• Kom proefrijden in onze Showroom
  • De laagste prijs garantie
  • Pechhulp in heel Nederland
  • Persoonlijke service

Scootmobiel Accu

13
Scootmobiel Accu-aangedreven mobiliteitshulpmiddelen zoals scootmobielen bezorgen hun gebruikers additionele vrijheid en onafhankelijkheid. Om maximale prestaties te leveren hebben deze ingenieus ontwikkelde voertuigen een hoogwaardige accu als energiebro
Lees meer
Sorteer op:
€219,-
Op voorraad
  • Kom proefrijden in onze Showroom
  • De laagste prijs garantie
  • Pechhulp in heel Nederland

Scootmobiel Accu

Op zoek naar een nieuwe Scootmobiel Accu voor uw scootmobiel? U bent bij Scootmobiel Comfortabel aan het juiste adres. Scootmobiel Comfortabel levert MK & Move Scootmobiel Accu’s voor uw scootmobiel of elektrische rolstoel. MK & Move accu’s staan bekend om hun hoge kwaliteit, lange levensduur en scherpe prijs. Vanwege hun krachtige stroomafgifte zijn deze accu’s uitermate geschikt voor scootmobielen en elektrische rolstoelen. Uiteraard hoort bij deze accu's ook een kwaliteits scootmobiel acculader.

Verzegelde MK Gelaccu's & Move accu's


De verzegelde gelaccu’s van zowel MK als Move bieden u vele voordelen. Zo zijn deze accu’s door hun ontwerp geheel onderhoudsvrij, vindt er geen corrosie en is er geen sprake van morsen of lekken. Daarnaast zijn de accu’s vibratiebestendig, ideaal voor veelvuldig gebruik op scootmobielen of elektrische rolstoelen dus.

Meer weten over Scootmobiel Accu's voor uw scootmobiel?
Wilt u meer weten over accu’s en hun werking? Bekijk onze Scootmobiel Accu informatie.

Wanneer u opzoek bent naar een vervangende accu, heeft u de mogelijkheid om een agm,gel of semi tractie accu aan te schaffen,ieder met hun bijbehorende voordelen.
Vanuit de fabriek worden scootmobielen veelal voorzien van een agm accu.
Een prima levensduur, onderhoudsvrij i.c.m. een lage aanschafwaarde maakt dit type uitermate geschikt voor gebruik in de scootmobiel.
De gel accu is op het gebied van levensduur het neusje van de zalm en heeft hiermee een extra voordeel t.o.v. de agm en semi tractie variant.
De semi tractie scootmobiel accu ligt qua actieradius en levensduur ongeveer gelijk met de AGM accu. Onderlinge verschillen kunnen zijn het gewicht,inwendige samenstelling en de mogelijkheid tot het wel of niet kunnen plaatsen in verschillende posities.
Naast toepassingen in de scootmobiel,zijn bovenstaande accu's uitstekend geschikt voor overige toepassingen waar stabiliteit en kwaliteit gewaarborgd dienen te worden.