• Kom proefrijden in onze Showroom
  • De laagste prijs garantie
  • Pechhulp in heel Nederland
  • Persoonlijke service
Scootmobiel Vision GT
Scootmobiel Vision GT 1895,-

Scootmobiel Vision GT

1895,- €1.895,00
Nu 1 artikelen nog op voorraad
Scootmobiel Vision GT 20km/h
Scootmobiel Vision GT 40km
Scootmobiel Vision GT 2x85Ah
  • Volledige fabrieksgarantie
  • Gratis Verzending/Levering vanaf €25,-
  • 1-2 werkdagen
  • Betaal achteraf in Nederland met Afterpay
Informatie

De Scootmobiel Vision GT scootmobiel is een opvallende 4 wiel scootmobiel met een uitzonderlijk futuristisch design. De Vision GT is rondom uitgevoerd met een zeer goede vering, heeft verassend veel beenruimte en een kleine draaicirkel. Met volledige fabrieksgarantie


Door zijn grote wielen heeft de Vision scootmobiel veel bodemvrijheid een goede wegligging en rijdt zeer comfortabel. Ondanks dat de Vision GT scootmobiel een 4 wiel scootmobiel is heeft deze een zeer kleine draaicirkel, kom dit zelf eens ervaren in onze showroom

Snelheid is een uitdaging. De combinatie van snelheid en schoonheid is pure kunst. Dit is ons resultaat: Vision GT-edition. Onder zijn opwindende uiterlijk klopt het hart van een topsporter. Krachtig door zijn eenvoud. Deze scootmobiel heeft een extra krachtige motor die zorgt voor een topsnelheid van maar liefst 20 kilometer per uur! Met deze snelle scootmobiel hoeft u niet langer achter te blijven bij uw elektrisch fietsende vrienden.

Het moderne design en strakke vormgeving zal zeker een effect hebben tijdens u reis. Iedereen zal verbaast zijn van zijn uitzien.

Veiligheid is een belangrijke overweging bij de aanschaf van een scootmobiel, en de Rascal Vision neemt veiligheid erg serieus! De super heldere LED-lampjes gemonteerd voor en achter zorgen dat u kunt zien en gezien wordt op donkere avonden.  

Er is dus een dubbele hydraulische noodrem systeem om snel te kunnen stoppen in het geval van een noodsituatie. De Rascal Vision heeft een speciaal ontwikkeld en innovatief "inertie systeem", deze detecteert wanneer u te scherp stuurt  en verlaagt dan uw snelheid automatisch, zodat het risico van een ongeval te beperkt wordt. 

Deze scootmobiel Vision GT wordt afgeleverd inclusief Nieuwe 85Ah accu's - acculader.

Meer informatie over deze Scootmobiel Vision GT? Stuur een email naar info@scootmobiel-comfortabel.nl

 

Download handleiding
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review