Kom proefrijden in onze Showroom
Scherpe prijzen
Pechhulp in heel Nederland
Persoonlijke service
Klantbeoordeling 9.1 obv 709 reviews
Scootmobiel-comfortabel
Sluiten
Sluiten

Wendbare 3 wiel scootmobiel kopen

Deze 3 wiel scootmobiel met 3 wielen is extra wendbaar met een kleine draaicirkel. Hij is zeer geschikt om boodschappen mee te doen, bekijk hier alle modellen »

Scootmobiel 3 wiel

Toont alle 19 resultaten

Kom proefrijden in onze Showroom
Scherpe prijzen
Pechhulp in heel Nederland
Kom proefrijden in onze Showroom
Scherpe prijzen
Pechhulp in heel Nederland
Kom proefrijden in onze Showroom
Scherpe prijzen
Pechhulp in heel Nederland

Betrouwbare scootmobiel 3 wiel kopen?

Een 3 wiel scootmobiel is een prima optie als u een scootmobiel zoekt waar u overal mee kunt komen. Met een scootmobiel met drie wielen bent u extra wendbaar. Omdat hij vooraan maar één wiel heeft, hebben deze modellen een extra kleine draaicirkel. Dat maakt dit type zeer geschikt voor gebruik in kleine ruimtes, bijvoorbeeld als u thuis een smalle gang heeft. Maar hij is ook erg geschikt om bijvoorbeeld boodschappen mee te doen: het is een stuk eenvoudiger om het juiste gangpad in te sturen.

Heeft u interesse in een scootmobiel 3 wiel? Wij hebben de mooiste modellen in het assortiment. Bij ons vindt u alleen scootmobielen van A-merken. Met een aankoop bij ons verzekert u zichzelf ervan dat de scootmobiel die u koopt van hoge kwaliteit is

Een scootmobiel 3 wiel

Een scootmobiel met 3 wiel is extra wendbaar en heeft een kleine draaicirkel. Hierdoor is deze scootmobiel uitermate geschikt om in winkels te rijden. U kunt makkelijk een klein gangpad in om een product te pakken. Door de vormgeving van een scootmobiel met drie wielen heeft u voorin wat meer beenruimte. Daarnaast is een scootmobiel met drie wielen lichter dan een scootmobiel met vier wielen en dus meer koersvast.

Het grote voordeel van de 3 wiel scootmobiel is dat de draaicirkel veel kleiner is dan de uitvoering met vier wielen. Ook wanneer u veel beenruimte wilt hebben in uw scootmobiel, ligt het voor de hand om een model met drie wielen aan te schaffen. Wel zijn deze scootmobielen iets minder stabiel. Heeft u juist behoefte aan extra stabiliteit, overweeg dan een scootmobiel met vier wielen.

Een robuuste scootmobiel met drie wielen kopen

Bij Scootmobiel Comfortabel hebben we alle modellen van A-merken in het assortiment. Wilt u een scootmobiel met drie wielen aanschaffen? Kom dan gerust een langs bij onze showroom. Hier kunt u alle soorten en modellen uitproberen. In overleg met onze medewerkers kunt u precies het type uitzoeken waar u het beste mee uit de voeten kunt.

Een scootmobiel met drie wielen is erg wendbaar. Dat maakt hem een praktische keuze als u veel te maken heeft met kleine ruimtes.

Al onze scootmobielen zijn van betrouwbare merken waar wij goede ervaringen mee hebben. U krijgt bij ons dan ook altijd garantie op de aankoop. Wilt u meer weten over onze laagsteprijsgarantie, garantie, of over de mogelijkheden voor gespreid betalen? Neem dan contact met ons op.

Scootmobiel accessoires

Wilt u uw scootmobiel 3 wiel uitbreiden? Wie veel gebruik maakt van een scootmobiel, kan wel wat handige accessoires gebruiken. Die vindt u natuurlijk ook gewoon bij ons.

Wij verkopen alles wat u kunt verzinnen om uw scootmobiel comfortabeler en handiger te maken in gebruik, of om hem in betere conditie te houden. Zo leveren wij onder andere stokhouders, tassen en manden, (regen)kleding voor op de scootmobiel, en beschermhoezen voor uw scootmobiel die regen en wind tegenhouden. Met een volledig uitgeruste scootmobiel gaat u comfortabel op stap.

» Bekijk de scootmobiel accessoires

 

Ervaringen van klanten

Wilt u weten wat klanten van onze producten en service vinden? Lees dan onze klantervaringen zoals onder andere:

“Ik ben zeer vriendelijk te woord gestaan vanaf het eerste telefonische gesprek. Eerlijk advies gekregen mbt een nieuwe Trophy 6 scoot mobiel. Na enkele dagen is de scootmobiel ook geleverd. Prima service prima prijzen en een leuke attentie bij de aflevering.”
Jane uit Bergen op Zoom

“Ik ben dik tevreden over de service, de snelle reactie en de nog snellere levering van mijn nieuwe Afikim breeze scootmobiel. Ik ben zo blij als een klein kind en de eerste kilometers reeds gemaakt. Het is werkelijk een hele fijne scootmobiel.” 3 wiel scootmobiel
Henk uit Thoolen

© 2024 – Scootmobiel Comfortabel | Top Kwaliteit A-merk Scootmobielen – Alle rechten voorbehouden

De waardering van www.scootmobiel-comfortabel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 709 reviews.