Kom proefrijden in onze Showroom
Scherpe prijzen
Pechhulp in heel Nederland
Persoonlijke service
Klantbeoordeling 9.1 obv 709 reviews
Scootmobiel-comfortabel
Sluiten
Sluiten

Hepro Trippelstoel

Bent u op zoek naar Hepro producten? Dan ben u bij Scootmobiel-comfortabel helemaal aan het juiste adres.

Hepro producten kopen?

Hepro is de specialist op het gebied van trippelstoelen. Deze zijn uitermate geschikt om de mobiliteit en zelfredzaamheid van mensen met een lichamelijke beperking te vergroten. Wilt u graag een Hepro Trippelstoel kopen? Bij Scootmobiel-comfortabel vindt u een uitgebreid aanbod voor een betaalbare prijs. U vindt hier vast waar u naar op zoek bent.

Voordelen Hepro Trippelstoel

Een Hepro Trippelstoel heeft verschillende voordelen. Deze noemen we als volgt voor u op. Allereerst kan dit zowel heel laag als heel hoog ingesteld worden. Hierdoor kan de stoel ingezet worden voor verschillende toepassingen. Daarbij zit er een extra ruimte tussen de twee voorwielen. Hierdoor is het makkelijk om uzelf voort te bewegen terwijl u op de stoel zit. Dit wordt ook wel trippelen genoemd, vandaar ook de trippelstoel.

Diverse soorten

Bij ons vindt u een wisselend aanbod producten. Bestel onder andere een standaard stoel, maar ook kunt u bij ons slagen als u op zoek bent naar een elektrisch model. Voordat u op zoek gaat naar een product raden we u aan om eerst uw wensen en eisen op een rijtje te zetten. Dit maakt het zoeken een stuk gemakkelijker. Uiteraard vindt u bij ons altijd alleen producten die veilig en betrouwbaar zijn. We garanderen u dat de producten van goede kwaliteit zijn.

Korting ontvangen?

Bij ons vindt u alleen producten van een voordelige prijs. Hoewel de producten al goedkoop zijn, bieden we ze vaak nog voordeliger aan met extra korting. Wilt u graag weten of een product is afgeprijsd? En wilt u er zeker van zijn dat u niet te laat bent met bestellen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. Zo mist u geen enkele actie, aanbieding of nieuwtje en zo blijft u helemaal op de hoogte van alle ins en outs.

Uitproberen?

Voordat u over gaat tot het doen van een aankoop is het misschien handig om de Hepro Trippelstoel eerst uit te proberen. We hebben een showroom waar u langs kunt komen om onze producten te testen. Onze showroom is op zaterdag geopend, maar als u op een andere dag langs wilt komen dan kan dit ook. Wel raden we u dan aan om een afspraak te maken, zodat we hier rekening mee kunnen houden. We verwelkomen u graag en geven u advies op maat, zodat u helemaal tevreden naar huis gaat.

Vragen over Hepro producten?

Heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen over onze Hepro producten? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via de telefoon, maar ook via de mail. We helpen u graag verder zodat u de juiste aankoop verricht.

Geplaatst in:

© 2024 – Scootmobiel Comfortabel | Top Kwaliteit A-merk Scootmobielen – Alle rechten voorbehouden

De waardering van www.scootmobiel-comfortabel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 709 reviews.