• Kom proefrijden in onze Showroom
  • De laagste prijs garantie
  • Pechhulp in heel Nederland
  • Persoonlijke service

XXL Producten

9
XXL producten voor mensen met Obesitas, opzoek naar een XXL Rollator, Bad of XXL Douchestoel XXL Rehab is de beste keuze.
Lees meer
Sorteer op:

XXL Producten

XXL Producten voor mensen met Obesitas, opzoek naar een XXL Rollator, Bad of XXL Douchestoel XXL Rehab is de beste keuze. Voor obesitas patiënten hebben wij een XXL-lijn opgenomen. U vindt op deze pagina`s allerlei passende zorgproducten voor grotere maten. Producten tot een gewicht van 350 kg, een extra zwaar uitgevoerde douchestoel, looprek, rolstoel, loopkruk, ook deze producten hebben wij speciaal voor u! Extra zwaar uitgevoerde douchestoelen, extra brede rolstoelen, u vraagt het, wij leveren.

XXL hulpmiddelen

Hier vind u een ruim aanbod in hulpmiddelen voor mensen met Obesitas.  Onze XXL hulpmiddelen zijn van hoge kwaliteit en van gerenommeerde merken.  Dit om altijd de kwaliteit van de XXL producten te garanderen. Het gaat er ten slotte om dat het hulpmiddel goed getest is op dagelijks en intensief gebruik. Aangezien XXL hulpmiddelen een hoger draaggewicht moeten kunnen hebben is het belangrijk dat deze dat ook blijven doen bij dagelijks en intensief gebruik.Dit om de veiligheid te waarborgen. De XXL producen die wij aanbieden hebben zich in het verleden al meerdere malen bewezen op kwaliteit , stevigheid en innovatie.

Meer dan de helft van de Nederlandse volwassenen en één op de zeven kinderen kampt met overgewicht. Zij kunnen en mogen vaak geen gebruik maken van de standaard zorg hulpmiddelen. Speciaal voor deze doelgroep zijn er daarom zorg hulpmiddelen ontwikkeld. In ons assortiment vindt u een aantal van deze producten, speciaal ontworpen voor iedereen met overgewicht of obesitas.

Scootmobiel Comfortabel biedt u met verschillende merken haar producten en diensten aan richting consumenten en professionals in de zorg. Overkoepelend doel is om een positieve bijdrage te leveren aan de zelfstandigheid van onze klanten, verzorgings huizen en levensvreugde van mensen met een functiebeperking. Obese producten van gerenomeerde merken.

XXL Producten