Shoprider scootmobiel, innovatie en kwaliteit.        

Shoprider scootmobiel staat voor innovatie, betrouwbaarheid en hoge kwaliteit. Elk product is gecertificeerd en gebouwd in overeenstemming met de internationaal erkende standaard van kwaliteit ISO 9001. Het bedrijf onderzoekt, ontwerpt en vervaardigt Shoprider scootmobielen volgens de aller hoogste normen. Het merk Shoprider is opgericht in 1988 in Californië en is uitgegroeid tot een internationaal topmerk. Het merk is producent van scootmobielen, liftstoelen, elektrische rolstoelen en elektrische vouwfietsen. Een Shoprider scootmobiel wordt gekenmerkt door zijn geavanceerde functies en innovatieve designs en wordt verkocht tegen betaalbare prijzen!

Shoprider scootmobielen, comfortabel en gemakkelijk te bedienen.

De Shoprider scootmobiel is een comfortabele scootmobiel een scootmobiel die erg doordacht is en geen toeters en bellen heeft alles is en werkt vanzelfsprekend wat voor veel berijders een vereiste is de een houd van veel knopjes en de ander niet Shoprider dus niet enkel de benodigde knoppen voor verlichting, snelheid en toeter zijn aanwezig verder is de Shoprider scootmobiel gemaakt om zorgeloos te rijden een soepele scootmobiel welke voor alle activiteiten te gebruiken is.

Shoprider scootmobielen zijn uitgevoerd met krachtige motoren welke standaard een hoog gebruikersgewicht kunnen dragen en moeiteloos elk wegtype kan berijden.

Zoekt u een scootmobiel welke betaalbaar, betrouwbaar, veilig en stabiel is en welke ook zeer gemakkelijk te bedienen is dan is een Shoprider Scootmobiel de juiste keuze voor u. Of het nu de compacte Shoprider GK10 is of een van de grote modellen elke Shoprider Scootmobiel laat zich comfortabel en gemakkelijk besturen.

vc

 

Shoprider Scootmobiel GK-10

De Shoprider GK-10 scootmobiel is eenvoudig deelbaar en heeft afneembare accubakken welke op de scootmobiel of los van de scootmobiel te laden zijn. Deze scootmobiel is zeer gemakkelijk op vakantie, of in en rondom huis. Ondanks dat de Shoprider GK10 scootmobiel deelbaar isbiedt deze toch voldoende actieradius en zitcomfort dit mede door de vering en de comfortabele luchtbanden. De Shoprider scootmobiel GK-10 heeft een Actieradius van circa 30 km en een snelheid van 9 km/h.

 

 

 

Shoprider Scootmobiel S889SLBF

Shoprider scootmobiel S889SLBF. Een eersteklas keuze voor de sportieve rijder. De Scootmobiel Shoprider S889SLBF ook verkocht onder de naam Scootmobiel Mistral 1 heeft een krachtige motor waarmee u een snelheid tot 15 km per uur bereikt en een actieradius van circa 35 km mogelijk is. Een populaire serie die garant staat voor rijplezier, betrouwbaarheid en stabiliteit. Geschikt voor zowel om het huis als voor langere afstanden. Deze betrouwbare bereidwillige reisgenoot staat altijd voor u klaar. Vanwege zijn krachtige motor en toch compacte bouw is de Shoprider S889SLBF een echte alleskunner.

 

 

 

Shoprider Scootmobiel 889XLSBN

Shoprider scootmobiel 889XLSBN een eersteklas keuze voor de sportieve rijder. De Shoprider 889XLSBN ook wel Polka 4 genaamd heeft een krachtige motor waarmee u een snelheid tot 16 km per uur bereikt. Een populaire serie die garant staat voor rijplezier en stabiliteit. Geschikt voor zowel om het huis als voor langere afstanden. Met een actieradius van circa 55 km biedt de Shoprider 889XLSBN u alle vrijheid. De Shoprider 889XLSBN heeft een gebruikersgewicht van 225 kg dus voor vele ruim voldoende dit vertaald dus mede dat deze Shoprider zeer degelijk en solide is.

 

 

Shoprider Scootmobiel 778XLSBN

Shoprider scootmobiel 778XLSBN een eersteklas keuze voor de sportieve rijder. De Shoprider 778XLSBN ook wel Mercurius 3  genaamd heeft een krachtige motor waarmee u een snelheid tot 16 km per uur bereikt. Een populaire serie die garant staat voor rijplezier en stabiliteit. Geschikt voor zowel om het huis als voor langere afstanden. Met een actieradius van circa 55 km biedt de Scootmobiel Shoprider 778XLSBN u alle vrijheid. De Shoprider 778XLSBN heeft een gebruikersgewicht van 225 kg dus voor vele ruim voldoende dit vertaald dus mede dat deze Shoprider zeer degelijk en solide is.

 


Shoprider Scootmobiel Cabin

Voortaan droog uw bestemming bereiken? Dat kan met onze Cabin scootmobiel! Deze scootmobiel kan gezien worden als een kleine eenpersoons auto waar u geen rijbewijs voor nodig heeft. Met het formaat van een vaste scootmobiel parkeert u de Shoprider Scootmobiel Cabin waar u maar wilt.

  • Kom proefrijden in onze Showroom
  • De laagste prijs garantie
  • Pechhulp in heel Nederland
  • Persoonlijke service
  • Bekijk ook onze webshop


Scootmobiel Comfortabel

Onze klanten aan het woord

Levert wat het op de site aanbied.
Hans uit Breda

Onafhankelijke score Kiyoh:

/10

Laagste prijsgarantie

Elders goedkoper? Mail ons en wij zullen er alles aan doen u een nog beter aanbod te doen!

» Mail ons
of bel 085 303 3473


Geen aanbieding meer missen?

Abonneer op onze nieuwsbrief:

 
vc

Leverancier van de volgende Scootmobielen

Scootmobiel-comfortabel.nl is dealer van Sterling scootmobielen Scootmobiel-comfortabel.nl is dealer van Handicare scootmobielen Scootmobiel-comfortabel.nl is dealer van Vermeiren scootmobielen Scootmobiel-comfortabel.nl is dealer van Life & Mobility scootmobielen Scootmobiel-comfortabel.nl is dealer van Pride scootmobielen Scootmobiel-comfortabel.nl is dealer van Afikim scootmobielen

 

Scootmobiel-comfortabel.nl
Vaartweg 12A
4905BL Oosterhout

Tel.: +31 (0)85 - 3033473
info@scootmobiel-comfortabel.nl

Levert wat het op de site aanbied.
Hans uit Breda

Onze klanten beoordelen ons met een:

/10

Scootmobiel Comfortabel

98% van onze klanten beveelt Scootmobiel Comfortabel aan bij anderen.
Kiyoh

© 2017 Scootmobiel-comfortabel.nl | Algemene Voorwaarden Webshop software: Shopman