Kom proefrijden in onze Showroom
Scherpe prijzen
Pechhulp in heel Nederland
Persoonlijke service
Klantbeoordeling 9.1 obv 705 reviews
Scootmobiel-comfortabel
Sluiten
Sluiten

Loophulpmiddelen: o.a. Krukken, Looprek en Wandelstok

Bent u op zoek naar loophulpmiddelen? Bij Scootmobiel Comfortabel vindt u een uitgebreid aanbod hoogwaardige producten. Bekijk direct online »

Loophulpmiddelen

Toont alle 5 resultaten

Loophulpmiddelen

Bent u op zoek naar loophulpmiddelen om zo uw mobiliteit te vergroten? Bij Scootmobiel Comfortabel vindt u een uitgebreid loophulpmiddelen als loopkrukken, looprekken en wandelstokken. Met deze hulpmiddelen verbetert u uw levenskwaliteit aanzienlijk: de juiste ondersteuning maakt dat u zich makkelijker kunt verplaatsen.

Voor minimale ondersteuning aan één of twee armen, kiest u voor loopkrukken of een wandelstok. In het assortiment vindt u ook opvouwbare wandelstokken; handig wanneer u geen ruimte of gelegenheid hebt uw wandelstok bij u te houden of achter te laten. De looprekken zijn geschikt voor meer ondersteuning tijdens het lopen. Deze rekken zijn eveneens opvouwbaar.

Bent op zoek naar accessoires als stokhouders voor op een scootmobiel of voor op een Kabstoel? Kijk dan in de categorie accessoires.

Loophulp

Loophulpmiddelen zijn er in vele soorten en maten. Denk aan krukken, een rollator, een looprek, een trippelstoel of een drempelhulp. Hulpmiddelenwijzer.nl geeft informatie over verschillende soorten hulpmiddelen bij het lopen, zoals bruikbaarheid, merken en de prijzen. Loophulpmiddelen.

Met loophulpmiddelen bent u in staat om uw mobiliteit te vergroten en door te kiezen voor de juiste ondersteuning kunt uw levenskwaliteit verbeteren.

Door een loophulpmiddel kan de belasting op de benen en/of voeten verminderd en/of de balans vergroot worden. Er is keuze aan een groot scala aan loophulpmiddelen, voorbeelden hiervan zijn: rollators, looprekken. Rolstoelen of scootmobielen zijn dusdanig hulpmiddelen die het lopen helemaal kunnen vervangen.

Ook voor ouderen is er inmiddels steeds meer keuze in mogelijke hulpmiddelen.

Het is verstandig en ook zeker mogelijk om de ongemakken van het ouder worden niet voor lief te nemen, maar om te kiezen uit de hulpmiddelen die je nodig hebt waardoor je mobiel blijft en je levenskwaliteit ook op peil blijft. Bij deRollatorwinkel.nl zijn allerlei loophulpmiddelen voor ouderen verkrijgbaar. De meeste van deze loophulpmiddelen voor ouderen zijn gericht op het verbeteren van de mobiliteit. Voorbeelden van dergelijke loophulpmiddelen zijn stokken, looprekken, rolstoelen, rollators en scootmobielen.

 

© 2024 – Scootmobiel Comfortabel | Top Kwaliteit A-merk Scootmobielen – Alle rechten voorbehouden

De waardering van www.scootmobiel-comfortabel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 705 reviews.