Welkom bij scootmobiel-comfortabel.nl

Scootmobiel Comfortabel is gespecialiseerd in het met zorg en aandacht hulp aanbieden aan mensen met mobiliteitsvraagstukken. Meer concreet bieden wij mobiliteitshulpmiddelen aan ouderen en mensen met een lichamelijke beperking. Denk hierbij aan scootmobielen, rollators, rolstoelen en meer. Binnen onze organisatie staan goede prijzen en hoge service centraal. Elke dag weer zorgen we ervoor dat kwaliteitsproducten bij klanten aan huis worden afgeleverd en dat het aan service nooit ontbreekt.

Oprichting

stelt zijn klanten voorop: “Wij leveren een scootmobiel persoonlijk af en geven dan uitgebreid uitleg en advies. Hier nemen we alle tijd voor.”

In 2011 wordt Scootmobiel Comfortabel opgericht door Olof Geurts. Hij verbaast zich over de hoge prijzen die worden gevraagd voor scootmobielen, maar ook over de beperkte service die men ontvangt bij zo’n ingrijpende aankoop. Met de gedachte dat zowel prijs als service beter moeten, begint hij met de online verkoop van scootmobielen. Zijn dienst blijft niet onopgemerkt: inmiddels bestaat Scootmobiel Comfortabel uit een almaar groeiend team en ook het aanbod is uitgebreid met rollators, rolstoelen en andere mobiliteitshulpmiddelen. Ondanks deze groei, blijft onze dienstverlening van het hoogste niveau. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze Pech Hulp: 24 uur per dag, hulp ter plaatse wanneer u pech hebt met uw scootmobiel, thuis of onderweg.

Waarden

Bij Scootmobiel Comfortabel staat het leveren van een goede en complete service hoog in het vaandel. We hebben oog voor onze klanten en bieden begeleiding tijdens het hele aankoopproces. Ook na aflevering blijven we te allen tijde beschikbaar voor vragen. We staan ook voor integriteit: geen hoge personeelskosten en geen dure showroom. Op deze manier kunnen we onze klanten blijvend de laagste prijzen aanbieden, zonder in te boeten op kwaliteit.

Hebt u vragen over ons team, onze werkwijze of over een van onze producten? Neem contact met ons op via 085 303 34 73 of mail naar info@scootmobiel-comfortabel.nl.

Wilt u volledige informatie over de aankoop van een scootmobiel? Bekijk dan onze uitleg.

 

Uitgebreide bedrijfsgegevens:

Scootmobiel-comfortabel.nl
www.scootmobiel-comfortabel.nl
info@scootmobiel-comfortabel.nl

Kvk. 53031644
Btwnr. NL140016879B01

Showroom adres:

Vaartweg 12A
4905BL Oosterhout
Openingstijden Showroom
Zaterdag 09.30u t/m 14.00u (overige dagen op afspraak ook zondag)

Correspondentie adres:
Max Havelaardreef 22
4906 EV Oosterhout
Tel. 085 303 34 73

 

 

  • Kom proefrijden in onze Showroom
  • De laagste prijs garantie
  • Pechhulp in heel Nederland
  • Persoonlijke service
  • Bekijk ook onze webshop


Scootmobiel Comfortabel

Onze klanten aan het woord

Levert wat het op de site aanbied.
Hans uit Breda

Onafhankelijke score Kiyoh:

8.7/10

Laagste prijsgarantie

Elders goedkoper? Mail ons en wij zullen er alles aan doen u een nog beter aanbod te doen!

» Mail ons
of bel 085 303 3473


Geen aanbieding meer missen?

Abonneer op onze nieuwsbrief:

 
vc

Leverancier van de volgende Scootmobielen

Scootmobiel-comfortabel.nl is dealer van Sterling scootmobielen Scootmobiel-comfortabel.nl is dealer van Handicare scootmobielen Scootmobiel-comfortabel.nl is dealer van Vermeiren scootmobielen Scootmobiel-comfortabel.nl is dealer van Life & Mobility scootmobielen Scootmobiel-comfortabel.nl is dealer van Pride scootmobielen Scootmobiel-comfortabel.nl is dealer van Afikim scootmobielen

 

Scootmobiel-comfortabel.nl
Vaartweg 12A
4905BL Oosterhout

Tel.: +31 (0)85 - 3033473
info@scootmobiel-comfortabel.nl

Levert wat het op de site aanbied.
Hans uit Breda

Onze klanten beoordelen ons met een:

8.7 /10

Scootmobiel Comfortabel

98% van onze klanten beveelt Scootmobiel Comfortabel aan bij anderen.
Kiyoh

© 2017 Scootmobiel-comfortabel.nl | Algemene Voorwaarden Webshop software: Shopman