• Kom proefrijden in onze Showroom
  • De laagste prijs garantie
  • Pechhulp in heel Nederland
  • Persoonlijke service

Kettler Fitness - Fit zijn, Fit blijven

Bewegen is gezond voor iedereen. Toch stoppen veel mensen met sporten vanwege Drukte, Leeftijd of Gezondheidsproblemen. Terwijl het juist dan zo belangrijk is om in Beweging te blijven.
Lees meer


Kettler Hometrainers

Waarom kiezen wij voor Kettler? Wij kunnen uiteraard kiezen voor een tal van andere merken maar graag willen we net als bij onze andere producten graag het beste aanbieden waar wij 100% achter staan en tevens de service in dit geval van Kettler ook goed is en dat is bij Kettler zeker goed geregeld, Kettler bied maar liefst 3 jaar garantie aan huis aan!!

Bewegen is gezond voor iedereen. Toch stoppen veel mensen met sporten vanwege Drukte, Leeftijd of Gezondheidsproblemen. Terwijl het juist dan zo belangrijk is om in Beweging te blijven.

Fietsen, Wandelen, oefeningen op een gymclub of eenvoudig thuis: Bewegen houdt uw lichaamen geest Fit. Fitness artikelen van KETTLER voor thuis helpen u om op een makkelijke en leuke manier te Sporten. Zo houdt u uw spieren, botten, hart en vaten in conditie en blijft u Fit.

Simply Fit. Simply the Best.
Er bestaat geen gemakkelijke manier om de persoonlijke fitness te verbeteren, maar er is KETTLER. Fit worden en blijven is met onze producten eenvoudiger dan u denkt.

In 1945 begon Heinz Kettler een klein bedrijfje in zijn thuisstad Ense-Parsit in Duitsland. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid van een kleine fabriek tot een wereldwijde fabricage en marketing organisatie die meer dan 1500 mensen in dienst heeft. Hun producten worden nu in meer dan 60 landen verkocht, maar Kettler is haar oorsprong niet uit het oog verloren. Alle producten worden nog steeds in Duitsland gemaakt. Het bedrijf is nog steeds in handen van dezelfde familie. Alleen is het nu wereldwijd een marktleider in fitness apparatuur. In 2009 en 2010 won het de Plus X prijs voor het meest innovatieve merk in de categorie “gym equipment”. Volgens Kettler zelf is hun belangrijkste succes dat zij “al meer dan een halve eeuw door hun klanten gesteund worden”.

Kettler Cardio apparatuur

Een keuze voor een Kettler apparaat is een keuze voor Duitse degelijkheid. Maar ook voor een professionele organisatie. Goede garanties, klantvriendelijkheid, en snel geholpen worden als er wat kapot gaat. Dat kan je verwachten als je een Kettler fitness apparaat koopt. 

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren