Kom proefrijden in onze Showroom
Scherpe prijzen
Pechhulp in heel Nederland
Persoonlijke service
Klantbeoordeling 9.0 obv 1184 reviews
Scootmobiel-comfortabel
Sluiten
Sluiten
Dietz Rehad Rollator

Dietz

De vrijheid om waar mogelijk je dagelijkse leven zelf te kunnen bepalen, is een sterk en waardevol gevoel. Hulpmiddelen van DIETZ Rehab zijn dus nooit zomaar een product; het zijn betrouwbare metgezellen, die dagelijks comfortabele en geavanceerde ondersteuning bieden en lichamelijk gehandicapten meer mobiliteit en zelfbeschikking geven.

Toont alle 5 resultaten

DIETZ Reha-Produkte is een gerenommeerde leverancier van intelligente en technisch geavanceerde producten voor revalidatie en verzorging. Met een consistent product- en assortimentbeleid, ontwikkelt DIETZ het markt- en sectorspecifieke ontwerp van het volledige assortiment tot een volledig assortiment voor de revalidatie-industrie.

Als middelgroot bedrijf vertrouwt DIETZ op de verdere ontwikkeling van hoogwaardige producten die veel meer bieden dan een basisfunctionaliteit op het gebied van technologie en uitrustingsdetails. Deze omvatten rolstoelen, rollators en andere loophulpmiddelen, producten voor badkamers en toiletten evenals krachtige elektrische voertuigen en rijhulpmiddelen.

De vrijheid om waar mogelijk je dagelijkse leven zelf te kunnen bepalen, is een sterk en waardevol gevoel. Hulpmiddelen van DIETZ Rehab zijn dus nooit zomaar een product; het zijn betrouwbare metgezellen, die dagelijks comfortabele en geavanceerde ondersteuning bieden en lichamelijk gehandicapten meer mobiliteit en zelfbeschikking geven. Elk hulpmiddel wordt door ons DIETZ-team ontworpen en geproduceerd in nauwe samenwerking met de gebruikers, in samenwerking met gespecialiseerde handelspartners en rekening houdend met het aspect duurzaamheid – met professionaliteit en toewijding.

© 2024 – Scootmobiel Comfortabel | Top Kwaliteit A-merk Scootmobielen – Alle rechten voorbehouden

De waardering van www.scootmobiel-comfortabel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 1184 reviews.