Kom proefrijden in onze Showroom
Scherpe prijzen
Pechhulp in heel Nederland
Persoonlijke service
Klantbeoordeling 9.1 obv 709 reviews
Scootmobiel-comfortabel
Sluiten
Sluiten

Scootmobiel Acculader

Naast accu’s voor scootmobielen en elektrische rolstoelen levert Scootmobiel Comfortabel ook Scootmobiel Acculaders van het merk Wetac, MK Battery en Impuls. Deze acculaders zijn speciaal ontwikkeld voor de GEL en AGM accu’s van Move en MK Battery. Op deze pagina vindt u alle acculaders voor scootmobiel accu’s. Heeft u vragen over deze acculaders, neem gerust contact met ons op. Ons team staat voor u klaar om al uw vragen over onze producten te beantwoorden. Scootmobiel Acculader.

Een scootmobiel lader is meestal 24 volt vanwege dat de motor 24 volt is, en daarom zitten er 2 accu’s in een scootmobiel. Er zijn verschillende soorten laders, van 2 amp tot 12 amp. Het is belangrijk dat u de juiste lader heeft om uw accu’s te laden. Acculader voor scootmobielen zijn er in verschillende soorten en maten. Afhankelijk van de capaciteit van de accu kiest u de lader. De oplader voor een scootmobiel is altijd voorzien van een XLR-plug. De XLR-plug heeft 3 pinnen. Deze zijn altijd op dezelfde manier aangesloten en daarom universeel. Een scootmobiel acculader is altijd 24v.

Scootmobielen zijn veelal uitgerust met agm, semi tractie of gel accu’s.

Accutechnologieën die een andere laadcyclus vereisen dan een reguliere loodaccu. Om deze redenen is het gebruik van een gewone autolader niet toegestaan. De juiste lader zorgt naast veiligheid voor een optimaal rendement van de accu en zorgt er onder alle omstandigheden voor dat de accu weer volledig herladen wordt. Zo bevat een hoogsegment lader soms een temperatuurmeter die afhankelijk van de buitentemperatuur het voltage iets kan verhogen voor een optimale laadcyclus. Ingenieuze laadsystemen die de levensduur en de aantal laadcycli en de capaciteit van de accu aanmerkelijk kunnen verlengen.

De modellen die u terug vindt in ons assortiment zijn innovatief,compact en van alle luxe en veiligheid voorzien. De modellen kunnen gebruik maken van een standaard laadprogramma, welke geschikt is voor agm,gel en semi tractie accu’s,of een specifiek geschreven laadprogramma,afgestemd op het type accu,waarbij nog betere laadprestaties gerealiseerd kunnen worden. Scootmobiel Acculader

 

© 2024 – Scootmobiel Comfortabel | Top Kwaliteit A-merk Scootmobielen – Alle rechten voorbehouden

De waardering van www.scootmobiel-comfortabel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 709 reviews.