Kom proefrijden in onze Showroom
Scherpe prijzen
Pechhulp in heel Nederland
Persoonlijke service
Klantbeoordeling 9.1 obv 709 reviews
Scootmobiel-comfortabel
Sluiten
Sluiten

Douchestoel, Douche-rolstoel of Badlift

Douchestoel, Douche-rolstoel of Badlift. Bent u op zoek naar hoogwaardige hulpmiddelen voor in de badkamer en toilet? Bekijk dan het aanbod van Scootmobiel Comfortabel online »

Douche - Bad - Toilet

Toont alle 17 resultaten

Kom proefrijden in onze Showroom
Scherpe prijzen
Pechhulp in heel Nederland
Kom proefrijden in onze Showroom
Scherpe prijzen
Pechhulp in heel Nederland
Kom proefrijden in onze Showroom
Scherpe prijzen
Pechhulp in heel Nederland

Douchestoel, Douche-rolstoel of Badlift

Douchen, badderen en naar het toilet gaan zijn erg intieme aangelegenheden. Wanneer dit niet langer alleen lukt, kan dit voor frustratie zorgen. Bij Scootmobiel Comfortabel vindt u daarom een uitgebreid aanbod producten die uitkomst bieden in de badkamer en op het toilet.

Wanneer staand douchen niet meer mogelijk is, biedt bijvoorbeeld een douchestoel of douchekruk uitkomst. Deze stoelen en krukken zijn speciaal ontworpen om onder de douche extra ondersteuning en comfort te bieden. In het assortiment vindt u ook een badlift. Deze helpt u om op veilige wijze in en uit bad te stappen.

Wilt u een douchestoel kopen? Of bent u juist op zoek naar een toiletstoel of toiletverhoger omdat u moeite heeft met opstaan van het gewone toilet? Dan bent u bij Scootmobiel comfortabel aan het juiste adres. Wij bieden een ruime collectie, badzitjes, toiletstoelen en toiletverhogers aan waardoor u de mogelijkheid heeft om u langer zelfstandig te redden. Ook wandbeugels, die u kunt aanbrengen in uw badkamer of toiletruimte, vindt u in onze shop. Dankzij een badkamerstoel of een van de andere toilethulpmiddelen krijgt u de ondersteuning en het comfort waarnaar u op zoek bent. Douchestoel aan het overwegen? Bij scootmobiel-comfortabel krijgt u duidelijke uitleg over de verschillende oplossingen. We leggen u uit welke oplossingen er zijn (denk dan aan verschillende armleuningen en verrijdbare stoelen) en helpen u graag om een goede keuze te maken.

Wanneer is een douchestoel handig?

Een douchestoel is erg prettig wanneer u zelf moeite heeft om lang te blijven staan. Of wanneer u wordt gewassen door iemand anders. U kunt dan rustig gaan zitten op uw stoel en u (laten) wassen. Omdat iedereen uniek is zijn er ook vele verschillende oplossingen. Lees hier onder welke – die van u zit er dan vast tussen. Douchestoel, Douche-rolstoel of Badlift

 

© 2024 – Scootmobiel Comfortabel | Top Kwaliteit A-merk Scootmobielen – Alle rechten voorbehouden

De waardering van www.scootmobiel-comfortabel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 709 reviews.