• Kom proefrijden in onze Showroom
  • De laagste prijs garantie
  • Pechhulp in heel Nederland
  • Persoonlijke service
Opvouwbare scootmobiel Sterling Sapphire 2
Opvouwbare scootmobiel Sterling Sapphire 2 1995,-

Opvouwbare scootmobiel Sterling Sapphire 2

1995,- €1.995,00
  • Volledige fabrieksgarantie
  • Gratis Verzending/Levering vanaf €25,-
  • 3-5 werkdagen
  • Pay afterwards in Nederland with Afterpay
Informatie

De Sterling Sapphire 2 scootmobiel is een comfortabele en stabiele opvouwbare scootmobiel van Sunrise Medical. Perfect om buiten mee te rijden. De Sterling Sapphire 2 kenmerkt zich door het hoge gebruikersgewicht van 150 kilo, de perfecte scootmobiel voor grote of zwardere mensen. Door het slimme ontwerp van de treeplank heeft deze scootmobiel meer beenruimte dan vergelijkbare modellen. De LED verlichting zorgt voor zichtbaarheid op de de weg. Het remlicht aan de achterzijde van de scootmobiel geeft duidelijk aan wanneer u de gashendel loslaat. Het stuur is verstelbaar naar voren en achteren doormiddel van een gasveer in de stuurkolom.  De scootmobiel is voorzien van luchtbanden voor extra rij-comfort. Al deze eigenschappen samen vind u niet op enig ander opvouwbare scootmobiel.

De Sterling Sapphire 2 is demontabel in 6 delen waardoor deze in bijna iedere auto te vervoeren is. Demontage van de scootmobiel doet u zonder gebruik van gereedschap. De accu splitst zich in tweeën om het gewicht van de accupakket te halveren. Wat overblijft is de stoel, motor, mand en het voorste gedeelte. Het zwaarte onderdeel is voorste gedeelte, dit heeft een gewicht van 22,5 kilo. U tilt het motor gedeelte op met de 2 handvatten aan de achterzijde.

Het bedieningspaneel is eenvoudig en overzichtelijk te noemen. Op het bedieningspaneel vindt u de accu indicatie, snelheid regelaar, laadplug, contactslot en schakelaars voor verlichtingen en claxon. Belangrijk is om te weten dat het laden van de Sterling Sapphire gaat via het bedieningspaneel. De gasbediening gaat middels de bekende wig/wag hendel, dit betekend dat de scootmobiel zowel met links als rechts te bedienen is.

De Sterling Sapphire 2 scooter is de perfecte keuze als je buiten wilt rijden en heeft dat extra beetje kracht wanneer u op stap gaat en heel eenvoudig te vervoer door het Gem-Lock systeem.
De scooter heeft meer beenruimte dan vergelijkbare modellen in zijn klasse, grotere accu's, LED-verlichting en een comfortabele zitting, zodat de langere ritten makkelijk worden doorstaan.

Transport

Eenvoudig deelbaar met Gem-Lock 

Stuurkolom

In hoek verstelbaar
Comfortabele foamhendels
Boodschappenmand aan het stuur 

Stoel inclusief stoelslede

Comfortabel
Opklapbare armsteunen
Neerklapbare rugleuning 


- totale lengte: 121 cm 
- totale breedte: 59 cm
- zitdiepte stoel: 43 cm 
- zitbreedte stoel: 42 - 64 cm cm 
- stoel zithoogte vanaf plateau: 42 - 55 cm 
- maximale snelheid:  6,4 km/u 
- actieradius: 30 km
- accu's: 35 Ah 
- maximale hellingshoek 14º 
- draaicirkel: 280 cm 
- totale gewicht 22,5 kg (exclusief accu’s) 
- totale gewicht 79 kg (inclusief accu’s) 
- maximale gebruikersgewicht: 150 kg

 
Download handleiding
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
UL2WdfxjwYg-e27rSAK8G-rbsb4qmAmQbtd-rsK09pc