Kom proefrijden in onze Showroom
Scherpe prijzen
Pechhulp in heel Nederland
Persoonlijke service
Klantbeoordeling 9.1 obv 688 reviews
Scootmobiel-comfortabel
Sluiten
Sluiten

Nieuwe Minicrosser X2 scootmobiel

De combinatie van een indrukwekkend design, ongekende bouwkwaliteit en een fenomenaal rijcomfort, maken de Minicrosser X scootmobielen uit Denemarken ongeëvenaard in hun prijsklasse??

De combinatie van een indrukwekkend design, ongekende bouwkwaliteit en een fenomenaal rijcomfort, maken de Minicrosser X scootmobielen uit Denemarken ongeëvenaard in hun prijsklasse. Of is dit toch niet helemaal zo?

De X 4 is er voor wie alleen het beste goed genoeg is … Let op! dit betreft de enige scootmobiel in deze prijsklasse (lees onderaan onze vergelijk met een echte topper!)

Buitengewoon comfortabel en wendbaar

De onafhankelijke wielophanging met dubbele wishbone, vering en demping werkt volgens het Ackerman-principe waardoor de Minicrosser X vierwiel scootmobiel buitengewoon comfortabel en wendbaar is. Op de 8 inch lichtmetalen velgen biedt de Minicrosser X vierwiel scootmobiel niet alleen een ongekende rijervaring, maar is dankzij het indrukwekkende design en moderne kleurstelling nadrukkelijk aanwezig op de weg, maar wel veel te duur in onze ogen. Dezelfde kwaliteit kan ook minder kosten zo wel in aanschaf als in onderhoud en zeker bij reparatie.

De Minicrosser X scootmobiel vierwiel met duidelijk afleesbare kleuren LCD-display en met lichtsensor geleverd. Daarnaast is de stuurkolom in hoogte instelbaar en kan d.m.v. een gasveer in de juiste positie worden geplaatst, wat plaatsnemen en uitstappen vereenvoudigt.

Individueel instelbaar

De Minicrosser X driewiel scootmobiel biedt niet alleen een ongekende rijervaring, maar is dankzij het slimme ontwerp uit te voeren met veel af-fabriek aanpassingen zonder dat dit de hervertrekbaarheid negatief beïnvloed. Neem bijvoorbeeld de geveerde Ergo2 stoel. De zithoogte, zitdiepte, zitbreedte en armleuninghoogte en hoek van deze stoel zijn keer op keer exact naar wens en behoefte in te stellen.

Geplaatst in:

© 2024 – Scootmobiel Comfortabel | Top Kwaliteit A-merk Scootmobielen – Alle rechten voorbehouden

De waardering van www.scootmobiel-comfortabel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 688 reviews.