Kom proefrijden in onze Showroom
Scherpe prijzen
Pechhulp in heel Nederland
Persoonlijke service
Klantbeoordeling 9.0 obv 1184 reviews
Scootmobiel-comfortabel
Sluiten
Sluiten

NL Alarmering Persoonsalarm

10% korting op Mobiele Alarmering door samenwerking Scootmobiel Comfortabel met Nederlandse Senioren Alarmering, Senioren Alarm kopen.

10% korting op Mobiele Alarmering door samenwerking Scootmobiel Comfortabel met Nederlandse Senioren Alarmering

 

Ouderen liggen soms dagen gewond in huis na een val

NSA wijst op het belang van alarmsystemen Een 85-jarige vrouw uit Castricum heeft vier dagen gewond en alleen op de grond gelegen na een valpartij. Een buurvrouw alarmeerde de politie uit de Noord Hollandse plaats nadat zij de vrouw al enkele dagen niet had gezien. Uiteindelijk heeft de politie geholpen om haar omhoog te tillen. Ze was lichtgewond en is door een huisarts gecontroleerd.

Vlak nadat de agenten klaar waren, kregen ze een melding waarbij een andere bejaarde ten val was gekomen. In Heiloo kon een 87-jarige man niet meer opstaan nadat hij op de grond terecht was gekomen. De politie heeft hem op verzoek in bed gestopt.

Een groeiend probleem

De Ouderen Ombudsman vreest dat dit soort verhalen steeds vaker zullen opduiken. In 2016 werd in Rotterdam zelfs een 74-jarige vrouw aangetroffen die al tien jaar dood in haar huis lag.

“Er ontstaat een groep kwetsbare, sterk vereenzaamde ouderen waar niemand meer zicht op heeft. Dat wordt versterkt door onder meer de bezuinigingen in de thuiszorg en de dagbesteding”, aldus een woordvoerster.

‘Wees zuinig op ouderen’

De politie roept op om zuinig te zijn op ouderen. “Sommige ouderen hebben geen familieleden meer die naar hen opkijken. Ze voelen zich ontzettend eenzaam”, schrijft de politie van Alkmaar in een bericht op Facebook.

Het belang van alarmsystemen

 Gelukkig is er inmiddels een oplossing om dit soort schrijnende verhalen te voorkomen. Nederlandse Senioren Alarmering heeft een persoonlijk alarmsysteem ontwikkeld, voorzien van een simkaart en een GPS-tracker. Zo kan er altijd worden gebeld en is de locatie zichtbaar.

Het systeem bevat een valdetectie, welke bij een goede impact automatisch een noodsignaal zal uitzenden naar naasten of een meldkamer. Ook is er een SOSknop, die bij noodsituaties kan worden ingedrukt. Er gaat dan een sms uit naar alle geselecteerde contactpersonen (met daarin een melding en een link naar de locatie), een melding naar iedereen die de app heeft geïnstalleerd en er wordt een spreek/luister-verbinding tot stand gebracht met een van de contactpersonen of de meldkamer.

Nederlandse Senioren Alarmering biedt verschillende veiligheidspakketten aan. Deze variëren in prijs, maar ook in de type service die wordt geleverd. Zo is er voor iedere situatie en budget een passende oplossing.

Klanten krijgen momenteel 10% korting op de aanmeldkosten en het maandelijkse tarief. Ook is het mogelijk om het systeem de eerste veertien dagen gratis uit te proberen. Bezoek www.NL-alarmering.nl voor meer informatie.

Kortingscode:  Scootmobiel

Tel:       085-1304632 
E-mail: info@nl-alarmering.nl
Web:    www.nl-alarmering.nl

 

Geplaatst in:

© 2024 – Scootmobiel Comfortabel | Top Kwaliteit A-merk Scootmobielen – Alle rechten voorbehouden

De waardering van www.scootmobiel-comfortabel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 1184 reviews.