Kom proefrijden in onze Showroom
Scherpe prijzen
Pechhulp in heel Nederland
Persoonlijke service
Klantbeoordeling 9.0 obv 1182 reviews
Scootmobiel-comfortabel
Sluiten
Sluiten

Scootmobiel verzekering

Unigarant Scootmobielverzekering

Erg prettig dat u door uw scootmobiel kan genieten van een mooie dag. Van een ritje door het park of een bezoek aan een goede vriend. Dat wilt u zeker zo houden. Daarom is het zo fijn dat u uw scootmobiel kunt verzekeren met de Unigarant Scootmobielverzekering. Zo bent u verzekerd bij schade en diefstal.

Voordelen

  • U betaalt een lage premie (vanaf  €56,- per jaar)
  • Met Volledig Casco bent u verzekerd bij diefstal én aanrijding

Scootmobiel verzekering. Het is in Nederland verplicht om uw scootmobiel WA te verzekeren. Mocht u per ongeluk ergens schade maken met uw scootmobiel, dan is deze schade gedekt door de WA verzekering.

U kunt er voor kiezen om een eigen risico te nemen bij uw verzekering. In dit geval betaalt u minder premie, maar moet u zelf een deel van de eventuele schade die u veroorzaakt betalen. Bij het afsluiten van de verplichte WA verzekering moet u dus al een aantal keuzes maken.

Eigen schade ook verzekeren?

Een WA verzekering dekt enkel de schade die u bij een ander veroorzaakt. Als u ook wilt dat uw eigen schade verzekert is, is het verstandig om een all risk verzekering af te sluiten.
All risk verzekeringen zijn er in nog meer soorten en maten dan WA verzekeringen.

Wilt u uw scootmobiel goed verzekeren tegen een scherp tarief kunt u deze bij Scootmobiel-comfortabel.nl afsluiten. Wij bieden u deze betrouwbare verzekeringen aan in samenwerking met Reaal verzekeringen.

WA verzekering of All Risk scootmobielverzekering?

De verplichte verzekering voor de scootmobiel kan op twee manieren worden afgesloten, namelijk een WA verzekering of een All Risk verzekering. Hieronder worden de verzekeringen nader toegelicht.

WA: Wettelijke aansprakelijkheid

Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering (kortweg WA verzekering) is de basisverzekering voor een scootmobiel die door de overheid verplicht gesteld is.

De WA verzekering dekt de schade die de gebruiker van de scootmobiel aangericht wordt aan andere personen of voertuigen. Dit is slechts het geval wanneer de bestuurder van de scootmobiel ook aansprakelijk wordt gesteld. De WA verzekering geldt niet voor schade die de gebruiker van de scootmobiel aan zijn eigen voertuig veroorzaakt.

WA + Volledig casco (All Risk)

De WA + volledig casco verzekering voor de scootmobiel is de meest uitgebreide verzekering. Elk risico wordt uitgesloten, vandaar ook wel All Risk verzekering genoemd. De All Risk verzekering voor de scootmobiel biedt dezelfde verzekering als de wettelijke aansprakelijkheidsverzekering (WA) met beperkt casco, maar dan aangevuld met verzekering tegen schade die ook door toedoen van de verzekernemer is aangebracht. Dus als de bestuurder een aanrijding veroorzaakt, wordt ook de schade aan de eigen scootmobiel vergoed. Scootmobiel verzekering.

Verhaalsrechtsbijstand nodig?

Heeft u een aanrijding met iemand anders? En is de andere partij aansprakelijk? Dan helpen wij u met het terugkrijgen van de kosten. Wij regelen dit meteen met de andere partij. Met de dekking Verhaalsrechtsbijstand van onze scootmobielverzekering maken wij het u zo gemakkelijk mogelijk.

Ongevallen meeverzekeren?

Heeft u een ongeval waarbij u overlijdt of blijvend invalide raakt? Dan krijgt u een vergoeding vanuit de Ongevallen dekking. Bij overlijden vergoeden wij maximaal €3000,-, bij blijvende invaliditeit maximaal €30.000,-. Bijvoorbeeld voor zorgkosten of als u geen salaris krijgt doordat u niet kan werken.» Wilt u weten waarop u moet letten bij het kopen van een scootmobiel?

Lees onze tips

» Meer weten over scootmobiel onderhoud?

Lees onze tips

Scootmobiel verzekering

© 2024 – Scootmobiel Comfortabel | Top Kwaliteit A-merk Scootmobielen – Alle rechten voorbehouden

De waardering van www.scootmobiel-comfortabel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 1182 reviews.