Kom proefrijden in onze Showroom
Scherpe prijzen
Pechhulp in heel Nederland
Persoonlijke service
Klantbeoordeling 9.1 obv 702 reviews
Scootmobiel-comfortabel
Sluiten
Sluiten
goede scootmobiel stalling

Wat is een goede scootmobiel stalling

Berging of stalling voor scootmobiel in een box, container of buitenshuis. Vele praktische tips in en om het huis, bemiddeling VvE en WMO-loket.

Omdat u zuinig bent op uw scootmobiel, zal u er graag alles aan willen doen om diefstal, brand of schade te voorkomen. Ook is kou en vocht natuurlijk uit den boze.

Daarom is voor elke scootmobiel een box, container of goede berging in of bij uw huis in feite een must.

Veel voorkomende problemen bij opslag scootmobiel

  • – Binnenshuis is de voordeur, gang of tuin te krap om goed te manoeuvreren.
  • – Buitenshuis in het donker parkeren is geen verstandige optie en kan zelfs leiden tot waarschuwingen of boetes van de politie.
  • – Parkeren kan belemmerend zijn voor de doorgang bij tuinpaden, oprijlanen of de centrale ingang van een seniorenflat.
  • – Bij sommige gemeentes is een vergunning vereist voor het plaatsen van een stalling voor uw scootmobiel.

 

Een goede oplossing bij ruimtegebrek

Hebt u in en om uw woning weinig ruimte of gebruikt u slechts af en toe een scootmobiel? Overweeg dan een (opvouwbare) scootmobiel te huren of zo’n vouwmodel te kopen.

 

Scootmobiel opbergen onder overkapping

Veel mensen hebben te weinig ruimte voor een stalling in de gang. Mogelijk hebt u een schuur, of kunt u een overkapping of afdak in uw tuin plaatsen met behulp van palen, balken en een voordelig daktype zoals golfkarton. Bedenk wel dat door het ontbreken van wanden vocht kan toeslaan, ook in de vorm van roestplekjes.

Bij een stalling, box of container is verlichting onmisbaar, zeker bij parkeren in het donker. Als u omvalt in uw tuin wilt u natuurlijk dat alles goed verlicht is en u zichtbaar bent voor anderen. Ook kan een accu-oplader handig zijn in de box of parkeerplek.

Ideale stalling scootmobiel: een stalen box

Voor een scootmobiel kunt u de laatste jaren een functionele stalen box aanschaffen. Deze zijn doorgaans in een onopvallende tuinkleur (woudgroen), met accu-oplader en te openen met een afstandsbediening.
Optioneel zijn ze met verlichting en er passen desgewenst twee scootmobielen in.

Informeer over stalling bij uw WMO-loket

Een berging voor een scootmobiel heeft uiteraard wat voeten in aarde. Informeer daarom bij het WMO-loket van uw gemeente of zij eventueel iets voor u kunnen betekenen. Houd rekening met voorwaarden van het WMO-loket. Zo kunnen zij vragen of u uw scootmobiel via de gemeente of een PGB heeft, en of u een medische indicatie kunt overleggen.

Veel voorkomende resultaten na bemiddeling WMO-loket

  • – De aanleg van scootmobielboxen of een andere (liefst) overdekte plek, zoals bij een parkeergarage of een openbare fietsenstalling.
  • – De aanleg van een in de straat of muur verankerde ring waaraan u makkelijk uw scootmobiel veilig kunt stallen, eventueel aangevuld met een eigen dashboard beschermhoes.
  • – Medewerkers van het WMO-loket kunnen bemiddelen bij uw VvE, zorginstelling of woningbouwcorporatie.

Vragen of extra informatie gewenst over stalling scootmobiel?

Wij zijn in eerste instantie een winkel om een scootmobiel te kopen.

Hoewel wij geen container, stalling of box verkopen voor scootmobielen, geven wij u wel graag voorlichting over het veilig en verstandig opbergen van uw voertuig. Onze service gaat nou eenmaal verder dan alleen scootmobielen en accessoires verkopen. Onze service is onbeperkt!

Bij vragen of voor informatie kunt u gerust contact opnemen met ons: info@scootmobiel-comfortabel.nl of telefoon 0162 – 22 94 05.

Geplaatst in:

© 2024 – Scootmobiel Comfortabel | Top Kwaliteit A-merk Scootmobielen – Alle rechten voorbehouden

De waardering van www.scootmobiel-comfortabel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 702 reviews.