Sterling scootmobiel

 

Sterling Scootmobiel die je brengt waar je maar naar toe wilt.

Of je nu in de stad bent of in het land, je kunt altijd rekenen op een Sterling scootmobiel waar je ook maar naar toe wilt. Eenvoudig te bedienen, milieuvriendelijk en een uitgebreid assortiment aan scootmobielen, opties en accessoires.

Comfortabel en veilig op pad!

De Sterling scootmobielen hebben in de loop der jaren ruim- schoots bewezen veilige en betrouwbare reisgenoten te zijn. De Sterling scootmobiel heeft op het gebied van comfort, veiligheid en betrouwbaarheid de lat hoger gelegd!

De Sterling serie is voorzien van heldere CE gemarkeerde LED verlichting en een secundair remsysteem met een elektronische stopfunctie. Als optie biedt de Elite2 soft massieve banden, waardoor lekke banden tot het verleden behoren zonder daarbij aan comfort in te leveren.

Het overzichtelijke en eenvoudig bedienbare bedieningspaneel is standaard uitgevoerd met een betrouwbare accu-indicatie- meter, snelheidsmeter, kilometerteller en urenteller.

Een breed assortiment aan opties, accessoires en speciale aan- passingen maakt het mogelijk de Sterling scootmobiel serie af te stemmen op uw persoonlijke wensen.

vc

 

 

Sterling S700 Scootmobiel

Kracht en comfortabel

De Scootmobiel Sterling S700 heeft uitstekende rijprestaties en is het topmodel uit de S-serie. Deze krachtpatser neemt obstakels tot en met 10 cm en heeft een maximale snelheid van 15 km/u.

Met de S700 hoeft u niet stil te zitten, de 75 Ah accu’s zijn standaard inbegrepen en zorgen voor kilometers lang plezier. U bent ook verzekerd van een soepele en comfortabele rit door het geavanceerde veersysteem, waardoor obstakels zonder problemen genomen kunnen worden.

Comfortabel op elke reis

De S-serie biedt een geavanceerde zitoplossing, dat comfort naar het hoogste niveau tilt. Van de verstelbare zithoogte, zitdiepte en rughoek tot opklapbare armsteunen die in breedte, in hoek en in diepte verstelbaar zijn - ontworpen voor uw comfort.

 

 

Sterling Elite XS Scootmobiel

Betrouwbaar en veilig zit in de genen van de Sterling Elite² XS!

De Scootmobiel Sterling Elite² XS is de opvolger van de succesvolle Sterling Elite XS. Met de vertrouwde ergonomische wig-wag bedieningshendels biedt de Sterling Elite² XS standaard de veel geprezen hand/duim bediening. De juiste zithouding is te bereiken door de verstellingsmogelijkheden van de zitting en het stuurkolom aan te passen. Hiermee is de Sterling Elite² XS de ideale reisgenoot met een maximale snelheid van 15 km/u, waarmee u veilig op uw plaats van bestemmig zult arriveren.

De Sterling Elite XS staat al vele jaren bekend om zijn comfort, betrouwbaarheid en zijn zeer gemakkelijke bediening.

De Sterling Elite XS scootmobielen hebben in de loop der jaren ruim- schoots bewezen veilige en betrouwbare reisgenoten te zijn. Met de Elite2 XSserie is op het gebied van comfort, veiligheid en betrouwbaarheid de lat hoger gelegd!

De Scootmobiel Sterling Elite2 XS serie is voorzien van heldere CE gemarkeerde LED verlichting en een secundair remsysteem met een elektronische stopfunctie. 

 

 

 

Sterling Elite 2 Plus

Comfortabel, plezierig en veilig op pad! 

Met de Scootmobiel Sterling Elite² Plus heeft u een comfortabele goed geveerde scootmobiel met een maximale snelheid van 15 km/u en een veilige en betrouwbare reisgenoot. Onbezorgt op pad door de krachtige elektronische aandrijving en optionele soft massieve banden, lekke banden horen tot het verleden. De uitstekende hydraulisch instelbare achtervering i.c.m. de verschillende verstellingen en instellingen staan garant voor een comfortabele rit.

 

  • Kom proefrijden in onze Showroom
  • De laagste prijs garantie
  • Pechhulp in heel Nederland
  • Persoonlijke service
  • Bekijk ook onze webshop


Scootmobiel Comfortabel

Onze klanten aan het woord

Levert wat het op de site aanbied.
Hans uit Breda

Onafhankelijke score Kiyoh:

/10

Laagste prijsgarantie

Elders goedkoper? Mail ons en wij zullen er alles aan doen u een nog beter aanbod te doen!

» Mail ons
of bel 085 303 3473


Geen aanbieding meer missen?

Abonneer op onze nieuwsbrief:

 
vc

Leverancier van de volgende Scootmobielen

Scootmobiel-comfortabel.nl is dealer van Sterling scootmobielen Scootmobiel-comfortabel.nl is dealer van Handicare scootmobielen Scootmobiel-comfortabel.nl is dealer van Vermeiren scootmobielen Scootmobiel-comfortabel.nl is dealer van Life & Mobility scootmobielen Scootmobiel-comfortabel.nl is dealer van Pride scootmobielen Scootmobiel-comfortabel.nl is dealer van Afikim scootmobielen

 

Scootmobiel-comfortabel.nl
Vaartweg 12A
4905BL Oosterhout

Tel.: +31 (0)85 - 3033473
info@scootmobiel-comfortabel.nl

Levert wat het op de site aanbied.
Hans uit Breda

Onze klanten beoordelen ons met een:

/10

Scootmobiel Comfortabel

98% van onze klanten beveelt Scootmobiel Comfortabel aan bij anderen.
Kiyoh

© 2017 Scootmobiel-comfortabel.nl | Algemene Voorwaarden Webshop software: Shopman