Kom proefrijden in onze Showroom
Scherpe prijzen
Pechhulp in heel Nederland
Persoonlijke service
Klantbeoordeling 9.0 obv 1182 reviews
Scootmobiel-comfortabel
Sluiten
Sluiten
betaalopties scootmobiel

Opties voor betaling van een scootmobiel

Wat zijn de mogelijkheden voor het gespreid betalen van een scootmobiel. Hoe gaat het leasen van een scootmobiel en hoe zit het met de WMO en PGB.

Hoe betaal ik mijn scootmobiel?

Een vraag die bij veel klanten speelt:

Hoe betaal ik mijn scootmobiel?

Bij de meeste  scootmobielaanbieders moet immers direct worden afgerekend. 

Graag leggen we uit hoe dat bij ons bedrijf gaat. Een scootmobiel is immers iets heel anders dan een kuipje boter aanschaffen. Een lening afsluiten voor een scootmobiel lukt niet iedereen. 

Zeker boven de 65 jaar kan niet zomaar iedereen een lening afsluiten. Ook de rente van een lening is vaak vrij hoog. Check daarom onze mogelijkheden!

Scootmobiel gespreid betalen

Onze klanten zijn ons dierbaar, daarom leggen we hieronder zo eerlijk en praktisch mogelijk uit hoe u de financiering van een scootmobiel het beste kunt regelen. 

Denk aan een scootmobiel betalen in combinatie met gespreide betaling, een uitgestelde betaaltermijn, de voordelen van betalen via In3 of Klarna, leasing, enzovoorts. 

Gespreid betalen met Klarna of In3

Bij Scootmobiel Comfortabel werken we met twee bekende betaalproviders die aan gespreide betaling doen. 

Als betaalmethode kunt u daarom in onze webwinkel op de bestelpagina de betaalservice selecteren van zowel Klarna als In3

Wij kozen voor deze twee opties na grondig vooronderzoek, omdat we alleen het beste willen voor onze klanten.

Financiering scootmobiel via In3

In3 is de enige methode in Nederland voor gespreid betalen zonder rente. Zonder bijkomende kosten betaalt u namelijk in drie gelijke rentevrije termijnen. 

De eerste betaling van één derde deel voldoet u direct en dan bent u eigenaar van uw gekozen scootmobiel. 

Het overige deel wordt gespreid over zestig dagen. Om de dertig dagen vindt dan een automatische incasso plaats. In3 is onafhankelijk van een BKR-registratie.

Financiering scootmobiel via Klarna

Klarna voert voor onze webwinkel het achteraf betalen uit als u deze optie selecteert bij het bestellen. Dit houdt in dat u dan via hen de factuur ontvangt.

Voor eventuele vragen over achter betalen via deze betaalprovider kunt u terecht bij hun telefonische helpdesk, tel. 020 – 80 82 852. Ook kunt u de Klarna-app downloaden om in een persoonlijke digitale omgeving overzichtelijk alle stappen te bekijken. 

Wie de factuur betaalt via Klarna, betaalt de scootmobiel pas nadat deze is afgeleverd. Zij hanteren een betaaltermijn van dertig dagen. Op dit moment biedt Klarna in Nederland nog geen betaling aan in termijnen, maar dit zit er wel aan te komen. Bij Klarna geldt een maximumbedrag van 5.000 euro.

De andere optie: een scootmobiel leasen

Naast gespreide betaling is het bij ons mogelijk om een scootmobiel te leasen. Ook dan bent u direct eigenaar en is er sprake van gespreide betaling, maar dan in een zelf te kiezen aantal maanden van 24, 36, 48, 60 of 72, met een vast maandelijks bedrag. U betaalt daarbij alleen rente over het nog openstaande bedrag. 

Voor leasing werken wij samen met de Santander Bank, een veilige, betrouwbare Europese bank met meer dan anderhalve eeuw ervaring. Het maximale aankoopbedrag is bij hen 5.000 euro. Meer informatie treft u op onze pagina ‘scootmobiel lease.

Vergoeding van een scootmobiel via WMO of PGB

Een vergoeding via de verzekeraar is sinds 2021 helaas niet meer mogelijk. Daarnaast zijn er nog andere regelingen, zoals de WMO of PGB. Meer informatie daarover vindt u hier.

Aanvraag via de WMO is tegenwoordig helaas niet meer zo simpel. U moet eerst een half jaar de noodzaak bewijzen en kan dan een aanvraag doen. Al met al bent u zo een half jaar verder. Voor een deel van de mensen betekent dit: een heel jaar niet mobiel zijn, of zelfs volledig aan huis gebonden.

Vragen, advies of extra informatie over betaling scootmobiel?

Wij zijn in eerste instantie een winkel. Daarnaast geven wij u graag nuttig en betrouwbaar advies over scootmobielen. Onze service gaat nou eenmaal verder dan alleen verkopen, de service is namelijk onbeperkt! Bij vragen of voor informatie kunt u daarom gerust contact opnemen met ons: info@scootmobiel-comfortabel.nl of telefoon 0162 – 22 94 05.

Geplaatst in:

© 2024 – Scootmobiel Comfortabel | Top Kwaliteit A-merk Scootmobielen – Alle rechten voorbehouden

De waardering van www.scootmobiel-comfortabel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 1182 reviews.