De nieuwe scootmobiel kan niet worden vervoerd in onze auto. Olof heeft spontaan voor ons geregeld dat bij de receptie van het Eftelinghotel een wat kleinere GoGo-scootmobiel voor gebruik klaarstond en daarom krijgt hij van ons de warme douche!

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Recente artikelen
Tags
UL2WdfxjwYg-e27rSAK8G-rbsb4qmAmQbtd-rsK09pc