Ervaringen van klanten

Wij vinden het belangrijk om de ervaringen van onze klanten met u te delen. U vindt hieronder verhalen van klanten over de producten, advisering en service van Scootmobiel Comfortabel.

Hebt u zelf een bestelling gedaan bij Scootmobiel Comfortabel? Wij waarderen het erg als u uw ervaring deelt met onze website bezoekers. Klik op de onderstaande button om uw verhaal te vertellen.

Schrijf uw eigen recensie


Gemiddelde beoordeling

Scootmobiel Comfortabel

9.8/10
41beoordelingen.
Verdeling van beoordelingen
 (38)
 (3)
 (0)
 (0)
 (0)

Onze klanten aan het woord:


Afgelopen weekend in de showroom weesten kijken en meteen geslaagd, de Solo scootmobiel is meteen dezelfde dag nog afgeleverd. Fijne, vriendelijke service. In de showroom keuze genoeg in diverse prijzen. Van harte aanbevolen.

Erik-Jan uit Made

Rijd nu ruim een jaar op de Afikim Breeze S3 een stoere driewielscootmobiel die 16 km per uur haalt en een grote afstand overbrugt. Wat een enorme vrijheid! Wij nemen hem zelfs mee in de camperbus en zodoende heb ik afgelopen zomer op heel veel plaatsen in ons land mooie tochten gemaakt. En als er eens wat is........Olof Geurts staat voor je klaar en lost het op! Geweldig!

Frans van Schooten uit Made

Zeer tevreden met de voorlichting in de showroom afgelopen zaterdag. Ik was opzoek naar een compacte meeneembare scootmobiel welke mee op reis kan, na een proefrit op de Pride go go met en zonder luchtbanden was ik eruit. de dag erna is de Pride go go afgeleverd met luchtbanden. Bedankt.

Janny uit Ridderkerk

Adequate voorlichting en recht door zee informatie, snelle respons op vragen, zelfs buiten reguliere "kantooruren". Artikelen zorgvuldig verpakt en snel bezorgd. Een absolute aanrader dit bedrijf. (aankoop rolstoel Excel G-lite Pro)

Martin uit Amsterdam

Afgelopen zondag een proefrit gemaakt op verschillende scootmobielen in de showroom in Oosterhout.
Veel keus dus veel uitgeprobeerd keuze is gevallen op de trophy scootmobiel met 4 wielen dit is toch wel 1 van de fijnste scootmobielen. Er werdt veel tijd genomen om ons alles uit te leggen en de verschillende merken en modellen te proberen, deze mannen weten waar ze over praten en doen hen werkt met liefde en plezier.

I. Hoogendoorn uit Tilburg

Afgelopen zaterdag naar Oosterhout gereden om te kijken naar een nieuwe scootmobiel ik had jullie adres gekregen van een kennis welke al eerder bij jullie was geweest. Op het moment dat wij aankwamen was het erg druk in de showroom maar daardoor konden we op ons gemakje al rond snuffelen. Even op onze beurt gewacht met een bakje koffie werden we keurig geholpen met veel scootmobielen proef gereden en uiteindelijk een hele fijne scootmobiel gevonden welke aan mijn eisen voldeed. Nogmaals dank voor jullie tijd en ik zie er naar uit dat aanstaande dinsdag mijn nieuwe scootmobiel wordt afgeleverd. Veel succes met de nieuwe showroom.

Ida uit Dongen

Na een zoektocht op internet naar de Zinger rolstoel uitgekomen op deze website, bleek dat de elektrische rolstoel in de showroom staat dus meteen afgesproken om langs te komen. Lekker dicht bij huis, vriendelijke mensen en goed mee te onderhandelen.

HA. Caspers uit Ettenleur

Het is een prima bedrijf komt de gemaakte afspraak op tijd na , en levert prima werk af . Goeie uitleg over de scootmobiel in dit geval de Solo 3 . Ik zou zeggen blijf je zelf zo trouw Hr geurts

Henk uit Enschede

  • Kom proefrijden in onze Showroom
  • De laagste prijs garantie
  • Pechhulp in heel Nederland
  • Persoonlijke service
  • Bekijk ook onze webshop


Scootmobiel Comfortabel

Onze klanten aan het woord

Goedkoop
Taco uit Hoofddorp

Onafhankelijke score Kiyoh:

/10

Laagste prijsgarantie

Elders goedkoper? Mail ons en wij zullen er alles aan doen u een nog beter aanbod te doen!

» Mail ons
of bel 085 303 3473


Geen aanbieding meer missen?

Abonneer op onze nieuwsbrief:

 
vc

Leverancier van de volgende Scootmobielen

Scootmobiel-comfortabel.nl is dealer van Sterling scootmobielen Scootmobiel-comfortabel.nl is dealer van Handicare scootmobielen Scootmobiel-comfortabel.nl is dealer van Vermeiren scootmobielen Scootmobiel-comfortabel.nl is dealer van Life & Mobility scootmobielen Scootmobiel-comfortabel.nl is dealer van Pride scootmobielen Scootmobiel-comfortabel.nl is dealer van Afikim scootmobielen

 

Scootmobiel-comfortabel.nl
Vaartweg 12A
4905BL Oosterhout

Tel.: +31 (0)85 - 3033473
info@scootmobiel-comfortabel.nl

Goedkoop
Taco uit Hoofddorp

Onze klanten beoordelen ons met een:

/10

Scootmobiel Comfortabel

98% van onze klanten beveelt Scootmobiel Comfortabel aan bij anderen.
Kiyoh

© 2017 Scootmobiel-comfortabel.nl | Algemene Voorwaarden Webshop software: Shopman