Kom proefrijden in onze Showroom
Scherpe prijzen
Pechhulp in heel Nederland
Persoonlijke service
Klantbeoordeling 9.1 obv 705 reviews
Scootmobiel-comfortabel
Sluiten
Sluiten

Driewielfiets

Bij Scootmobiel Comfortabel vindt u verschillende driewielfietsen van fabrikant Van Raam. Zowel voor kinderen als voor volwassenen. Bekijk online »

Driewielfiets

Toont alle 6 resultaten

Driewielfiets Van Raam

Fabrikant Van Raam bouwt al meer dan 100 jaar kwaliteitsfietsen en heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in aangepaste fietsen. Dit zijn fietsen speciaal ontwikkelde voor volwassenen en kinderen met een lichamelijke beperking of voor mensen die meer zekerheid en stabiliteit zoeken bij het fietsen. Als geen ander weet Van Raam hoe belangrijk kwaliteit en betrouwbaarheid is voor deze fietsen. Scootmobiel Comfortabel sluit zich aan bij deze visie; alle fietsen in het assortiment zijn dan ook van het fabrikaat Van Raam.

Extra opties

Alle driewielfietsen van Van Raam zijn vormgegeven met als doel extra stabiliteit, en daarmee ook een gevoel van veiligheid, te geven tijdens het fietsen. De fietsen zijn daarnaast allemaal voorzien van een extra lage instap. Voor extra comfort zijn alle driewielfietsen elektrisch te verkrijgen. Hebt u vragen over een specifieke fiets of wilt u graag meer informatie over het aanbod? Neem contact met ons op. Driewielfiets

Traditionele driewieler

De traditionele driewieler is een fiets met twee wielen achter en één wiel voor waarbij het zadel boven de trapas zit. U trapt vrijwel recht naar beneden en zit relatief hoog op de fiets. Omdat het frame van een driewielfiets niet helt in de bocht is het wennen om op zo’n type driewielfiets te fietsen. Met één voorwiel is dit type fiets goed wendbaar, helemaal omdat vrijwel alle Van Raam fietsen zijn uitgerust met een differentieel. Van Raam heeft veel verschillende formaten van dit type driewielfiets, voor kleine kinderen tot en met grote volwassen personen.

Lage instapdriewieler

Van Raam heeft een variant op de traditionele driewielfiets. Deze heeft een lage ruime instap en een andere zitpositie. U zit niet boven de trapas maar er iets achter. Uw zitpositie is hierdoor lager, u kunt altijd met beide benen op de grond komen en toch een optimale kniebeweging maken. Bij deze variant hoeft u niet op te stappen maar kunt de fiets onder u door trekken en gaan zitten. Doordat het zwaartepunt lager ligt voelt deze driewieler ook comfortabeler aan. Door de andere zitpositie worden uw rug, schouders, nek en polsen minder belast. De Maxi Comfort is er met een kleiner, normaal en extra hoog frame. Deze fiets is makkelijker te berijden dan een traditionele driewielfiets.

Comfortabele driewielfiets met zitting, lage instap en lagere zitpositie

Voor mensen die comfortabel en stabiel willen fietsen is er een driewielfiets met een lage instap, een zitting en een voorwaarts gerichte trapbeweging. U zit lager waardoor uw zwaartepunt ook lager ligt, hierdoor voelt de fiets direct vertrouwt en veilig aan. Vrijwel iedereen fietst zonder gewenning weg op deze fiets. Door de zitting heeft u ondersteuning in de rug en een ruim zitvlak. De geheel andere fietshouding geeft veel minder belasting op de rug, nek, schouders en polsen. Omdat u vrijwel tussen de achterwielen zit heeft u ook weinig problemen bij het inschatten van de breedte. Dit type driewielfiets is er in een volwassen- en junior variant, tevens is er een sportieve uitvoering met onderstuur. Driewielfiets.

© 2024 – Scootmobiel Comfortabel | Top Kwaliteit A-merk Scootmobielen – Alle rechten voorbehouden

De waardering van www.scootmobiel-comfortabel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 705 reviews.