• Kom proefrijden in onze Showroom
  • De laagste prijs garantie
  • Pechhulp in heel Nederland
  • Persoonlijke service
Scootmobiel Ventura X
Scootmobiel Ventura X 3495,- €3.995,00

Scootmobiel Ventura X

€3.995,00 3495,- €3.495,00
Scootmobiel Ventura X 15km/h
Scootmobiel Ventura X 50km
Scootmobiel Ventura X 2x80Ah
  • Volledige fabrieksgarantie
  • Gratis Verzending vanaf €50,-
  • Levertijd 1 tot 3 werkdagen
  • Betaal achteraf in Nederland met Afterpay
  • Betaal achteraf in Nederland met Afterpay
  • Betaal achteraf in België met Afterpay
  • Klantenservice from 09:00 to 17:00
Informatie

Scootmobiel Ventura X


De Comfortabele Scootmobiel Ventura X is ontworpen met comfort in het hoogste vaandel, deze scootmobiel is uitermate goed geveerd. De volledig instelbare stoel biedt ondersteuning op de juiste plaatsen ook heeft deze zeer fijne scootmobiel erg veel beenruimte waardoor u een fijne zit positie heeft. Daarbij komt de Scootmobiel Ventura X met een allround veersysteem, alle hobbels worden gladgestreken op uw reis.

 

Met zijn grote 12 "wielen geeft dit een ruime bodemvrijheid  zodat u elk terrein kunt begaan. Er is een delta stuur, met eenvoudige bediening en een helder LCD scherm. Hierop vind u alle informatie die u nodig hebt, zoals batterij niveau.

 

Een complete LED verlichting set met extra hoge richtingaanwijzers aan de voorzijde zorgt ervoor dat u goed kunt zien en gezien kunt worden. Tevens heeft de Scootmobiel Ventura X een noodrem zodat u extra snel kunt stilstaan, wat dit toch een van de veiligste scootmobiel maakt.

 

Met zijn standaard grote accuset heeft u met deze Scootmobiel Ventura X een actieradius van circa 55 km met een snelheid van 15km/h.

 

De Ventura x is de opvolger van de Ventura. Het grote voordeel van de Ventura x ten opzichte van zijn voorganger is de actieradius van 55 km.

 

Gespreid betalen bij uw online aankoop

U heeft de mogelijkheid om uw aankopen gespreid te betalen. Erg handig als die ene aankoop even niet goed uitkomt of als u niet al uw spaargeld wil besteden. Het kan ook gebeuren dat u een grote uitgave niet ziet aankomen of u heeft iets dringend nodig.

U kunt bij ons gebruik maken van gespreid betalen bij aankopen tussen € 250,- tot maximaal € 5.000,-. De beoordeling vindt online plaats. Binnen enkele seconden weet u of u in aanmerking komt voor een krediet. Is de aanvraag akkoord dan kunt u meteen genieten van uw aankoop.

 

 

 

 

Download handleiding
Specificaties
Accu's: 2x 80Ah
Actieradius: 50km
Maximale snelheid: 15km/h
Bodemvrijheid: 10cm
Draaicirkel: 161cm
Klimvermogen: 10%
Maximaal gebruikersgewicht: 140kg
Maximale snelheid: 15km/h
Totaal gewicht: 119kg
Totale breedte: 68cm
Totale lengte: 130cm
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review