• Kom proefrijden in onze Showroom
  • De laagste prijs garantie
  • Pechhulp in heel Nederland
  • Persoonlijke service
Opvouwbare scootmobiel Sterling Sapphire 2
Opvouwbare scootmobiel Sterling Sapphire 2 1950,- €2.050,00

Opvouwbare scootmobiel Sterling Sapphire 2

€2.050,00 1950,- €1.950,00
Op voorraad
  • Volledige fabrieksgarantie
  • Gratis Verzending vanaf €50,-
  • Levertijd 3 tot 5 werkdagen
  • Betaal achteraf in Nederland met Afterpay
  • Betaal achteraf in Nederland met Afterpay
  • Betaal achteraf in België met Afterpay
  • Klantenservice from 09:00 to 17:00
Informatie

Scootmobiel Sterling Sapphire 2

De Sterling Sapphire 2 scootmobiel is een comfortabele en stabiele opvouwbare scootmobiel van Sunrise Medical. Perfect om buiten mee te rijden. De Sterling Sapphire 2 kenmerkt zich door het hoge gebruikersgewicht van 150 kilo, de perfecte scootmobiel voor grote of zwardere mensen. Door het slimme ontwerp van de treeplank heeft deze scootmobiel meer beenruimte dan vergelijkbare modellen. De LED verlichting zorgt voor zichtbaarheid op de de weg. Het remlicht aan de achterzijde van de scootmobiel geeft duidelijk aan wanneer u de gashendel loslaat. Het stuur is verstelbaar naar voren en achteren doormiddel van een gasveer in de stuurkolom.  De scootmobiel is voorzien van luchtbanden voor extra rij-comfort. Al deze eigenschappen samen vind u niet op enig ander opvouwbare scootmobiel.

De Sterling Sapphire 2 is demontabel in 6 delen waardoor deze in bijna iedere auto te vervoeren is. Demontage van de scootmobiel doet u zonder gebruik van gereedschap. De accu splitst zich in tweeën om het gewicht van de accupakket te halveren. Wat overblijft is de stoel, motor, mand en het voorste gedeelte. Het zwaarte onderdeel is voorste gedeelte, dit heeft een gewicht van 22,5 kilo. U tilt het motor gedeelte op met de 2 handvatten aan de achterzijde.

Het bedieningspaneel is eenvoudig en overzichtelijk te noemen. Op het bedieningspaneel vindt u de accu indicatie, snelheid regelaar, laadplug, contactslot en schakelaars voor LED verlichtingen en claxon. Belangrijk is om te weten dat het laden van de Sterling Sapphire gaat via het bedieningspaneel. De gasbediening gaat middels de bekende wig/wag hendel, dit betekend dat de scootmobiel zowel met links als rechts te bedienen is.

De Sterling Sapphire 2 scooter is de perfecte keuze als je buiten wilt rijden en heeft dat extra beetje kracht wanneer u op stap gaat en heel eenvoudig te vervoer door het Gem-Lock systeem.
De scooter heeft meer beenruimte dan vergelijkbare modellen in zijn klasse, grotere accu's, LED-verlichting en een comfortabele zitting, zodat de langere ritten makkelijk worden doorstaan.

Een compacte demontabele scootmobiel met een draagvermogen van maar liefst 150 kg

Sterling Sapphire 2 scootmobiel

Download handleiding
Specificaties
Snelheid: 7 km/h
Actieradius: 30 km
Accu's: 2x 35 Ah
Breedte: 59 cm
Lengte: 121 cm
Draaicirkel: 140 cm
Maximale gebruikersgewicht: 150 kg
Klimvermogen: 14o
Formaat ingeklapt: 28 (l) x 55 (b) x 60 cm (h)
Afmeting rijklaar: 109 (l) x 55 (b) x 89 cm (h)
Banden voor: Antilek (8”)
Banden achter: Lucht (10” / 2,5 bar)
Til gewicht: 25 kg
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review