Kom proefrijden in onze Showroom
Scherpe prijzen
Pechhulp in heel Nederland
Persoonlijke service
Klantbeoordeling 9.0 obv 1184 reviews
Scootmobiel-comfortabel
Sluiten
Sluiten

Scootmobiel Lease: nieuwe dienst van Scootmobiel Comfortabel

Lease de scootmobiel van uw dromen!

Een scootmobiel geeft u de vrijheid om te gaan en staan waar u maar wilt. Heerlijk een frisse neus halen, boodschappen doen bij de supermarkt of op bezoek bij vrienden of bekenden. Maar de aanschaf van een scootmobiel kan een flinke aanslag op uw spaargeld betekenen. Scootmobiel-Comfortabel biedt uitkomst!

Scootmobiel Lease bij Scootmobiel-Comfortabel

Juist omdat wij merken dat het in één keer betalen van een scootmobiel voor veel van onze klanten toch lastig is, hebben wij een Scootmobiel Lease-programma opgezet. Dit doen wij in samenwerking met Santander. In Nederland is het leasen van een scootmobiel namelijk alleen toegestaan via een financial lease-constructie. Dit betekent dat u in principe een lening afsluit bij een bank en deze in maandelijkse termijnen terugbetaalt. Santander is zo’n bank. Met meer dan 150 jaar ervaring zijn zij een betrouwbare bank gebleken. Door gebruik te maken van Scootmobiel Lease bent u niet in één keer al uw spaargeld ‘kwijt’ bij het kopen van een scootmobiel, maar rijdt u wel snel in een gloednieuwe scootmobiel. En daarvan bent u dan ook direct de eigenaar.

Aflossen? Vast en toch flexibel

Bij de aanvraag van uw Scootmobiel Lease geeft u aan in hoeveel termijnen u de scootmobiel wilt afbetalen. Dat kan in 24, 36, 48, 60 of 72 maanden zijn. Afhankelijk van de looptijd die u kiest en de kosten van uw scootmobiel, wordt het maandelijkse leasebedrag vastgesteld. Dit bedrag blijft de gehele looptijd gelijk. U betaalt alleen rente over het deel van de lening dat nog niet afgelost is. Heeft u een keer een meevaller en wilt u extra aflossen aan uw Scootmobiel Lease? Dan kan dat bij ons zonder bijkomende kosten. Op die manier gaat uw aflossing sneller en wordt de rente die u betaalt minder.

De voordelen van Scootmobiel Lease

Hoewel het natuurlijk fijn is dat u niet in één keer het volledige aankoopbedrag voor uw scootmobiel hoeft te betalen, is dit niet het enige voordeel van Scootmobiel Lease. We noemen er nog een paar voor u op:

  • U bent direct eigenaar van de scootmobiel
  • U kunt gespreid betalen in 24, 36, 48, 60 of 72 termijnen
  • Vast bedrag per maand
  • Eenvoudig en zonder bijkomende kosten extra aflossen, wanneer u maar wilt
  • U betaalt alleen rente over het nog openstaande saldo
  • Onderhoudskosten kunnen in het leasebedrag worden opgenomen (optioneel)

Bent u klaar om een blokje om te gaan?

Zit u te popelen om een scootmobiel aan te schaffen, maar was de aankoopprijs tot nu toe een te hoge drempel voor u? Dan biedt Scootmobiel Lease de oplossing. Alle voorwaarden vindt u op de pagina die wij maakten over Scootmobiel Lease. Heeft u na het lezen van de informatie nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag terzijde met raad en daad!

 

 

Geplaatst in:

© 2024 – Scootmobiel Comfortabel | Top Kwaliteit A-merk Scootmobielen – Alle rechten voorbehouden

De waardering van www.scootmobiel-comfortabel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 1184 reviews.