Ervaringen van klanten

Wij vinden het belangrijk om de ervaringen van onze klanten met u te delen. U vindt hieronder verhalen van klanten over de producten, advisering en service van Scootmobiel Comfortabel.

Hebt u zelf een bestelling gedaan bij Scootmobiel Comfortabel? Wij waarderen het erg als u uw ervaring deelt met onze website bezoekers. Klik op de onderstaande button om uw verhaal te vertellen.

Schrijf uw eigen recensie


Gemiddelde beoordeling

Scootmobiel Comfortabel

9.8/10
45beoordelingen.
Verdeling van beoordelingen
 (42)
 (3)
 (0)
 (0)
 (0)

Onze klanten aan het woord:


Heb een scootmobiel afikim breeze s4 gekocht en ben er zeer te vrede over. Ook over de voorlichting en de behandeling van de heer Geurts. Het is een aanrader om hier een scootmobiel te kopen. J.A. Bloks

J.A. Bloks uit Vlijmen

Afgelopen zaterdagmiddag in de showroom geweest voor een scootmobiel, na enige uitleg en proefritjes gekocht de Afikim breeze c3 met groot accuset. Fijn was dat de scootmobiel de zondagochtend erna al afgeleverd werdt in het zorgcentrum waar ik woon. Goede service prettige manier van werken. Bedankt.

v. Strien uit Oosterhout

Vandaag scootmobiel vivo gekocht...zo blij mee...Olof en andere medewerker waren heel vriendelijk, duidelijk alles uitgelegd het fijne van Olof vonden wij dat er niks opgedrongen werd dat vind je tegenwoordig niet zo vaak meer. Ik raad iedereen aan daar eens te gaan kijken..prachtige scootmobielen gezien...

Silvia Jimenez uit Almere

Na diverse aankopen elders en ontevreden over de zgn. dienst na verkoop w.o. onderhoud en afstelling op specificaties,ben ik uiteindelijk terechtgekomen bij Olof Geurts en zijn Vader met mijn PRIDE Victory 140 XL. Een hele verademing om kennis te maken met hun gevoel voor service,vakkennis en het oplossen van problemen. Ik kan iedere scootmobielberijder aanraden om bij welk probleem dan ook,met hen in contact te treden en in fijne samenspraak en redelijke prijs tot tevredenheid zaken te doen. Ben.

Ben.H.M.J.KASPERS uit Oosterhout(NB)

Afgelopen weekend in de showroom weesten kijken en meteen geslaagd, de Solo scootmobiel is meteen dezelfde dag nog afgeleverd. Fijne, vriendelijke service. In de showroom keuze genoeg in diverse prijzen. Van harte aanbevolen.

Erik-Jan uit Made

Rijd nu ruim een jaar op de Afikim Breeze S3 een stoere driewielscootmobiel die 16 km per uur haalt en een grote afstand overbrugt. Wat een enorme vrijheid! Wij nemen hem zelfs mee in de camperbus en zodoende heb ik afgelopen zomer op heel veel plaatsen in ons land mooie tochten gemaakt. En als er eens wat is........Olof Geurts staat voor je klaar en lost het op! Geweldig!

Frans van Schooten uit Made

Zeer tevreden met de voorlichting in de showroom afgelopen zaterdag. Ik was opzoek naar een compacte meeneembare scootmobiel welke mee op reis kan, na een proefrit op de Pride go go met en zonder luchtbanden was ik eruit. de dag erna is de Pride go go afgeleverd met luchtbanden. Bedankt.

Janny uit Ridderkerk

Adequate voorlichting en recht door zee informatie, snelle respons op vragen, zelfs buiten reguliere "kantooruren". Artikelen zorgvuldig verpakt en snel bezorgd. Een absolute aanrader dit bedrijf. (aankoop rolstoel Excel G-lite Pro)

Martin uit Amsterdam

  • Kom proefrijden in onze Showroom
  • De laagste prijs garantie
  • Pechhulp in heel Nederland
  • Persoonlijke service
  • Bekijk ook onze webshop


Scootmobiel Comfortabel

Onze klanten aan het woord

Levert wat het op de site aanbied.
Hans uit Breda

Onafhankelijke score Kiyoh:

/10

Laagste prijsgarantie

Elders goedkoper? Mail ons en wij zullen er alles aan doen u een nog beter aanbod te doen!

» Mail ons
of bel 085 303 3473


Geen aanbieding meer missen?

Abonneer op onze nieuwsbrief:

 
vc

Leverancier van de volgende Scootmobielen

Scootmobiel-comfortabel.nl is dealer van Sterling scootmobielen Scootmobiel-comfortabel.nl is dealer van Handicare scootmobielen Scootmobiel-comfortabel.nl is dealer van Vermeiren scootmobielen Scootmobiel-comfortabel.nl is dealer van Life & Mobility scootmobielen Scootmobiel-comfortabel.nl is dealer van Pride scootmobielen Scootmobiel-comfortabel.nl is dealer van Afikim scootmobielen

 

Scootmobiel-comfortabel.nl
Vaartweg 12A
4905BL Oosterhout

Tel.: +31 (0)85 - 3033473
info@scootmobiel-comfortabel.nl

Levert wat het op de site aanbied.
Hans uit Breda

Onze klanten beoordelen ons met een:

/10

Scootmobiel Comfortabel

98% van onze klanten beveelt Scootmobiel Comfortabel aan bij anderen.
Kiyoh

© 2017 Scootmobiel-comfortabel.nl | Algemene Voorwaarden Webshop software: Shopman