• Kom proefrijden in onze Showroom
  • De laagste prijs garantie
  • Pechhulp in heel Nederland
  • Persoonlijke service

Onze scootmobielen

Betrouwbare scootmobiel kopen? ✅ Scootmobiel Comfortabel. Bij ons vindt u o.a. de Afikim en de Handicare Trophy. Bezoek onze scootmobiel website »
Lees meer

 

Scootmobielen kopen? Bent u op zoek naar betrouwbare en comfortabele scootmobielen voor een eerlijke prijs? Dan bent u bij Scootmobiel-Comfortabel.nl aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u vaste en compacte (opbouwbare) scootmobielen van diverse kwaliteitsmerken, zoals Afikim Breeze, Handicare Trophy, Vermeiren Carpo en de Solo scootmobielen. Een Nieuwe Scootmobiel Kopen maar weet u niet zeker of een exemplaar goed bij u past? Wij voorzien u graag van een persoonlijk advies. Betrouwbare scootmobielen kopen? ✅ Scootmobiel Comfortabel. Bij ons vindt u o.a. de Afikim en de Handicare Trophy. Bezoek onze scootmobiel website » Onze ervaring leert ons dat een keertje proefrijden op verschillende modellen vaak een goede indruk geeft van wat uw wensen zijn, op deze manier kunnen we samen met u opzoek gaan naar de beste scootmobiel.

  • Altijd een persoonlijk advies
  • Proefritten aan huis zijn altijd mogelijk
  • Gratis levering en demonstratie van de functies van uw nieuwe scootmobiel

vc

 

3-wiel scootmobielen

Een scootmobiel met 3 wielen is extra wendbaar en heeft een kleine draaicirkel. Hierdoor heeft een 3-wiel scootmobiel geen enkel probleem met smalle gangpaden in een supermarkt.

Bekijk alle modellen

4-wiel scootmobielen

Bent u op zoek naar een extra stabiele scootmobiel waarop u zich te allen tijde veilig voelt? Door de vier wielen biedt een scootmobiel met 4 wielen extra stabiliteit, ook in de bochten.

Bekijk alle modellen

Opvouwbare scootmobielen

Een opvouwbare scootmobiel is compact en betaalbaar. Ideaal voor korte ritten in en om het huis, en voor reisjes of vakanties. Volop keuze uit populaire modellen, waaronder de Brio scootmobiel.

Bekijk alle modellen

Gebruikte scootmobielen

Hier worden regelmatig tweedehands scootmobielen en demomodellen te koop aangeboden. Deze scootmobielen koopt u al voor een zeer gunstige prijs.

Bekijk alle modellen