Kom proefrijden in onze Showroom
Scherpe prijzen
Pechhulp in heel Nederland
Persoonlijke service
Klantbeoordeling 9.1 obv 705 reviews
Scootmobiel-comfortabel
Sluiten
Sluiten

Scootmobiel bescherming

Met Scootmobiel bescherming verlengt u de levensduur van uw scootmobiel. Zoekt u een afdekhoes, regenhoes, reflectors slot of berging voor uw scootmobiel? Bekijk online »

Bescherming

Toont alle 14 resultaten

Kom proefrijden in onze Showroom
Scherpe prijzen
Pechhulp in heel Nederland
Kom proefrijden in onze Showroom
Scherpe prijzen
Pechhulp in heel Nederland

Scootmobiel Bescherming

Voor velen is de scootmobiel een kostbaar bezit. Bescherming van de scootmobiel is dan ook aan te raden. In het assortiment van Scootmobiel Comfortabel vindt u een groot aantal beschermingsartikelen. Variërend van afdekhoezen voor verschillende soorten scootmobielen tot bandenpompen en van reflecterende tape tot windscherm.

Slot voor scootmobiel

Met een scootmobiel-slot kunt u uw scootmobiel veilig parkeren en verkleint u het risico op diefstal aanzienlijk. Wij leveren een muurslot met staalkabel waarmee u uw scootmobiel in een handomdraai veilig op slot zet. Een slot voor uw scootmobiel is handig wanneer u genoodzaakt bent de scootmobiel op de openbare weg te parkeren.

Afdekhoes of regenhoes voor scootmobiel bescherming

Met een afdekhoes of regenhoes beschermt u uw dashboard of zelfs de volledige scootmobiel tegen de invloeden van het weer. Regenwater is schadelijk voor de kostbare elektronica van uw scootmobiel. Een hoes voor uw scootmobiel beschermt niet alleen tegen regen, maar ook tegen vuil. U verkleint het risico op roestvorming en vergroot daarmee de levensduur van uw scootmobiel! Een goede regenhoes is helemaal niet duur en daarmee een bijzonder zinvolle investering in uw scootmobiel bescherming.

Reflecterende tape

Met reflectietape maakt u uw scootmobiel extra goed zichtbaar in het donker, niet alleen wanneer u de scootmobiel gebruikt, maar ook wanneer deze op de openbare weg geparkeerd staat en de verlichting dus niet brandt. Met reflecterende tape vergroot u de zichtbaarheid in het verkeer en daarmee uw eigen veiligheid, en voorkomt u schade aan uw geparkeerde scootmobiel.

Berging voor scootmobiel

De allerbeste bescherming voor uw scootmobiel is een speciale berging. De bergruimte is vaak ontoereikend voor het stallen van een scootmobiel. In de buitenlucht wordt uw scootmobiel blootgesteld aan de weersomstandigheden, het risico op beschadiging en de mogelijkheid tot diefstal. De scootmobielberging van NPC Mobility lost dit probleem voor u op. Deze berging kan op vrijwel alle locaties geplaatst worden, en wordt gratis bij u thuis afgeleverd en geplaatst.

Hoogwaardige bescherming voor uw scootmobiel

Alle producten die u ziet afgebeeld zijn geselecteerd op kwaliteit en betrouwbaarheid. Zo bent u ervan verzekerd dat u uw scootmobiel op de allerbeste manier beschermt. Wilt u meer weten over een van de producten? Neem contact met ons op; ons team staat voor u klaar! Scootmobiel bescherming

© 2024 – Scootmobiel Comfortabel | Top Kwaliteit A-merk Scootmobielen – Alle rechten voorbehouden

De waardering van www.scootmobiel-comfortabel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 705 reviews.