Kom proefrijden in onze Showroom
Scherpe prijzen
Pechhulp in heel Nederland
Persoonlijke service
Klantbeoordeling 9.1 obv 705 reviews
Scootmobiel-comfortabel
Sluiten
Sluiten

Pride mobility

Als het gaat om mobiliteitsoplossingen, zijn Pride scootmobielen een klasse apart. Met verschillende modellen die aan elke specifieke behoeften voldoen, is er een scootmobiel voor elk budget en elke toepassing. Van compact tot groot, wij hebben de juiste scootmobiel voor jou!

Pride mobility

Toont alle 8 resultaten

Pride Scootmobiel – Pride mobility

Het merk Pride Moblity is internationaal bekend als producent, distributeur, ontwikkelaar en ontwerper van verschillende soorten zorghulpmiddelen. Het bedrijf Pride Mobility heeft innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Pride Mobility produceert in zijn eigen fabrieken in de Verenigde Staten, Mexico, Canada, Zwitserland, Libanon, Frankrijk, Griekenland, Nieuw-Zeeland, Japan, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Spanje, Polen en China. Het merk maakt en verkoopt onder andere scootmobielen. Wereldwijd bekend en van zeer hoge en betrouwbare kwaliteit. Producent van opvouwbare scootmobielen en vaste scootmobielen.

Pride mobility : een merk dat innoveert!

Pride Mobility hecht erg veel waarde aan klanttevredenheid en ervaringen van klanten. Het bedrijf straalt professionaliteit uit en zet zich in om verwachtingen van klanten steeds weer te overtreffen. Pride Mobility streeft altijd naar verbetering, en gaat zo pro-actief mogelijk op zoek naar nieuwe innovaties en ideeën. Dat is merkbaar en zichtbaar aan de producten die het merk Pride Mobility levert. Door het hebben van eigen fabrieken houdt Pride Mobility zelf de kwaliteit van alle gebruikte materialen en onderdelen in eigen hand.

Scootmobielen van Pride Mobility:

  • Motorisch zeer sterk
  • Praktisch en gemakkelijk in gebruik
  • Betrouwbaar met een modern design

© 2024 – Scootmobiel Comfortabel | Top Kwaliteit A-merk Scootmobielen – Alle rechten voorbehouden

De waardering van www.scootmobiel-comfortabel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 705 reviews.