Kom proefrijden in onze Showroom
Scherpe prijzen
Pechhulp in heel Nederland
Persoonlijke service
Klantbeoordeling 9.1 obv 688 reviews
Scootmobiel-comfortabel
Sluiten
Sluiten

Regenkleding voor scootmobiel

Hoe blijft u in de Nederlandse herfst droog op uw scootmobiel? Met regenkleding speciaal voor scootmobiel natuurlijk. In dit blog vertellen wij u er alles over»


Droog de herfst door met regenkleding voor uw scootmobiel? 

Het is herfst en dat is te merken ook! Volgens goed Nederlands gebruik valt de regen de afgelopen weken met bakken uit de hemel. Niet echt uitnodigend weer om lekker op pad te gaan met uw scootmobiel. Maar soms ontkomt u er niet aan. Gelukkig kunt u uzelf goed beschermen tegen ons Nederlandse weer met regenkleding voor op uw scootmobiel. 

Kan ik geen gewoon regenpak kopen? 

Natuurlijk kunt u een ‘normaal’ regenpak kopen en daarmee op de scootmobiel stappen. Toch raad ik u dat niet aan. Het grote nadeel is namelijk, dat u toch nat wordt als u een normaal regenpak draagt. De broek bedekt wel uw benen, maar uw schoenen zijn onbeschermd. Het pak bedekt uw armen, maar uw handen worden kleddernat. Om over het stuur en bedieningspaneel van uw scootmobiel nog maar te zwijgen. 

Is er dan speciale regenkleding voor een scootmobiel?

Er zijn verschillende speciale regenjassen en -poncho’s te koop voor op de scootmobiel. De meeste regenkleding voor op de scootmobiel heeft een lange flap aan de achterzijde, waardoor ook de zitting van uw scootmobiel droog blijft tijdens het rijden. Wel zo prettig. Daarnaast is er bij het ontwerp speciale aandacht besteed aan het drooghouden van uw voeten. Een regenjas komt bijvoorbeeld helemaal tot aan de voeten en heeft daar een omslag met elastiek. Hierin kunt u uw voeten plaatsen en zo bent u dan van top tot teen volledig droog. 

Voldoende bewegingsruimte

Regenkleding voor een scootmobiel is daarnaast extra ruim ontworpen. Daardoor heeft u altijd voldoende bewegingsruimte wanneer u deze regenkleding draagt. Bij een ‘normaal’ regenpak zult u merken, dat de bewegingsvrijheid van de armen al snel beperkt wordt. Daarnaast loopt u het risico op het achterpand van de regenjas te gaan zitten, waardoor u ook uw schouders en rug minder goed kunt bewegen. 

Houdt uw scootmobiel droog met een regenponcho

Kiest u voor een regenponcho, dan heeft u nog meer bewegingsvrijheid en blijven uw handen ook droog tijdens het rijden. Maar het grootste voordeel van de regenponcho voor op de scootmobiel is toch wel het grote, transparante venster in de voorzijde van uw poncho. Wanneer u de poncho over het stuur van uw scootmobiel trekt, heeft u hiermee nog steeds goed zicht houden op het bedieningspaneel aan het stuur. Ook zorgt dit venster ervoor dat de voorverlichting van uw scootmobiel niet afgedekt wordt, zodat u goed zichtbaar blijft voor andere weggebruikers. 

Blijf warm op uw scootmobiel

Binnenkort wordt het weer winter. Dat betekent in Nederland dat het kouder wordt… en nat blijft. Daarom hebben wij ook een gevoerde regenjas in ons assortiment. Met deze regenjas blijft u zeker droog en zit u er warmpjes bij. Ook wanneer het weer echt guur wordt! 

Alleen de beste kwaliteit scootmobiel regenkleding

Bij Scootmobiel Comfortabel vinden wij kwaliteit belangrijk. Niet alleen wanneer het gaat om de kwaliteit van onze scootmobiels en onze service, maar ook wanneer we regenkleding voor de scootmobiel aanbieden. Daarom is alle regenkleding in onze webshop gemaakt van hoogwaardig en kwalitatief waterafstotend en winddicht polyester. 

Hulp nodig bij het kiezen van uw regenkleding?

Weet u niet zeker welke regenkleding het best geschikt is voor uw scootmobiel en uw wensen? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij adviseren u graag! 

Geplaatst in:

© 2024 – Scootmobiel Comfortabel | Top Kwaliteit A-merk Scootmobielen – Alle rechten voorbehouden

De waardering van www.scootmobiel-comfortabel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 688 reviews.