Kom proefrijden in onze Showroom
Scherpe prijzen
Pechhulp in heel Nederland
Persoonlijke service
Klantbeoordeling 9.0 obv 1182 reviews
Scootmobiel-comfortabel
Sluiten
Sluiten
Rollz Motion Performance

Rollz

Er is een Rollz rollator voor elk avontuur. Wat uw behoeften ook zijn, wij hebben een rollator om u met vertrouwen en comfort naar elke hoek van de wereld te brengen.

Toont alle 3 resultaten

De stabiele Rollz Motion² is een rollator en rolstoel in één. Onderweg is de design rollator gemakkelijk om te bouwen tot een rolstoel. U loopt zolang u wilt met deze stevige, stabiele rollator. Bent u eraan toe om even uit te rusten? Dan klapt u de rugleuning omhoog en kunt u gaan zitten. In de rolstoel laat u zich verder duwen. Zo kunt u weer samen genieten van uw bewegingsvrijheid. En u blijft zelf zoveel mogelijk bewegen.

De Rollz Flex is een design rollator met een grote tas. Deze shopper rollator geeft u steun en zekerheid. Wanneer u de stad ingaat of de supermarkt bezoekt, kunnen al uw aankopen mee in de rollatortas. Ook beladen tot 20 kilo rijdt deze rollator nog zeer stabiel en wendbaar. U komt er zelfs met een zwaarbeladen tas makkelijk de stoep mee op en af. En dat is bijzonder voor een rollator! Wilt u meer weten over de Rollz Flex? Kijk dan op onze site.

© 2024 – Scootmobiel Comfortabel | Top Kwaliteit A-merk Scootmobielen – Alle rechten voorbehouden

De waardering van www.scootmobiel-comfortabel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 1182 reviews.