Kom proefrijden in onze Showroom
Scherpe prijzen
Pechhulp in heel Nederland
Persoonlijke service
Klantbeoordeling 9.1 obv 697 reviews
Scootmobiel-comfortabel
Sluiten
Sluiten

Drive Medical hulpmiddelen

Drive Medical hulpmiddelen bestelt u bij Scootmobiel-comfortabel voor een betaalbare prijs. Bezoek de website en ontdek het ruime aanbod

Drive Medical hulpmiddelen nodig?

Bij Scootmobiel-comfortabel vindt u diverse Drive Medical hulpmiddelen. Dit merk staat ervoor om producten steeds te blijven door ontwikkelen en om nieuwe innovaties op de markt te brengen. Bij elke fase in de ontwikkeling van de producten is de mens centraal gezet om een zo goed mogelijk product te kunnen ontwikkelen. Hierdoor zijn de producten dus echt gebruiksvriendelijk. Neem een kijkje tussen het assortiment en ontdek welke hulpmiddelen praktisch kunnen zijn voor u.

Over Drive Medical

Het bekende merk Drive Medical werd in 1991 opgericht als Peter Endres GmbH & Co. KG in Duitsland. Na een overname door een groot Amerikaans bedrijf ging het verder als Drive Medical Design and Manufacturing. Dit bedrijf blijft maar groeien door verschillende overnames over heel de wereld. De producten worden tegenwoordig geproduceerd in fabrieken in Duitsland, Amerika en Roemenië. Maar aangezien het bedrijf oorspronkelijk begon in Duitsland, is het ook wel de specialist voor scootmobiels in Duitsland.

Welke hulpmiddelen zijn verkrijgbaar?

Bij Scootmobiel-comfortabel vindt u diverse hulpmiddelen die u kunt gebruiken om uw dagelijks leven praktischer te maken. Wat dacht u van een toiletverhoger, rolstoel of een toiletrolstoel? Al deze hulpmiddelen zijn verkrijgbaar bij ons. Zoals u van ons gewend bent kunt u deze producten bestellen tegen een voordelige prijs.

Sale

Regelmatig prijzen we producten af, waardoor u deze met extra korting kunt kopen en u dus nog goedkoper uit bent. Bespaar al gauw €50 op uw aankoop. Dat is nog eens interessant, nietwaar? Neem dus snel een kijkje tussen het uitgebreide aanbod en ontdek welke sale items u extra goedkoop kunt bestellen. Kijk ook eens op onze aanbiedingen pagina en ontdek welke producten er allemaal zijn afgeprijsd.

Veiligheid

Als u een hulpmiddel koopt dan is het belangrijk dat deze veilig en tegelijkertijd betrouwbaar is. Wij verkopen bij Scootmobiel-comfortabel alleen producten waarvan we garanderen dat deze veilig werken. Daarnaast is de kwaliteit altijd goed, dus als u bij ons een aankoop doet dan weet u zeker dat u iets koopt wat kwalitatief in orde is.

Garantie

Een aankoop bestelt u altijd met garantie. Let er wel op dat het per product verschilt hoeveel garantie u krijgt. Een aantal dingen vallen buiten de garantie, zoals defecten van verkeerd gebruik bijvoorbeeld. Voor alle richtlijnen verwijzen we u naar de garantie pagina. Hier leest u precies waar u recht op heeft.

Meer weten over Drive Medical hulpmiddelen?

Wilt u meer weten over Drive Medical hulpmiddelen? Dan raden we u aan om contact op te nemen met onze klantenservice. Dit kan via de mail, maar ook via de telefoon. We doen er altijd alles aan om u zo spoedig mogelijk te helpen met uw vragen.

Geplaatst in:

© 2024 – Scootmobiel Comfortabel | Top Kwaliteit A-merk Scootmobielen – Alle rechten voorbehouden

De waardering van www.scootmobiel-comfortabel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 697 reviews.