Kom proefrijden in onze Showroom
Scherpe prijzen
Pechhulp in heel Nederland
Persoonlijke service
Klantbeoordeling 9.0 obv 1185 reviews
Scootmobiel-comfortabel
Sluiten
Sluiten

Nieuwe Scootmobiel Accu kopen

Scootmobiel Accu-aangedreven mobiliteitshulpmiddelen zoals scootmobielen bezorgen hun gebruikers additionele vrijheid en onafhankelijkheid. Om maximale prestaties te leveren hebben deze ingenieus ontwikkelde voertuigen een hoogwaardige accu als energiebro

Toont alle 17 resultaten

Voordelen van MK Gelaccu’s & Move accu’s

Een nieuwe accu nodig voor uw scootmobiel of elektrische rolstoel? De MK & Move accu’s staan bekend om hun hoge kwaliteit, lange levensduur en scherpe prijs. Vanwege hun krachtige stroomafgifte zijn de accu’s uitermate geschikt voor een scootmobiel of elektrische rolstoel. Uiteraard hoort bij deze accu’s ook een kwaliteits acculader. De accu’s zijn door hun ontwerp geheel onderhoudsvrij. Daarnaast is er geen sprake van morsen of lekken en zijn de accu’s vibratiebestendig. Ideaal voor veelvoudig gebruik van scootmobielen of elektrische rolstoelen. De juiste accu zal de prestatie en veiligheid van een scootmobiel verbeteren, het opladen en onderhoud vereenvoudigen en op lange termijn tijd en geld besparen.

Move MPX accu’s

Move accu’s zijn onderhoudsvrije accu’s die uitermate geschikt zijn voor scootmobielen of rolstoelen. De move accu’s worden geproduceerd met de modernste technieken onder strenge kwaliteitseisen. Move accu’s zijn volledig onderhoudsvrij en bestaan uit Gel accu’s met een lange levensduur en AGM accu’s met een hoge energiedichtheid en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Meer capaciteit in vergelijkbare maatvoering, bijvoorbeeld is een MPA85-12 qua maatvoering gelijk maar de MPX85-12 levert 105ah op c20 tegen 85ah C20 voor de MPA. Dat is dus 30(!) Ah méér in dezelfde behuizing. Dat is dus 35% meer capaciteit, dat zijn wel aansprekende getallen natuurlijk!
Dit vertaalt zich in meer actie-radius voor de gebruiker.

MK Gelaccu’s

De accutechnologie is tegenwoordig enorm veranderd. Alle MK Gelaccu’s presteren beter dan andere accu’s en gaan langer mee. De accu’s van MK zijn de eerste keuze bij de toonaangevende scootmobiel fabrikanten. Voor deze accu’s geldt dat er minder dan 2% zelfontlading per maand is en dat er zeer weinig verlies is bij opslag. De hoogwaardige constructie zorgt daarnaast voor een hoge betrouwbaarheid.

Keuze maken voor een accu?

Heeft u nog vragen over de specificaties van de accu? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt zowel via de telefoon als via de mail bereiken.

© 2024 – Scootmobiel Comfortabel | Top Kwaliteit A-merk Scootmobielen – Alle rechten voorbehouden

De waardering van www.scootmobiel-comfortabel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 1185 reviews.