Kom proefrijden in onze Showroom
Scherpe prijzen
Pechhulp in heel Nederland
Persoonlijke service
Klantbeoordeling 9.1 obv 709 reviews
Scootmobiel-comfortabel
Sluiten
Sluiten

Scootmobiel Lease bij Scootmobiel-Comfortabel.nl

Scootmobiel Leasen

Een scootmobiel leaset u op basis van Financial Lease. Dat betekent dat u in feite een lening afsluit bij een bank. Deze vorm van leasen wordt ook wel ‘kopen op afbetaling’ genoemd. Financial lease of kopen op afbetaling is de enige manier waarop u in Nederland een scootmobiel kunt leasen. Dit geldt voor alle dealers waar u een scootmobiel kunt leasen, dus ook bij Scootmobiel-comfortabel.nl.

Scootmobiel Lease, kopen op afbetaling

Bij Scootmobiel Lease kiest u in principe voor koop op afbetaling. U kunt hierbij kiezen op welke termijn u uw scootmobiel helemaal wilt afbetalen. De mogelijkheden variëren van vaste termijnbetalingen in 12 maanden tot 36 maanden. Tijdens deze periode kunt u echter ook versneld en boetevrij aflossen. U betaalt bij Scootmobiel Lease alleen rente over het openstaande bedrag.

De voordelen van scootmobiel leasen

  • Direct eigenaar!
  • Gespreid betalen in 12, 24 of 36 maanden
  • Vast bedrag per maand
  • Eenvoudig en kostenvrij extra aflossen, wanneer u maar wilt
  • Alleen rente betalen over het nog openstaande saldo
  • Indien gewenst de onderhoudskosten in het lease bedrag meegenomen

Afbetalen

U kiest zelf in hoeveel maanden u wilt afbetalen en bent direct eigenaar van uw scootmobiel. Gedurende de looptijd van uw Scootmobiel Lease betaalt u een vast bedrag per maand. Uiteraard heeft u de mogelijkheid om kosteloos en eenvoudig extra af te lossen, wanneer u maar wilt. Dus heeft u een financiële meevaller gehad of houdt u aan het eind van de maand wat geld over? Dan kunt u dat altijd gebruiken om wat extra van uw scootmobiel af te betalen.

Hoe meer u heeft afgelost, hoe goedkoper uw Scootmobiel Lease wordt. Want u betaalt alléén rente over het saldo dat nog openstaat. Elke maand ontvangt u een handig rekeningoverzicht, waarin u precies ziet hoe ver u bent met afbetalen. Bovendien betaalt u bij Scootmobiel-comfortabel.nl geen afsluit- of administratiekosten.

Scootmobiel-comfortabel.nl werkt samen met Creditclick, een veilige en betrouwbare partij met meer dan 50 jaar ervaring. Daarom is leasen bij Scootmobiel-comfortabel.nl overzichtelijk, betrouwbaar en altijd flexibel. Dat is het betaalgemak van Scootmobiel-comfortabel.nl.

Waarom uw scootmobiel leasen?

Scootmobiel-comfortabel.nl richt zich op de lease van populaire A-merk scootmobielen en maakt kwaliteit voor iedereen bereikbaar. Zo betaalt u een relatief laag bedrag per maand voor een hoogwaardige scootmobiel waar u jaren mee doet.

Lease uw droomscootmobiel bij Scootmobiel-comfortabel.nl en beleef direct rijplezier!

Rekenvoorbeelden:

 waardeTotale bedragJaarlijkse kosten %Vaste renteTermijn per maandDuurTotaalbedrag
€ 1.000,00€ 1.000,0014%14%€ 47,6224 mnd€ 1.142,88
€ 1.000,00€ 1.000,0014%14%€ 33,7836 mnd€ 1.216,08

* Een niet-doorlopend kredietaanbod van Creditclick. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en standaard informatieblad in de winkel of showroom. Scootmobiel-comfortabel.nl treedt op als vrijgestelde Bemiddelaar. Creditclick en Scootmobiel-comfortabel.nl geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

Diverse mogelijkheden

U kunt er ook voor kiezen een deel van het bedrag in de leaseovereenkomst op te nemen indien u een deel meteen wilt/kunt betalen, zo wordt het te leasen bedrag uiteraard minder of de looptijd korter.

Een andere optie is in 3 keer betalen met 0% rente

Betaalt u uw aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaalt u het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koopt u binnen uw budget het product dat u nodig heeft. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 5.000,-.

Wij denken graag met u mee en bieden betaalgemak! Heeft u vragen? Twijfel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op. 

© 2024 – Scootmobiel Comfortabel | Top Kwaliteit A-merk Scootmobielen – Alle rechten voorbehouden

De waardering van www.scootmobiel-comfortabel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 709 reviews.