Kom proefrijden in onze Showroom
Scherpe prijzen
Pechhulp in heel Nederland
Persoonlijke service
Klantbeoordeling 9.0 obv 1182 reviews
Scootmobiel-comfortabel
Sluiten
Sluiten

Klantervaringen

Wij vinden het belangrijk om de ervaringen van onze klanten met u te delen. U vindt hieronder verhalen van klanten over de producten, advisering en service van Scootmobiel Comfortabel.

Hebt u zelf een bestelling gedaan bij Scootmobiel Comfortabel? Wij waarderen het erg als u uw ervaring deelt met onze website bezoekers. Klik op de onderstaande button om uw verhaal te vertellen.

Wij vinden het belangrijk om de ervaringen van onze klanten met u te delen. U vindt hieronder verhalen van klanten over de producten, advisering en service van Scootmobiel Comfortabel.

Hebt u zelf een bestelling gedaan bij Scootmobiel Comfortabel? Wij waarderen het erg als u uw ervaring deelt met onze website bezoekers. Klik op de onderstaande button om uw verhaal te vertellen.

49 reacties

  1. Jan en Loekie - 4 juli 2017

    Een dikke 10 voor dit bedrijf én een warme douche! Snel in communicatie, hulpvaardigheid, meedenken, uitleg geven. Olof Geurts kan bij ons niet meer stuk. Enkele weken na de aankoop van de Afikim BreezeC3 voor mijn man hadden we een familieweekendje in de Efteling. De nieuwe scootmobiel kan niet worden vervoerd in onze auto. Olof heeft spontaan voor ons geregeld dat bij de receptie van het Eftelinghotel een wat kleinere GoGo-scootmobiel voor gebruik klaarstond en daarom krijgt hij van ons de warme douche!

  2. J.A. Bloks - 5 juli 2017

    Heb een scootmobiel afikim breeze s4 gekocht en ben er zeer te vrede over. Ook over de voorlichting en de behandeling van de heer Geurts. Het is een aanrader om hier een scootmobiel te kopen. J.A. Bloks

  3. Janny - 5 juli 2017

    Zeer tevreden met de voorlichting in de showroom afgelopen zaterdag. Ik was opzoek naar een compacte meeneembare scootmobiel welke mee op reis kan, na een proefrit op de Pride go go met en zonder luchtbanden was ik eruit. de dag erna is de Pride go go afgeleverd met luchtbanden. Bedankt.

  4. HA Caspers - 5 juli 2017

    Na een zoektocht op internet naar de Zinger rolstoel uitgekomen op deze website, bleek dat de elektrische rolstoel in de showroom staat dus meteen afgesproken om langs te komen. Lekker dicht bij huis, vriendelijke mensen en goed mee te onderhandelen.

  5. Michiel Bruijning - 5 juli 2017

    Na 10 jaar met een scootmobiel van een ander merk gereden te hebben was het natuurlijk wel even wennen aan het rijden met de nieuwe Trophy 6. Maar hij blijkt heel rustig en stabiel te zijn bij het rijden. Wat erg opviel was de zeer comfortabele vering. En dat is buitengewoon prettig als je een slechte rug hebt. Samenvattend: de eerste rit met de Trophy 6 was een verrassend prettige ervaring!

  6. Ben.H.M.J.KASPERS - 5 juli 2017

    Na diverse aankopen elders en ontevreden over de zgn. dienst na verkoop w.o. onderhoud en afstelling op specificaties,ben ik uiteindelijk terechtgekomen bij Olof Geurts en zijn Vader met mijn PRIDE Victory 140 XL. Een hele verademing om kennis te maken met hun gevoel voor service,vakkennis en het oplossen van problemen. Ik kan iedere scootmobielberijder aanraden om bij welk probleem dan ook,met hen in contact te treden en in fijne samenspraak en redelijke prijs tot tevredenheid zaken te doen. Ben.

  7. Marianne Sliepen - 5 juli 2017

    Ik heb bij Scootmobiel Comfortabel mijn scootmobiel uitgezocht nadat ik bij een leverancier bij mij in de buurt was geweest. Deze was echter veel duurder en de verkoper kwam zijn gemaakte afspraken niet na. Ik wilde een opvallende en jeugdig uitziende scootmobiel, dus heb ik Olof Geurts gevraagd of hij mijn Afikim Breeze S3 in Milka paars wilde laten spuiten. Dit was mogelijk. Hij kwam hem persoonlijk afleveren en ik vond hem meteen super. Ik heb hem Milka scootje gedoopt (ipv Milka’s koetje) en weet zeker dat er niemand zo’n gave scootmobiel heeft. Hij rijdt soepel en ik kan 16 km per uur halen op de lange stukken. Ik ben zeer tevreden over de persoonlijke benadering en het contact met Olof. Je bent geen nummer voor hem en hij staat 100% achter het product dat hij verkoopt. Ik ben dolgelukkig met mijn Milka scootje en kan iedereen Scootmobiel Comfortabel aanraden. Olof, bedankt voor de super service en de vrijheid die je me met deze scootmobiel hebt gegeven!

  8. M. Thijssen - 5 juli 2017

    Heb nog geen rit gemaakt op mijn nieuwe Solo 3 scootmobiel, het was te koud. Maar heb alle vertrouwen dat ik trots met mijn scootmobiel ga rijden. Olof Geurts heeft ons naar eer en geweten geadviseerd proef laten rijden en naar volle tevredenheid geholpen en bijgestaan. Prachtig om op deze manier een scootmobiel te kopen en zo eerlijk behandeld te zijn. Ben je toe aan een scootmobiel of vervanging van je scootmobiel bel scootmobiel comfortabel.nl je krijgt er geen spijt van.

  9. Dhr Klein - 13 juli 2017

    Uitstekende service aan huis en goede voorlichting. Er werd veel tijd genomen en geduld opgebracht. Belangrijk voor oudere mensen. Een week na aankoop werd geïnformeerd hoe het ging en of er vragen/opmerkingen waren. Waar vind je dat nog op internet? Een Warme douche!!!! Aankoop Scootmobiel Afikim Breeze C3

  10. Dhr. van Strien - 15 juli 2017

    Afgelopen zaterdagmiddag in de showroom geweest voor een scootmobiel, na enige uitleg en proefritjes gekocht de Afikim breeze c3 met groot accuset. Fijn was dat de scootmobiel de zondagochtend erna al afgeleverd werdt in het zorgcentrum waar ik woon. Goede service prettige manier van werken. Bedankt.

  11. Andrea - 15 juli 2017

    Wij waren op zoek naar een scootmobiel waar je als partner naast kunt fietsen zonder steeds te moeten inhouden. Gemiddeld zou een snelheid van 19 à 20 km per uur een oplossing zijn, maar dan blijkt dat de keuze beperkt is, tel daarbij wensen als een kleine draaicirkel , goede vering en comfortabele stoel dan kom je al snel uit bij de Solo scootmobiel van Life & Mobility Een scootmobiel is een investering die je niet zomaar doet , service en ondersteuning zijn belangrijk zeker voor ons dus een dergelijke aankoop via internet maakte onze huiverig Via Google in contact gekomen met Olof Geurts van Scootmobiel-Comfortabel die ons telefonisch ,, na sluitingstijd,, uitgebreid te woord stond . Kwaliteit van de accu’s, bereik met volle accu’s, hoe verlenen jullie via internet service, enzovoort enzovoort vragen die bij de aanschaf van een scootmobiel zeker van belang zijn. Uiteindelijk kwam Olof de scootmobiel netjes bij ons thuis brengen, zorgde voor de aanmelding bij de ANWB, de verzekering, en niet te vergeten wederom goede uitleg! Ook in de weken daarna hebben we nog diverse malen contact gehad, want als je daadwerkelijk gebruik gaat maken van een nieuwe scootmobiel zijn er altijd vragen die dan pas komen, ook hier volgde wederom duidelijke informatie dmv persoonlijk telefonisch contact en email Samenvattend zijn onze ervaringen met Scootmobiel-Comfortabel goed en verdienen zij deze goede recensie.

  12. Ron - 15 juli 2017

    Zeer goed service en behandeling van de klant -veel aandacht voor geleverde product en uitleg -dit wekt veel vertrouwen. Bij veel bedrijven wezen kijken voor de aanschaf van een scootmobiel Trophy 6 maar bij dit bedrijf kreeg ik direct het gevoel dat ik hem hier moest kopen – en inderdaad ik had het juist ingeschat.

  13. W. van Kooten - 15 juli 2017

    De Scootmobiel is zeer veilig en netjes afgewerkt ,het geheel geeft een veilig en inderdaad een comfortabele belevenis. Na mijn belevenis met de Afikim Breeze S3 valt er volgens mij weinig te veranderen of te verbeteren het is gewoon een geweldige scootmobiel.

  14. Silvia Jimenez - 18 juli 2017

    Vandaag scootmobiel vivo gekocht…zo blij mee…Olof en andere medewerker waren heel vriendelijk, duidelijk alles uitgelegd het fijne van Olof vonden wij dat er niks opgedrongen werd dat vind je tegenwoordig niet zo vaak meer. Ik raad iedereen aan daar eens te gaan kijken..prachtige scootmobielen gezien…

  15. Richard - 19 juli 2017

    Vriendelijk, beleefd, goed advies, gewoon top en een zeer positieve ervaring. Aankoop Vermeiren rolstoel inclusief aanpassing en een set krukken.

  16. Erik-Jan - 31 juli 2017

    Afgelopen weekend in de showroom weesten kijken en meteen geslaagd, de Solo scootmobiel is meteen dezelfde dag nog afgeleverd. Fijne, vriendelijke service. In de showroom keuze genoeg in diverse prijzen. Van harte aanbevolen.

  17. Evert van Sliedregt - Ouddorp - 3 augustus 2017

    Aankoop een Solo 4 + een Solo 3 scootmobiel. – Service gericht – Houdt zich aan afspraken – Snelle reactie op vragen Bent u opzoek naar een Scootmobiel raden wij Scootmobiel comfortabel aan!

  18. Hans de Craen - 4 augustus 2017

    Vanaf vandaag rijdt ik rond op mijn/de nieuwste scootmobiel ST5D van Drive. Op advies van meneer Geurts gekozen voor deze scootmobiel. Ik was op zoek naar een betrouwbare goed geveerde gemakkelijk te bedienen 4 wielige scootmobiel en ben erg blij met deze scootmobiel. Netjes en correct geleverd met een actie gratis verzekering pech-service en een onderhoud beurt gratis. Geweldig geholpen, netjes te woord gestaan en zeer tevreden met de st5d scootmobiel.

  19. Jan Verheulen - 9 september 2017

    Heb vandaag voor het eerst mijn opvouwbare pride gogo in het tuincentrum uitgeprobeerd

    heb alle paadjes gedaan tof ding ben er super blij mee

  20. L. Coppens Roosendaal - 2 oktober 2017

    Na wat omzwervingen terecht gekomen bij Olof. Hij kwam bij ons over als een man met veel kennis. Heeft ons ook een goed advies gegeven. Wat prijs betreft is het mooi om te weten, dat naar onze mening, hij niet wil profiteren van mensen met een beperking ,maar een eerlijke prijs rekent. Olof ga zo verder en we prijzen je zeker aan. Een tevreden klant. Loes. Aankoop Solo 3 scootmobiel

  21. H.A. Kole Almere - 2 oktober 2017

    Dit is nog echt zo als het hoort . Altijd bereid voor SERVICE waar je eigenlijk niet om hoeft te vragen . Dit is een goed bedrijf waar je ook rustig een stuk voor kan rijden . Bedankt Olof

    Zo waren wij op zaterdagochtend in Oosterhout voor kleine service op de Vaartweg in de nieuwe showroom van scootmobiel comfortabel nou ik kan het aanraden is heel mooi geworden Olof. Ook alles wat er staat zo veel soorten en merken scootmobielen echt super. Succes

  22. Marcel Swaans Tilburg - 4 oktober 2017

    Staan altijd zo snel mogelijk klaar. Ze denken mee wat voor jou het beste is. Service is zeer goed. Dit is voor mij de scootmobiel de trophy 6 deze brengt mij en mijn hond overal heen waar ik ook moet zijn nu ook en beugel aangemaakt voor fietskar kan ik lekker met kleinkind ook overal komen. Ondertussen mijn tweede Trophy 6 aangekocht bij scootmobiel comfortabel.

  23. Hoppenbrouwers Marcel (Wilrijk) - 9 oktober 2017

    Heb deze elektrische rolstoel Pride rolstoel Go-Chair tot volledige tevredenheid bij je aangekocht.

    1) Heb deze reeds 4 maal uiteen gedaan en normaal terug ineengezet, dat veel goed mee, het is niet moeilijk als men de beschreven volgorde toepast.

    Tot hiertoe ben ik zeer tevreden en heb geen spijt dat ik deze aangekocht heb. Tot hiertoe mag ik dan ook niet klagen, de service bij de levering was 100 % voor de volledige uitleg.

    Wens je nog veel succes bij je verkoop.

    Groeten

    Hoppenbrouwers Marcel

    Wilrijk, Belgie

  24. Arnold - 6 november 2017

    Wat een geweldig plezierig en kundig bedrijf heeft Olof Geurts! Wij kochten een Shoprider die vrijwel onmiddellijk voor onze deur werd afgeleverd! Een heerlijk karretje dat geweldig wendbaar is, geen enkel probleem oplevert bij het boodschappen doen of bij het iets verder weg rijden. De kleur is heel aantrekkelijk en valt goed op in het verkeer. Was ik in het begin nog een beetje terughoudend om met een scootmobiel te rijden, nu ben ik echt verknocht aan mijn ‘bolide’! Toen ik per ongeluk een schakelaartje, wat verborgen zit onder het stuur, had omgezet en de Shoprider daardoor op ‘halve kracht’ ging rijden, was Olof Geurts zo vriendelijk om direct, na een mailtje op zondagavond, mee te denken om het euvel te verhelpen. Wat een service en wat een goede diagnose! Het bedrijf van de heer Geurts hebben mijn vrouw en ik in ons hart gesloten! Een 10 met een griffel !

  25. Guido - 9 december 2017

    Gisteren is mijn nieuwe Solo 3 scootmobiel afgeleverd, na een goed gesprek met tips en advies een proefrit de keuze gevallen voor de solo scootmobiel. Verschillende modellen getest maar de Solo was gewoon de meest comfortabelste en dat sprak mij direct aan. Kortom opzoek naar een goed geveerde scootmobiel een nette prijs goede en klantvriendelijke service, ga eens langs bij dit bedrijfje de solo staat daar op voorraad en ze nemen de tijd.

  26. Magda en Herman - 18 maart 2018

    Afgelopen week weesten proefrijden met de Vivo scootmobiel aangezien we beide slecht te been zijn maar wel erg houden van reizen en winkelen hebben we besloten alle twee een Vivo te kopen. Ik een Blauwe mijn man een Grijze. De Vivo scootmobiel vonden wij na testen het fijnste rijden mede dankzij de luchbanden en de goede vering in deze compacte scootmobiel. Mooiste was nog ze stonden op voorraad en zijn dezelfde dag nog bezorgd bij ons thuis. Goede ervaring voor ons in Oosterhout.

  27. W. Veen Den Helder - 29 maart 2018

    Op dinsdag 20 maart een Prestone blauwe Afikim Breeze C4 besteld met extra zware 85Ah batterijen.

    Op 23 maart kwamen de ouders van Olof Geurts de scootmobiel hoogstpersoonlijk bij mij afleveren in Den Helder, daar zij ook een familiebezoekje in Anna Palowna wilde afleggen. (lag toch op de route)

    Na een kopje koffie genuttigd te hebben de scootmobiel uitgeladen die keurig netjes en onbeschadigd werd afgeleverd .. als cadeautje nog een mooie boodschappentas voor aan de stoel gekregen.

    De Afikim Breeze C4 reeds tientallen kilometers uitgeprobeerd en bevalt mij uitstekend.

    Familie Geurts allen bedankt voor de goede en snelle service.

  28. Jan & Joke Hoppenbrouwers - 9 juli 2018

    Afgelopen zaterdag 7 juli een opvouwbare scootmobiel gekocht bij deze firma. De afhandeling om tot koop over te gaan is ons zeer goed bevallen, dit vanwege het feit dat de verkoper (eigenaar ) ons op een zeer vriendelijke wijze tekst en uitleg heeft gegeven over deze aankoop. Een echte aanrader voor een volgende eventuele potentiele koper aan deze firma .

  29. Ida - 13 juli 2018

    Goede uitleg over wat en welke accu. Komen hun afspraken ook echt na

    Prima en betrouwbare webshop

    Ida

  30. Paul - 13 februari 2019

    Prima bedrijf dat snel reageert op vragen ( zelfs in de avond en het weekend). Denken mee en zijn bereid te onderhandelen over de prijs maar ook over andere mogelijkheden om gezamenlijk tot een goede deal te komen. Netjes persoonlijk afgeleverd met goede uitleg en een gezellig “Brabants” praatje zonder tijdsdruk. Tot nu toe prima service!!

    Paul

  31. Rens - 13 februari 2019

    Op en top tevreden of dit bedrijf, nu in 5 jaar tijd mijn 3e nieuwe scootmobiel gekocht, altijd leuk onderhandelen gezellig en is er een keer iets staan ze ook voor je klaar of het nu avond of weekend is. Voordeel is dat hier ook indien nodig gerepareerd wordt en voor onderhoud kan ik hier ook terrecht wel zo fijn. Heren Geurts wederom bedankt maar dat had ik al kenbaar gemaakt denk ik 😉

  32. Jenny - 7 april 2019

    Erg bedankt voor de snelle levering van mijn nieuwe scootmobiel in Panningen, Ondanks de afstand erg blij de scootmobiel bij u gekocht te hebben. Het gesprek vooraf via de telefoon was erg vriendelijk en duidelijk, al mijn vragen werden beantwoord. Ik geniet elke dag van mijn nieuwe Trophy scootmobiel Dankje.

  33. j.vd.biesen - 7 april 2019

    Goede prijs. Vriendelijk en betrouwbaar. Bezorgd op de afgesproken dag in Kessel Limburg en prima uitleg aan huis! Erg tevreden met de Sterling Trophy 4 scootmobiel.

  34. Janny - 18 juli 2019

    Onlangs de scootmobiel VeCta sport gekocht. Was meteen weg van het model helemaal van deze tijd. Tevens was het rijgedrag voor mij precies hoe ik het wilde en de bediening simpel en duidelijk. Er werd een mooie aanbieding gemaakt zodat ik geen nee meer kon zeggen. Dezelfde middag werd deze nog afgeleverd. Zeer tevreden met de scootmobiel de service en de medewerkers van scootmobiel comfortabel

  35. van Dijk - 8 september 2019

    Op een fijne manier geholpen, op veel scootmobielen proefgereden en zo de juiste gevonden.

    Aangezien er erg veel modellen zijn is kiezen op uiterlijk uiteraard echt niet mogelijk dus proefrijden op verschillende was erg fijn.

    Uiteindelijk snel geleverd voor een nette prijs.

  36. Marina - 27 oktober 2019

    Pas geleden mijn nieuwe Solo 4 scootmobiel bij scootmobiel comfortabel te Oosterhout gekocht en ben er erg content mee vanaf het ontvangst in de showroom tot de levering bij ons thuis zijn wij erg blij. Zeer enthousiaste medewerkers die met plezier werken die weten waar ze over praten en meedenken met de wensen die je als klant hebt. Ze denken graag mee betreft aanpassingen en de prijzen en mogelijkheden hierin. Nogmaals mijn dank voor de fijne service ik ga het verder vertellen hier ik ben zeeeeer tevreden. Groetjes Marina.

  37. Josefien - 24 januari 2020

    Sinds enkele weken eigenaar van een Galaxy scootmobiel ik was zoekende naar een wat snellere scootmobiel zodat het mee fietsen van mijn partner gemakkelijker zou zijn aangezien mijn vorige scootmobiel maar 12 ging. De Galaxy scootmobiel haalt een snelheid van 20 en dat is zeer fijn je hoeft niet zo hard maar soms is het wel een genot. Zeer netjes geholpen en keurig afgeleverd.

  38. Amy - 7 april 2020

    Opzoek naar een compacte scootmobiel in Oosterhout uit gekomen. Na diverse modellen te hebben uitgeprobeerd en uit en in elkaar te hebben gezet de keuze gemaakt. Mede dankzij de uitleg en de tijd welke genomen wordt gekozen voor de GoGo 4 scootmobiel. Bedankt!

  39. Anton Aarde - 24 april 2020

    Weken lang op internet zitten zoeken komen we er achter dat hier in Oosterhout dit scootmobiel bedrijf zit. Op ons gemak verschillende modellen uitgeprobeerd en de beste voor mij gevonden, super tevreden over mijn Carpo 2 SE en de service. Leuk bedrijfje

  40. Hans Bene - 22 maart 2021

    Ik was al een tijd zoekende naar een allround scootmobiel en had deze al gevonden als zijn de carpo scootmobiel. De goed gewaagd op mijn 89 jaar en besteld op de webwinkelsite scootmobielcomfort. Wordt dezelfde dag gebeld om mijn keuze te bespreken en de aflevering te plannen. 2 dagen later reed ik al rond. Erg blij met de scoot en service van de winkel.

  41. A. Kreek - 5 april 2021

    De service is meer dan goed. (Aankoop Trophy Scootmobiel)

  42. Trish de Zutter - 7 mei 2021

    Dinsdag akkoord gegeven voor een scootmobiel Galaxy 2 DeLuxe en vrijdag avond al geleverd. Vriendelijke mensen, goede adviezen gekregen. Ik ben zeer tevreden. Nou hopen dat de scootmobiel ook bevalt.

  43. Ria Gabriels - 7 mei 2021

    Goede voorlichting, service, ruime keuze. En heel belangrijk, men heeft en neemt de tijd voor je. Zeker een aanrader

  44. Geerd Jansen - 10 juni 2021

    Al 4 jaar kon ik niet meer deelnemen aan gezellige wandelingen door de natuur of het slenteren door mooie dorpen tijdens een vakantie. Daar heeft de Relync R1 verandering in aangebracht! Ik ben zeer tevreden met jullie service en met de mogelijkheid met deze mooie scootmobiel weer met mijn vrouw en kleinkinderen op pad te kunnen gaan.

    THANKS!

  45. Luce - 28 juni 2021

    Wat een behulpzame en prettige medewerkers! Vorige week werd ik uitstekend én snel geholpen met mijn oude elektrische step, die ermee gestopt was en kortsluiting gaf. Vanuit begrip voor beperkte mobiliteit werden er direct heldere afspraken gemaakt. Een dag later kon ik de step weer komen halen. Ook voor een reparatie was ik van harte welkom!

  46. john groot - 23 maart 2022

    ik was op zoek naar een tweehands scootmobiel, waar mee ik gemakkelijk in de sprinter trein kon rijden. ik had een pride 130xl maar die wielen waren te klein om makkelijk in de sprinter ter rijden. nu heb ik een carpo4ltd met 4wielen en rij ik vlot de sprinter in.

  47. marjola de geus - 16 april 2022

    4 wiel scootmobiel gekocht we konden op zondag komen, heel goed geholpen en Olof nam alle tijd. snelle levering goede uitleg. vandaag deed mijn scootmobiel t niet ,gebeld en werd meteen opgehaald en de zelfde dag terug gebracht. en t was foutje van mezelf maar toen ik vroeg wat zijn de koste was t antwoord niets. geweldig ! goed bedrijf en super service!

  48. Jacqueline selling - 29 december 2022

    Na wat kleine incidenten super goed geholpen door Olof problemen worden zeer goed opgelost ik zou scootmobiel comfortabel erg aanbevelen

    Zeer betrouwbaar en meedenkend

    Olof bedankt

  49. Bert Kruize - 7 juli 2023

    De stoel van de scootmobiel van mijn vrouw is kapot. Dan ga je zoeken op internet. Op deze manier kwam ik uit bij Olof.
    Een nieuwe stoel kon hij mij aanbieden voor € 249,00. Iets later een nieuwe mail van Olof dat hij nog een nette gebruikte stoel had. Prijs € 50,00. 5 juli in de avond gekocht en vandaag ontvangen. Inderdaad een nette stoel. Wij zijn zeer tevreden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*

3 − een =

85 product reacties

Opvouwbare scootmobiel Xena 4 Gebruikt

  1. Carine Roelofsen - 25 maart 2024

    Fijne stevige scootmobiel.je krijgt precies wat ze zeggen.

Lichtgewicht rollator RL Smart ST

  1. Marcel - 26 oktober 2018

    super goede rollator lekker licht en makkelijk mee te nemen met scootmobiel

  2. Pam C. - 16 december 2017

    Fijne lichtgewicht rollator, goede steun in de rug en goed wendbaar. Makkelijk opklapbaar, neemt weinig ruimte in. Ben er zeer tevreden over.

  3. Hendrik Bosman - 24 november 2017

    Geen klacht, vraag om advies: In uitgeklapte toestand is het zitvlak niet meer zo strak als voorheen. Kan ik dat zelf iets spannen? Heb zelf wel veel inbussleutels enz. enz. Met vr. groet: H.Bosman.

Rollator Boodschappenwagen

  1. Anne Rühülessin - Lambillion - 27 augustus 2022

    Geweldig ik ben er heel blij mee

Scootmobiel Kymco New Maxer – 19km/h

  1. H. Jonkers - 13 maart 2021

    Superfijne en snelle scootmobiel heerlijk om wat vlotter te kunnen als mijn vrouw mee fietst. Ze denken met je mee geven advies en drukken niets door.

Scootmobiel Afikim Breeze S4 Plus

  1. J A Bloks - 5 april 2024

    Na 7 jaar te hebben gereden op een 4 wiel scootmobiel afkim Breeze 4 aangeraden door mijnheer geurts wegens mijn klachten heb ik 7 jaar zonder kosten gereden en heb ik 12-02-2024 een nieuwe afkim Breeze s 4 aangekocht deze is nog beter uitgerust en sneller ik ben dit keer weer geweldig goed geholpen door de heer geurts mijn dank hiervoor J A Bloks Vlijmen

  2. bert - 1 februari 2024

    Sinds enkele weken een Breeze Scootmobiel na jaren een solo te hebben gereden. Ik was opzoek naar een robuuste scootmobiel waar ik op kan vertrouwen aangezien de kosten met de solo steeds hoger werden. Op advies van de verkoper gekozen voor de breeze 4. Tot op heden niets dan lof dit rijd stuurt en veert voortreffelijk voor mij een echte aanrader.

  3. Gert Maes - 16 juni 2023

    Heb mijn nieuwe scootmobiel afikim Breese S4 slechts enkele dagen, en ik moet zeggen dat eens je de handeling een beetje gewend bent die toch totaal anders is dan mijn vorige’ de Breese S4 zo vlot en zeer stabiel rijd dat het aangename ervaring is. Volgens mij gaat dit na meer gebruik enkel nog beter worden. De halve tragere versnelling maakt dat je veilig kan vertrekken uit bv. een garage of nauwere doorgangen’ om dan wanneer je op de open baan zeer vlot snel gaat tot 18-19 kmpu. Ben er erg tevreden ove, moet wel toevoegen dat als je rug patiënt bent even af te remmen als er een fietspad of weg er niet mooi glad bijligt. Top scootmobiel!!

Scootmobiel Galaxy II Deluxe EVO

  1. A. van de Heyning - 16 juni 2020

    Na eind maart deze scootmobiel te hebben gekregen heb ik er nu bijna 1500 kilometer op zitten. Ben erg tevreden met deze scootmobiel maar ook erg tevreden over de levering en de bijbehorende uitleg die ik toen gekregen heb. Er wordt daar alle tijd voor genomen die nodig is .

Scootmobiel Excel Galaxy Plus 3

  1. kees - 9 februari 2022

    Galaxy plus is een prima scootmobiel. Rijd goed. Is betrouwbaar en comfortabel. Alleen is het display in het donker wel erg fel verlicht waardoor het zicht op de weg toch een beetje verhinderd wordt. Is deze instelbaar? En de piep geluiden bij gebruik van de knipperlichten zou ook geregeld moeten kunnen worden, deze piepen wel erg hard. Maar nogmaals, verder een fijne scootmobiel.

Opvouwbare scootmobiel Xena 4

  1. Yvonne - 28 september 2019

    Fijne compacte scootmobiel en comfortabel door de luchtbandjes. Woensdag besteld vrijdag afgeleverd, een Pluim.

Dietz Taima M Rollator

  1. Hans - 28 september 2019

    ijs was goed en het model sprak mij aan in de winkel na wat uitproberen en een goede uitleg de rollator meteen meegenomen.

Scootmobiel Thermo voetenzak Medium

  1. Riet - 14 september 2019

    Heerlijk gevoerde voetenzak deze is echt warm, heb er 1 op de scootmobiel en 1 voor de rolstoel en nog geen dag spijt van gehad ondanks de redelijke prijs. Water en winddicht maar grote lussen aan de ritsen om de voetenzak gemakkelijker te sluiten.

Scootmobiel Afikim Breeze C4 Plus

  1. wim - 14 april 2021

    Sinds een week eigenaar van de Breeze C Plus, na een fijne proefrit eerst bij deze zaak daarna nog eens bij mij thuis in Teteringen mogen testen en deze zat het fijnste en rijdt lekker soepel. Met de grote accu behaal ik ruim 50 km wat voor mij meer dan voldoende is ik heb liever iets over om meer zekerheid te hebben. De breeze c plus met de extra koffer achterop trek veel bekijks in het dorp dus ik maak goede reclame jongens 😉 Bedankt.

  2. J. Verhoeven - 13 maart 2021

    Zeer tevreden met mijn scootmobiel de breeze van afikim. Verschillende uitgeprobeerd en deze was voor mij gemaakt! Over de prijs was ook goed te onderhandelen.

Scootmobiel Accu Move MPX 50AH (55AH)

  1. Anja Markestein - 28 maart 2024

    Ben zeer te vrede werkt prima en kan weer rustig de stad in toeren zonder lege accu

Scootmobiel Carpo 4D

  1. Jennie - 3 maart 2023

    Rijdt al weer een paar maanden met mijn nieuwe Carpo rond de tweede in 6 jaar tijd, zeer tevreden over de scootmobiel en zeer tevreden over de service hier.

  2. Agnes - 13 maart 2021

    Na vele jaren plezier van mijn oude afgeschreven Carpo onlangs een nieuwe gekocht. Voorheen had ik een bruine nu is deze verkrijgbaar in het Antraciet Grijs. Weer helemaal blij en de service in Oosterhout was wederom goed, gewoon helder, correct en altijd gezellig

  3. Dolf Gadella - 21 juni 2017

    bevalt uitstekend, heb in 6 maanden al 1800 kilometer gereden met veel plezier.

Scootmobiel Carpo 3D

  1. Johan - 23 september 2018

    Hele fijne scootmobiel, gemakkelijke bediening en 17 km/h is ook wel fijn als je 10km/h gewend bent. Fijne uitleg niet opdringerig OOK fijn.

  2. Peter van der Made - 22 juni 2017

    De Carpo 3 bevalt Prima ongelooflijk, hij rijd zalig ik weet niet wat mij overkomt, zit ook heerlijk en makkelijk te bedienen ik ben er super blij mee. Zeer tevreden over alles, geweldig.

Rollator Rollz Flex

  1. Ria - 6 september 2023

    Ik ga nergens heen zonder dit fantastisch hulpmiddel! Met de RollzFlex kan ik langere stukken lopen zonder vermoeid te raken. Het biedt goede ondersteuning en heeft een grote tas voor mijn eigen spullen of gekochte producten.

  2. Evert. B - 29 november 2017

    Goede rollator / trolley.

  3. Gonnie - 25 november 2017

    Een echte uitvinding! Super gemakkelijk in gebruik, wordt kant en klaar bezorgd dus geen bouwpakket. Voordeel is dat ik deze Flex rollator Rollz gewoon voor mij kan duwen als een shoptrolley en op mindere goede dagen de beugel handig kan verzetten om deze als rollator te gebruiken en tevens onderweg even kan zitten op grotere afstand. Bedankt voor de snelle levering!!

Tas & Krukhouder in één

  1. Anja - 23 maart 2024

    Erg handig in gebruik

Rollz Motion² De rollator en rolstoel ineen

  1. Anna - 10 februari 2019

    Afgelopen zaterdag in Oosterhout gekocht de rollatorstoel rollz motion, een hele investering maar een waar gemak tijdens winkelen, een dagje uit en zeker wanneer we op vakantie gaan en het lopen even niet meer wil.

Scootmobiel Regencape XL

  1. Corrie K. - 9 mei 2018

    Het heeft nog niet geregend, dus ik heb hem nog niet kunnen uitproberen. Hartelijke groet, Corrie Kerssies-Kick

Scootmobiel Kymco Agility

  1. Dorien - 13 september 2019

    Fluisterstille scootmobiel. stuurt erg fijn en gemakkelijk te bedienen. Uiteraard sprak het moderne model mij ook aan het oog wil ook wat.

  2. Jan Staps - 24 september 2018

    deskundige mensen altijd luisterend oor, helpen je altijd om je problemen op te lossen meermaals ondervonden!

Scootmobiel Trophy 6 – 4 wiel

  1. J.Gommers - 4 oktober 2019

    Vandaag mijn nieuwe Trophy 4 wiel scootmobiel in ontvangst genomen, de vraag was of ik snel kon rijden toen ik er afgelopen dinsdag was en ja dus ik rijd al rond. Voorheen op een scootmobiel via de wmo maar comfortabel was dat geheel niet. Nu met de trophy ga ik met plezier op pad wat rijd dit heerlijk soepel en fluisterstil! Dank jullie wel scootmobiel comfortabel

  2. Carla - 7 maart 2019

    De Trophy heeft een supergoede vering. Ik heb de 4 wiel, in champagne met een hele luxe uitstraling. Compleet afgeleverd, zoals overeengekomen. Zeer tevreden over de levering service en prijs.

Scootmobiel Trophy 6 – 3 wiel

  1. Anneke - 30 augustus 2018

    Ik heb met de Trophy bijna 24.000 km.afgelegd in bijna 7 jaar. Veel plezier van gehad. Rijdt comfortabel en gemakkelijk. Aanrader.

Scootmobiel Carpo Special Edition

  1. Anton - 31 januari 2019

    Fijne comfortabele en snelle scootmobiel, gekozen voor de grootste accu zodat ik er lekker op uit kan! Aankoop doen hier was een goede leuke ervaring geen verplichting niet opdringerig en duidelijke informatie.

Scootmobiel Acculader Kast

  1. Harrie T. - 5 mei 2018

    Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

Voetenzak S 106 cm

  1. Elza D. - 19 maart 2018

    heel snelle levering en ondertussen al paar keer uitgetest en is super ook fr kwaliteit en de rits die gemakkelijk dicht gaat. heb juist nog probleempje met bovenkant voor leuning maar vraag ik wel aan iemand me daarbij te helpen groetjes!

  2. Frans v. - 20 oktober 2017

    de kwaliteit is goed, maar.......ik denk dat we een verkeerde keuze hebben gemaakt. De voetenzak is eigenlijk te krap voor mij. Is hier nog wat aan te doen?

Voetenzak Medium 135 cm

  1. Daniellle W. - 24 november 2017

    Heerlijk warm, zelfs geen wind door de rits door extra flap daarover! Makkelijk in en uit te stappen

  2. M.M K. - 20 november 2017

    Ik heb wegens omstandigheden nog niet de voetenzak kunnen uitproberen. Hopelijk kunt u deze vraag met de tijd nog eens naar mij toesturen. Vr. Dank

Scootmobiel Thermo voetenzak Large

  1. Koos B. - 31 januari 2018

    Uitstekende kwaliteit, wel (nog) wat stijf, wat instappen/aan doen wat bemoeilijkt. Maar naar verwachting zal dat bij langer gebruik soepeler worden.

Reflecterende Rugleuning Tas

  1. Piet C. - 29 juni 2018

    Op een andere plaatst heb ik mijn beoordeling gegeven, Maar kan er mij zo geen gele rug gratis toegezonden worden, zodat ik deze er zelf kan aannaaien. Graag info indien het niet of wel gaat Bj voorbaat dank groetjes Piet Ceyssens

Scootmobiel Boodschappentas

  1. Dee - België - 11 april 2024

    Het is men tweede ...dus zeker tevreden !

  2. Anja Markestein - 28 maart 2024

    Ben ik ook super blij mee had al eerde deze tas maar was echt op dus uiteraad weer de zelfde besteld kan veel in en stevig

  3. Jola L. - 20 maart 2018

    Fijne tas , maar ik heb een scootmobiel zonder hoofdsteun dus maar hopen dat het klittenband goed blijft zitten , ik durf nog geen extra zware dingen er in te doen zoals o.a.volle flessen .

  4. Jenny V. - 16 februari 2018

    Het bevalt heel goed lekker stevig en je kunt er mooi veel in doen

  5. Rinus M J. - 17 januari 2018

    Daar zat ik precies op te wachter lekker groot er gaat een hoop in

  6. Alard V. - 19 december 2017

    Het is een heel goede Tas waar je behoorlijk wat boodschappen in kwijt kunt.

  7. Adri B. - 11 november 2017

    Uitstekend. Precies hetzelfde model als mijn vorige. Genoeg ruimte voor mijn boodschappen.

  8. W.N. - 20 oktober 2017

    Vol doet aan alle gemakken

Scootmobiel Afikim Breeze S3 Heavy Duty

  1. Theo - 22 oktober 2020

    na 12 jaar krijg ik een nieuwe Afikim breeze, de vorige was aan vervanging toe. 12 jaar zonder pech, hij heeft mij nooit laten staan . zeer zeker een aanrader.

  2. Lagewerf - 21 juni 2017

    Zeer tevreden met ik met de gang van zaken, de correcte prijs en de manier waarop scootmobiel comfortabel zaken dat ze dringen niet aan denken mee en verplicht je tot niets. Ook over de scoot ben ik uiterst tevreden ik had hiervoor een scootmobiel van de gemeente 1 zonder enig comfort nu ik op het punt stond een eigen scootmobiel te kopen wilde ik er 1 met comfort 1 waar wel vering op zit. op advies van de verkoper proef gereden met de breeze s3 en was eigenlijk meteen verkocht. Kortom ik raad zowel de scootmobiel al het bedrijf aan.

  3. Peters - 21 juni 2017

    Afgelopen week mijn nieuwe Breeze S3 afgeleverd gekregen, ben zeer blij met deze degelijke scootmobiel alles zit erop en eraan en rijd werkelijk heel fijn. Nog even goed gewend geraken aan mijn nieuwe aanwinst is toch weer even wennen en we gaan vele fijne kilometers maken. Snelle aflevering, goede correcte uitleg.

Scootmobiel Afikim Breeze S4 Plus XL

  1. Hennie - 4 februari 2020

    Onlangs een Breeze S4 aangeschaft zeer fijne scootmobiel en fijne service, bedankt

  2. M. Herskamp - 15 juli 2017

    Zeer tevreden met de gang van zaken en met mijn Afikim breeze s4 wiel scootmobiel ik ben volgens mij de eerst met deze in Zeeuws Vlaanderen na een proefrit was ik meteen overgehaald ondanks dat dhr Geurts deze scootmobiel zo aanprees wilde ik eerst eens rijden aangezien het mijn eerste scootmobiel is.

  3. J.A.. Bloks Vlijmen - 21 juni 2017

    Heb een scootmobiel afikim breeze s4 gekocht en ben er zeer te vrede over. Ook over de voorlichting en de behandeling van de heer Geurts. Het is een aanrader om hier een scootmobiel te kopen. J.A. Bloks

Scootmobiel Thermo voetenzak XXL

  1. Jan - 7 februari 2021

    Fijne Zeer Warme voetenzak, erg blij mee en snel geleverd.

  2. Ronald W - 13 februari 2018

    Top is lekker warm waterdicht weet ik nog niet. Maar ik ga er van uit. Dat het ok waterdicht is. Is het geld waard. Een aanrader

  3. Gonnie S. - 11 november 2017

    De voetenzak is echt prima. Benen en voeten blijven heerlijk warm.

Etac Turner Pro Transferhulp

  1. Muntendam - 21 juni 2017

    Onlangs tot aanschaf overgegaan van deze transferhulp voor gebruik in ons zorgcentrum, kwalitatief zijn wij zeer te spreken over de raiser transferhulp we hebben er zeer veel gemak van. Levertijd was zoals vermeld dus ook zeer goed. Bedankt.

Scootmobiel stuurtas

  1. T.T - 22 februari 2018

    Prima in orde tot nu toe.fijne service mvg puck.

Scootmobiel Drive Tourer Plus / ST4D+

  1. Astrid - 22 mei 2021

    Gezellig betrouwbaar Fam bedrijf .. goede communicatie beantwoord snel Tel of Email .ben blij met mijn Ferrari Drive st4d . Fijne zit no nonsens bediening is mijn 2e en mss tot de volgende . Dank Olof en Vader voor maken kratje voorop de scoot

Scootmobiel schootskleed Basic

  1. willem.t t. - 20 november 2017

    Snel geleverd, gemakkelijk in gebruik

Schootskleed met uitneembare voering

  1. Corrie v. - 3 december 2017

    de buitenkant is prima maar de uitneembare voering is niet dik genoeg om de kou tegen te houden,ik had er meer van verwacht!!

Scootmobiel Drive Bluster ST6D-3

  1. s.j.buijsman - 3 september 2018

    ik rij in de ST6 verleden jaar gekocht rijd tussen de 18 en 20.5 km en op de accu plus minus 60 km en dik tevreden maar elke een andere scoot-mobiel

Smart Chair Elektrische rolstoel

  1. Riet van der Sloot - 13 mei 2017

    Beste Olof, Wil je even laten weten dat ik erg blij ben met de Smart Chair. Door zijn kleine formaat en kleine draaicirkel voldoet deze echt aan de eisen die ik had m.n. voor gebruik binnenshuis. Ik kan er al behoorlijk mee "uit de voeten". Dank je wel voor je advies en prettige persoonlijke uitleg. Met vriendelijke groet, Riet van der Sloot

Pride elektrische rolstoel Go-Chair

  1. Hoppenbrouwers Marcel - 26 september 2017

    Heb deze elektrische rolstoel Pride rolstoel Go-Chair tot volledige tevredenheid bij je aangekocht. 1) Heb deze reeds 4 maal uiteen gedaan en normaal terug ineengezet, dat veel goed mee, het is niet moeilijk als men de beschreven volgorde toepast. Tot hiertoe ben ik zeer tevreden en heb geen spijt dat ik deze aangekocht heb. Tot hiertoe mag ik dan ook niet klagen, de service bij de levering was 100 % voor de volledige uitleg. Wens je nog veel succes bij je verkoop. Groeten Hoppenbrouwers Marcel

Opvouwbare scootmobiel Pride GoGo Elite PLUS 4

  1. JCT - 14 oktober 2021

    Zeker een goed produkt. Ik heb hem al ruim 7 jaar en hij is op heel wat vluchten meegegaan naar onze vakantiebestemming.

  2. Martin groen - 17 oktober 2017

    Volgens mij een goed produkt en een goede leverancier.

Scootmobiel Regencape met uitneembare voering

  1. Willem Derk N. - 20 oktober 2017

    Prima

Scootmobiel Poncho

  1. Willem J. - 21 juni 2018

    Wacht nog op de scootmobiel en heb de poncho nog niet in gebruik

Douchekruk Heavy Duty (250)

  1. Kim J. - 20 december 2023

    Ondertussen al heel wat jaren heel veel plezier van deze douchekruk! Echt een aanrader!

Scootmobiel regenhoes zitting

  1. Wil v. - 5 februari 2018

    Goede pasvorm en doet wat het belooft.

  2. Maria P. - 25 januari 2018

    ik ben zeer tevreden over de hoes maar dat komt dat ik een scootmobiel heb zonder hoofdsteun want als die er op zat zou hij niet gepast hebben.

  3. tom - 21 januari 2018

    Gemakkelijke hoes waterdicht en waait niet weg!! Geen natte kont meer nu 😉

  4. A. L. - 12 november 2017

    Fijne hoes maar het is jammer dat de banden om hem vast te zetten te kort zijn. Gr. A. Luif

  5. Jenny - 21 augustus 2017

    Goede kwaliteit hoes, zeer stevig en 100% waterdicht

Scootmobiel Bandenpomp

  1. Kees P. - 6 april 2018

    werkt prima

Scootmobiel Afdekhoes Large

  1. F.g. V. - 10 oktober 2017

    Past prima

Scootmobiel Afdekhoes Medium

  1. Jan S. - 2 mei 2018

    perfect passende hoes .

Scootmobiel Dashboard beschermhoes

  1. Rob H. - 12 juli 2018

    Gaat wel goede bescherming

  2. Pieter J. - 7 mei 2018

    Handig in gebruik, goede bescherming bij vochtig en nat weer.

Premium Scootmobiel Afdekhoes

  1. Lutgarde A. - 27 augustus 2018

    Mooie, soepele en toch stevige hoes. Netjes en snel geleverd.

  2. Janny N. - 9 mei 2018

    Mooie, stevige hoes. Het is een grote scootmobiel, maar de hoes past er mooi overheen. Dat is vaak een probleem bij andere modellen. Ik ben er heel tevreden mee.

Scootmobiel Afdekhoes XL

  1. Ardy P. - 11 november 2017

    Fijne, goed passende afdekhoes

© 2024 – Scootmobiel Comfortabel | Top Kwaliteit A-merk Scootmobielen – Alle rechten voorbehouden

De waardering van www.scootmobiel-comfortabel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 1182 reviews.