Trophy scootmobiel

Handicare Trophy Scootmobiel

De ultieme comfort scooter

We begrijpen dat voor veel scootergebruikers comfort pure noodzaak is. En dat is precies waarom de Trophy een uniek veersysteem met ergonomische en zeer lichte bediening combineert. Dit garandeert ultiem rijcomfort.

Waar u ook heen gaat, deze kwaliteitsscooter van topniveau brengt u er comfortabel en veilig naar toe.

Voordelen van de Trophy scootmobiel

Maximaal comfort  

De unieke Trophy scootmobiel vering zorgt in combinatie met zeer lichte bediening en optimale individuele instelbaarheid voor maximaal comfort.  Volledig instelbaar, de scooter kan geheel op de behoeften en rijstijl van de gebruiker afgestemd worden. Opties zoals cruise control, gecombineerd hand/voetbediening en intelligente gaswissel ontlasten de bestuurder maximaal. Optimaal rijplezier, ook voor mensen met pijnklachten, reuma of een beperkte handfunctie.

De Trophy scootmobielen combineren een uniek veersysteem met een ergonomische en zeer lichte bediening. De Trophy 20 scootmobiel is in alle opzichten een klasse apart. De Trophy 6 scootmobiel biedt een zeer hoog comfort. Voor veel gebruikers is dat pure noodzaak, en dat is precies wat Trophy u biedt: “medisch comfort”. Alle Trophy scootmobielen zijn:

 • Betrouwbaar
 • Modern
 • Zeer comfortabel

Bovendien beschikken alle Handicare Trophy scootmobielen over:

 • Actieradius tot 65km
 • Gemakkelijke bediening
 • Inclusief 1 jaar Gratis Verzekering en Pechhulpservice

 

Trophy scootmobiel naar uw smaak

Wist u dat zowel de Trophy 6 als de Trophy 20 in diverse moderne kleuren verkrijgbaar is? U ziet ze hierboven op de afbeelding. Bovendien zijn bij de Handicare scootmobielen diverse accessoires te verkrijgen, zoals: extra opbergmanden, voetgas, dubbele bediening, een stokhouder of een rollatorhouder... Met een Trophy scootmobiel kunt u dus uw scootmobiel volledig samenstellen naar uw eigen wens en smaak.

vc

Handicare Trophy 6 scootmobiel

Een klasse apart. Voor veel scootmobielgebruikers is comfort pure noodzaak. De Trophy scootmobiel ook wel Trophy 30 genoemd combineert een uniek veersysteem met ergonomische en een zeer lichte bediening. Door de uitgebreide instel-mogelijkheden kan deze scootmobiel volledig op de wensen van de gebruiker worden afgestemd.

De Trophy scootmobiel is leverbaar in zowel 3-wiel-uitvoering als 4-wiel-uitvoering. Beide varianten rijden niet alleen soepel en comfortabel, maar zijn ook nog eens uiterst stabiel. De compacte uitvoering en licht stuurgedrag garanderen maximale wendbaarheid.

De gebruiksvriendelijke Trophy 6 scootmobiel kent een zeer hoog uitrustingsniveau. Er zijn bij deze Handicare scootmobiel allerlei accessoires verkrijgbaar. De scootmobiel wordt standaard geleverd inclusief 1 jaar gratis verzekering en pechhulpservice.

De Handicare Trophy 6 scootmobiel biedt optimaal rijcomfort, ook voor mensen met pijnklachten, reuma of een beperkte handfunctie.

    

Trophy 6 3-wiel scootmobiel

Trophy 6 4-wiel scootmbiel

 

vc

Handicare Trophy 20 scootmobiel

Met de Trophy 20 scootmobiel introduceert Handicare een volledig nieuwe categorie in elektrische scooters: de “compacte comfort scooter”, ontworpen voor hoge prestaties op middellange afstanden.

Door zijn compacte afmetingen met kleine draaicirkel, hoog rijcomfort en stijlvolle uitstraling is de Trophy 20 uitermate geschikt voor gebruik in stedelijke omgevingen. En voor gebruikers die meer verwachten dan de standaard.

Trophy 20 is verkrijgbaar in 3-wieluitvoering. De instelbare stuur- en zitpositie en ergonomische bediening samen met het Intuiitive Control Steering System (ICLS) - sturen als een auto - zorgen voor optimaal rijcomfort. Opties zoals cruise control, gecombineerd hand/voetbediening en intelligente gaswissel ontlasten de bestuurder maximaal. De instelbare vering zorgt voor zeer soepel en stabiel rijgedrag.

De aantrekkelijke en moderne vormgeving geven de Trophy 20 een kwalitatieve en duurzame uitstraling. Een scooter om trots op te zijn. De elegante Scootmobiel Trophy 20 wordt geleverd in vijf modieuze metallic kleuren met het oog op individuele behoeften.

 

Compact en wendbaar, de Trophy 20 doet geen concessies aan veiligheid en stabiliteit. De Trophy heeft een hoge zichtbaarheid op de weg met duidelijk geplaatste verlichting en reflectoren. Eenvoudige bediening (alle bedieningen bereikbaar met één hand, zonder deze van het stuur te halen) gecombineerd met een uniek dubbel remsysteem en optionele noodstopknop garanderen veilig en gecontroleerd rijden.

 

Trophy 20 scootmobiel biedt vele mogelijkheden. Hij voldoet aan de behoeften en wensen van die gebruikers die meer verwachten dan de standaard. Hoog zit- en rijcomfort en een ruim aanbod aan opties. Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid zorgen voor minder en eenvoudig onderhoud.

 

Trophy 20 3-wiel scootmobiel

 


 

 

 

 

 • Kom proefrijden in onze Showroom
 • De laagste prijs garantie
 • Pechhulp in heel Nederland
 • Persoonlijke service
 • Bekijk ook onze webshop


Scootmobiel Comfortabel

Onze klanten aan het woord

Levert wat het op de site aanbied.
Hans uit Breda

Onafhankelijke score Kiyoh:

8.7/10

Laagste prijsgarantie

Elders goedkoper? Mail ons en wij zullen er alles aan doen u een nog beter aanbod te doen!

» Mail ons
of bel 085 303 3473


Geen aanbieding meer missen?

Abonneer op onze nieuwsbrief:

 
vc

Leverancier van de volgende Scootmobielen

Scootmobiel-comfortabel.nl is dealer van Sterling scootmobielen Scootmobiel-comfortabel.nl is dealer van Handicare scootmobielen Scootmobiel-comfortabel.nl is dealer van Vermeiren scootmobielen Scootmobiel-comfortabel.nl is dealer van Life & Mobility scootmobielen Scootmobiel-comfortabel.nl is dealer van Pride scootmobielen Scootmobiel-comfortabel.nl is dealer van Afikim scootmobielen

 

Scootmobiel-comfortabel.nl
Vaartweg 12A
4905BL Oosterhout

Tel.: +31 (0)85 - 3033473
info@scootmobiel-comfortabel.nl

Levert wat het op de site aanbied.
Hans uit Breda

Onze klanten beoordelen ons met een:

8.7 /10

Scootmobiel Comfortabel

98% van onze klanten beveelt Scootmobiel Comfortabel aan bij anderen.
Kiyoh

© 2017 Scootmobiel-comfortabel.nl | Algemene Voorwaarden Webshop software: Shopman