Kom proefrijden in onze Showroom
Scherpe prijzen
Pechhulp in heel Nederland
Persoonlijke service
Klantbeoordeling 9.1 obv 709 reviews
Scootmobiel-comfortabel
Sluiten
Sluiten

Stokhouders – dragers

Stokhouder scootmobiel Bij Scootmobiel Comfortabel vindt u stokhouders, en rollator-houders van hoogwaardige en betrouwbare kwaliteit.

Stokhouders - dragers

Toont alle 2 resultaten

Stokhouder Scootmobiel of Rollatorhouder voor de Scootmobiel

Bij Scootmobiel Comfortabel vindt u Stokhouders – dragers, stokhouder scootmobiel, zuurstoffleshouders en rollatorhouders van hoogwaardige kwaliteit. Deze houders maken het mogelijk om te allen tijde mobiliteitshulpmiddelen als wandelstok, zuurstoffles of rollator mee te dragen op een scootmobiel. De houders zijn speciaal ontwikkeld om hulpmiddelen op betrouwbare wijze vast te zetten, ook bij zwaardere vibraties en bewegingen.

Uw stokken zijn makkelijk mee te nemen in twee metalen houders en worden aan de bovenkant met klittenband bevestigd. De stokhouder monteert u aan de achterkant van de scootmobiel. Stokhouders zijn er in meerdere uitvoeringen welk vaak merk afhankelijk zijn twijfelt u welke op uw scootmobiel past neem even contact op met ons en we kijken graag even met u mee. Wist u dat er tegenwoorden ook al rugleuning tassen zijn welke zijn voorzien van Stokhouders!

Rollatorhouder

Hebt u een houder nodig die niet staat afgebeeld in het overzicht? Of hebt u vragen over de bevestiging van uw houder? Neem gerust contact met ons op; we staan graag voor u klaar. stokhouder scootmobiel

Wanneer u stoel beschikt over de accessoire aansluiting kunt u de rollatorhouder gemakkelijk in deze bevestiging schuiven en u bent klaar.

U kunt uw rollator gemakkelijk aan de rollatorhouder hangen en deze vastzetten met de klittenband bevestigingsband welke aan de rollatorhouder zit. Stokhouder scootmobiel

© 2024 – Scootmobiel Comfortabel | Top Kwaliteit A-merk Scootmobielen – Alle rechten voorbehouden

De waardering van www.scootmobiel-comfortabel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 709 reviews.