Kom proefrijden in onze Showroom
Scherpe prijzen
Pechhulp in heel Nederland
Persoonlijke service
Klantbeoordeling 9.1 obv 709 reviews
Scootmobiel-comfortabel
Sluiten
Sluiten

Disclaimer

Disclaimer voor www.scootmobiel-comfortabel.nl

Scootmobiel-Comfortabel (Kamer van Koophandel: 90320964), hierna te noemen , verleent u hierbij toegang tot www.scootmobiel-comfortabel.nl en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

Scootmobiel-Comfortabel behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Scootmobiel-Comfortabel spant zich in om de inhoud van www.scootmobiel-comfortabel.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. 

De op www.scootmobiel-comfortabel.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Scootmobiel-Comfortabel.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op www.scootmobiel-comfortabel.nl geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Scootmobiel-Comfortabel. Voor op www.scootmobiel-comfortabel.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Scootmobiel-Comfortabel nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Scootmobiel-Comfortabel.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Scootmobiel-Comfortabel, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is. 

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen. Deze disclaimer is via het ICTRecht gerealiseerd.

© 2024 – Scootmobiel Comfortabel | Top Kwaliteit A-merk Scootmobielen – Alle rechten voorbehouden

De waardering van www.scootmobiel-comfortabel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 709 reviews.