Kom proefrijden in onze Showroom
Scherpe prijzen
Pechhulp in heel Nederland
Persoonlijke service
Klantbeoordeling 9.1 obv 709 reviews
Scootmobiel-comfortabel
Sluiten
Sluiten

Opvouwbare Design Scootmobiel Relync R1

Gaat u graag op avontuur en wilt u hierbij een opvouwbare scootmobiel meenemen? Ontdek dan de Scootmobiel Relync R1. Deze nieuwe scootmobiel is de meest compacte vouwscoot ter wereld.

Relync R1 dé meest compacte opvouwbare scootmobiel

Gaat u graag op avontuur en wilt u hierbij een scootmobiel meenemen? Ontdek dan de Opvouwbare Scootmobiel Relync R1. Deze nieuwe scootmobiel is de meest compacte vouwscoot ter wereld. In een auto met een diepe kofferbak is er zelfs plek voor twee stuks! In minder dan vijf seconden tovert u het lichte pakketje om tot een stijlvolle scooter of handzame trolley die u zo met u mee rolt. Ideaal als u met de trein of het vliegtuig reist.
 
Zien en gezien worden geldt dus zeker wanneer u op de Scootmobiel Relync R1 rijdt. Het minimalistische design is een lust voor het oog. De Scootmobiel Relync R1 is verkrijgbaar in hoogglans zwart en in Cherry rood. Deze luxe scootmobiel is nieuw op de markt en verkrijgbaar bij Scootmobiel Comfortabel.
 
Deze uitgebalanceerde driewieler is erg stabiel en wendbaar. Door de voorwielaandrijving kunnen ook obstakels eenvoudig worden genomen. De grote achterwielen met luchtbanden zorgen voor een comfortabele rit. Net als de gepolsterde zitting en extra meegeleverde rugleuning.

Standaard wordt de Scootmobiel Relync R1 geleverd met één duurzame lithium accu. Deze voldoet aan de strenge veiligheidseisen voor vliegen. Door een extra lichtgewicht batterij (a €299,-) in de vouw scootmobiel te plaatsen wordt de actieradius verdubbeld naar maar liefst 30 km. Tijdens het remmen wordt de vrijgekomen energie teruggeleverd aan de accu. Hierdoor komt u nog verder!

Het stuur bevat een modern LCD scherm die u op de hoogte houdt van bijvoorbeeld uw snelheid, de accu-status, het aantal gereden km, etc. Er is tevens een USB poort aanwezig om bijvoorbeeld uw telefoon op te laden. Door de grote opvallende LED koplampen en de ovaalvormige achterlamp kunt u tevens veilig in schemer en donker rijden.

Geplaatst in:

© 2024 – Scootmobiel Comfortabel | Top Kwaliteit A-merk Scootmobielen – Alle rechten voorbehouden

De waardering van www.scootmobiel-comfortabel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 709 reviews.