• Kom proefrijden in onze Showroom
 • De laagste prijs garantie
 • Pechhulp in heel Nederland
 • Persoonlijke service

Verzenden & retourneren

Retourneren

Voor uw Scootmobiel-comfortabel.nl bestellingen geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in uw bezit is. Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken, beoordelen en/of passen, tenzij anders vermeld. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Scootmobiel-comfortabel.nl zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Scootmobiel-comfortabel.nl geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@scootmobiel-comfortabel.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldige orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding en ontvangst van uw retour terugstorten.

Om het retour proces te versnellen vragen wij vooraf uw retour te melden via onze klantenservice

 

Controleer alsjeblieft direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken wij u vriendelijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden. 
 
Bent u niet tevreden over het artikel, dan kunt u het  retourneren. Dit geldt ook voor actieartikelen en artikelen uit de opruiming. U kunt het artikel retourneren:

 • Binnen de zichttermijn van 14 dagen
 • Als het artikel compleet is
 • In de originele staat en fabrieksverpakking.

   

LET OP Retourzendingen altijd sturen naar:

      Scootmobiel-comfortabel.nl
      Postbus 668
      4900 AR Oosterhout

 • Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.

  Wij onderscheiden drie soorten retourzendingen:

  1. Retourneren, in verband met verkeerd gestuurde kleur, model of maat (in dit geval ligt de fout bij ons en zijn dus ook de verzendkosten voor ons, ook de door u betaalde verzendkosten vergoeden wij aan u). 
   
  2. Retourneren, omdat u toch liever van de koop afziet. (in dit geval zijn de verzendkosten voor u)

  3. Retourneren, indien een artikel bij aankomst beschadigd of defect is, meld dit dan zo snel mogelijk per e-mail en stuur het betreffende artikel met een begeleidende brief en aankoopbon / factuur naar:
   
   Scootmobiel-comfortabel.nl
   Postbus 668
   4900 AR Oosterhout