Kom proefrijden in onze Showroom
Scherpe prijzen
Pechhulp in heel Nederland
Persoonlijke service
Klantbeoordeling 9.0 obv 1182 reviews
Scootmobiel-comfortabel
Sluiten
Sluiten

Drempelhulp voor scootmobiel-, rolstoel- en rollatorgebruikers

Voor mensen met een rollator, scootmobiel, rolstoel of kinderwagen zijn drempels vaak een hindernis. Daarom vindt u in onze webshop lichtgewicht drempelplaten, waarmee u probleemloos drempels kan nemen. De drempelhulpen zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Ook verkopen we drempelhulpen die u kunt oprollen meenemen. Erg handig voor onverwachte situaties en daardoor onmisbaar voor scootmobiel- en rolstoelgebruikers.

Oprijplaat voor scootmobiel of rolstoel

Bent u op zoek naar een oprijplaat in uw bestelauto voor scootmobielen of rolstoelen? Bij Scootmobiel comfortabel vindt u oprijplaten van hoogwaardige kwaliteit. Deze robuuste en degelijke oprijplaten zorgen ervoor dat rolstoelen en scootmobielen makkelijk en veilig in de bestelauto gereden kunnen worden.

Hebt u vragen over één of meer van deze producten? Neem contact op met ons team; we helpen u graag!

Drempelhulpen en oprijplaten voor bedrijven

Is uw winkel, showroom, praktijk of kantoor al toegankelijk voor scootmobiel- , rollator- en rolstoelgebruikers? Uit onderzoek blijkt namelijk dat winkels zonder drempelhulp of oprijplaat een behoorlijke omzet mislopen, omdat ze hiermee 12% van de bevolking negeren. De lichtgewicht drempelplaten van Scootmobiel Comfortabel lossen deze problemen op en maken uw bedrijf weer voor iedereen toegankelijk.

Heeft u moeite met kleine hoogteverschillen zoals drempels, dorpels en randen? Of grote obstakels buiten zoals stoepranden en opstapjes? De drempelplaten van Scootmobiel-comfortabel.nl bieden voor elk hoogteverschil een passende oplossing. De Drempelhulp drempelplaten beschikken over een stevig handvat waardoor u de mobiele drempelplaten eenvoudig meeneemt. De drempelplaten zijn niet alleen eenvoudig binnenhuis te verplaatsen, door de compacte vorm zijn de drempelplaten ook in de auto gemakkelijk mee te nemen. De drempelplaten hebben een draagvermogen van 300 kg, hierdoor rijdt u zonder enige moeite uw scootmobiel van en in uw berging of schuur. Drempelhulp.

© 2024 – Scootmobiel Comfortabel | Top Kwaliteit A-merk Scootmobielen – Alle rechten voorbehouden

De waardering van www.scootmobiel-comfortabel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 1182 reviews.