Kom proefrijden in onze Showroom
Scherpe prijzen
Pechhulp in heel Nederland
Persoonlijke service
Klantbeoordeling 9.1 obv 697 reviews
Scootmobiel-comfortabel
Sluiten
Sluiten

Opvouwbare Brio 4 wiel scootmobiel

Deze luxe modellen zijn leverbaar in 3-wiel en in 4-wiel uitvoering. Waarbij de driewieler net iets wendbaarder en de stoere vierwieler iets stabieler is.

Luxe Brio vouwscoot varianten

Naast de onderhoudsarme antilekbanden zijn er ook speciale Brio varianten met luchtbanden verkrijgbaar. Deze wielen zijn een inch-maat groter en bieden meer vering wat het rijcomfort verhoogd. De bodemvrijheid maar ook de opstaphoogte nemen hiermee eveneens toe. Daarbij is ook de zitting vijf centimeter hoger. Wel zo prettig voor de lange Nederlandse benen!

Deze luxe modellen zijn leverbaar in 3-wiel en in 4-wiel uitvoering. Waarbij de driewieler net iets wendbaarder en de stoere vierwieler iets stabieler is. Beide zijn ook verkrijgbaar met een ultralicht carbon kruisframe voorzien van afneembare (QR = quick release) zitting en kunststof armleuningen. Hierdoor kunt u de scootmobiel eenvoudig splitten en vouwen. Met als resultaat een tilgewicht van respectievelijk slechts 20 of 21 kg. Zo blijft een comfortabele scootmobiel toch licht en snel opvouwbaar.

De Brio S19FC is het topmodel uit de Brio reeks. U herkent deze “Black Edition” direct aan zijn hoogglans zwarte kleur. De vierwieler is standaard voorzien van een gepolsterde Comfort Seat voor extra zitcomfort. Door de geïntegreerde LED-verlichting kunt u ook s’avonds veilig op pad.

Ook deze Brio modellen tovert u in één simpele beweging om tot een handzame reiskoffer die u zo met u mee rolt. Ideaal voor op reis, in het vliegtuig of in de kofferbak van uw auto. Alle luxe vouwscoot varianten zijn standaard voorzien van hun eigen type armleuningen. Er is tevens een speciale opberghoes voor deze Brio scootmobielen verkrijgbaar.

 

Geplaatst in:

© 2024 – Scootmobiel Comfortabel | Top Kwaliteit A-merk Scootmobielen – Alle rechten voorbehouden

De waardering van www.scootmobiel-comfortabel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 697 reviews.